Druze dobri su momci pravo bore se ko lavovi,kad skontas u kakvim uslovima rade oni su zvjeri,teska masinerija a sigurno igraju dobar fudbal mi imamo dobru prvu postavu cim neko ispadne od startera imamo ozbiljne probleme ali momci srcem pokusavaju da rijese taj problem..borbu,htijenje,zalaganje to im niko nemoze osporiti...Ja sam licno prezadovoljamn sa njima mada su nas svi sahranili na pocetku prvenstva ali nama svejedno mi ispadamo svakako...Chinaglia je napisao/la:tek sad na slikama vidim koliki su vaši igrači, sve nešto nabijeni, krupni, terminatori
FK Slavija
Re: FK Slavija
Pervan i Đip sigurno idu, Marković takođe.Barića ako stigne pravo obeštećenje, ima interesa za njega. Sa pojačanjima ćemo malo sačekati.lovcen16 je napisao/la:@Pappy zna li se ko ide ja koliko sam cuo za Markovica je sigurno da u januaru ide vani najvjerovatnije Izrael a ovaj jaran mi rece da se i Zeljo raspitivao za Barica,znas li ide li jos neko a kakva je situacija sa potencijalnim pojacanjima..Znam da ti nepises dok sve ne bude zvanicno ali daj bar neku nezvanicnu info u pp...
- PitarBordo
- Kontakt:
....PitarBordo je napisao/la:Sreća za Slaviju je da je ovo zadnja tekma, jer mislim da je Vojo upravo krenuo sa svojom signature koreografijom, kao i u prethodnim klubovima, očekujem prosječne partije i da ode prije kraja sezone, sam naravno, to mu je omiljeno
Samo Saraj'vo.
A što je otišao ? Kad se već praviš važan, pa da pitam. Znaš vjerovatno nešto što mi ne.
- PitarBordo
- Kontakt:
Piše ti gore sve, sad to što navijači Slobode koji ga znaju kao igrača i kao lika koji je plakao pred kamerom šatro kad su ispadali pa su malo mekani na njega to je druga priča... Ja niti izmišljam, niti mu želim napakostiti, samo znam kako lik funkcioniše.
Samo Saraj'vo.
A ne znaš da je Darko potpisao ugovor do kraja polusezone ? Ne znaš koliko mu je uprava nametala da pojedini igrači igraju, a on im rekao ukoliko želite nešto dobiti, možete dobiti samo moju ku****u ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Da, da, to sam isto gore pisao, prvo bude kriva nesprema jer "došao u po' sezone", pa onda zakuha između igrača i uprave, pa onda pusti prema navijačima kako mu uprava ugrožava rad... Sve sam ja to već napisao, jer se vjerovato ti ili ne ponavlja ISTA TA priča koju si ti sada pomenuo i u GOŠKU, Radničkom itd... Ništa od mene zlonamjerno prema Slaviji kao klubu, pozdrav.Pappy je napisao/la:A ne znaš da je Darko potpisao ugovor do kraja polusezone ? Ne znaš koliko mu je uprava nametala da pojedini igrači igraju, a on im rekao ukoliko želite nešto dobiti, možete dobiti samo moju ku****u ?
Samo Saraj'vo.
Izvini, ali nemaš pojma šta se sve dešavalo, i koliko pozitivnih i negativnih stvari je bilo. Tako da nemoj da ostalima praviš iskrivljenu sliku o Vojvodiću. Ne želim ulazim u to šta je i kako bilo u ostalim klubovima. Možda i jeste bilo tako kako ti pričaš, ali ja dobro znam šta se sve dešavalo u Slavji od kako je on tu.
Ama pusti budalu,ovako on šara od teme do teme i poklapa redom,koga stigne.Pappy je napisao/la:A ne znaš da je Darko potpisao ugovor do kraja polusezone ? Ne znaš koliko mu je uprava nametala da pojedini igrači igraju, a on im rekao ukoliko želite nešto dobiti, možete dobiti samo moju ku****u ?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet širiš dezinformacije.sasistika je napisao/la:Ama pusti budalu,ovako on šara od teme do teme i poklapa redom,koga stigne.Pappy je napisao/la:A ne znaš da je Darko potpisao ugovor do kraja polusezone ? Ne znaš koliko mu je uprava nametala da pojedini igrači igraju, a on im rekao ukoliko želite nešto dobiti, možete dobiti samo moju ku****u ?
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tako isto otiđi na teme Radničkog i nađi postove... Isto ćeš naći, macan je što jest jest, ali sve ti što pričaš se dešavalo već oko njega... Ugodna pauza i vidimo se na Hasetu na proljeće.Pappy je napisao/la:Izvini, ali nemaš pojma šta se sve dešavalo, i koliko pozitivnih i negativnih stvari je bilo. Tako da nemoj da ostalima praviš iskrivljenu sliku o Vojvodiću. Ne želim ulazim u to šta je i kako bilo u ostalim klubovima. Možda i jeste bilo tako kako ti pričaš, ali ja dobro znam šta se sve dešavalo u Slavji od kako je on tu.
Samo Saraj'vo.
Ne interesuju me drugi. Ja bar pravim razliku između isteka ugovora i odlaska. Pametnom dosta.
ma decko pojma o zivotu nema halalite mu
Vojvoda vodio Slobodu dzabe marke nije dobio, s dva igraca manje pobjedio Zrinjskog (vratio se iz rezultatskog zaostatka) i koliko toliko nam davao nadu za opstankom iako nismo bona imali
preuzme Radnicki kada je bio na dnu tabele bez pobjede u prvih 6 utakmica i glavni kandidat za ispadanje, covjek ih odvede do drugog mjesta a da je imao iole vecu podrsku uprave izborili bi ulazak u elitu te godine
frajer preuzme Gosk koji je bio na 5-6 mjestu i do kraja sezone ih odvede na korak do titule (pokradeni zadnje kolo od Mladosti) bez kupovine utakmica
covjek dodje u Slaviju i sa limitiranom ekipom duhne to isto Sarajevo (zadnjih pola sata s igracem manje) i osvoji bruku bodova
da ne zaboravim sa raspalom Drinom odigrao 1-1 na Kosevu protiv divova i to ih sudije onemogucile da uzmu cijeli plijen
i reci da covjek ne zna svoj posao
no sikiriki za Vojvodu za njega ce uvijek biit posla 
Sloboda Tuzla
Steta...mislim kardinalna greska uprave koja bi nas mogla skupo kostati....ovo sto Pappy pise je sigurno istina pokusali su da mu odredjuju ko ce igrati frajer to neda i gotova prica...profesionalno odradio ugovor do kraja polusezone i cao...u mojim ocima je jos veci zbog toga a o vodjenju ekipe ne treba puno trositi rijeci samo treba covjeku pozeliti sve najbolje u nastavku karijere..
M kažem ja fino,a i provjereno.Jest da je pitar,još i bordo ali momak je pregorio od ovisnosti na forumu ili je pregorio tj. zagorio usljed neaktivnosti u intimnim dešavanjima sa ljepšim spolom
.Al nešto kontam,da je i od go vana naš je opet
,bordotarpi.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
Moram ovo ženi pokazat', jedino kod nas ljudi kad nemaju šta da kažu sagovorniku govore da ne je8e dovoljno..sasistika je napisao/la:zagorio usljed neaktivnosti u intimnim dešavanjima sa ljepšim spolom
A Pappy slobodno se javi u PP i pitaj me kako sve ovo znam i kako sam "predvidio" tačno što se dešava.
Samo Saraj'vo.
Što se mene tiče ne interesuje me. Ako želiš napiši, ako ne, zadrži za sebe. Tako jednostavno. Ja ipak, pratim malo više Slaviju nego što ti izgleda misliš. 
Odović bio na pregovorima. Velike su šanse da potpiše, al još ništa nije gotovo. Tu je i Bajić kao moguće rješenje. Vidjećemo uskoro.
- PitarBordo
- Kontakt:
Isto tako i ja pratim malo više vašeg bivšeg stratega nego što ti izgleda misliš...Pappy je napisao/la:Ja ipak, pratim malo više Slaviju nego što ti izgleda misliš.
Odović bi bio dobro rješenje za osiguravanje opstanka po mom mišljenju.
Samo Saraj'vo.
Oda ili Bajić glavni kandidati. Sa Pižonom i Cvijetinom se razgovaralo, a Denis Sadiković se sam ponudio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.