Za par dana igraju derbi sa Portorikom, to će biti komedija.Heller je napisao/la:Golmanka Kazahstana hahahahahahahahhaha, pola Kazahstanki ne zna lopte vodit![]()
SP u rukometu za zene - Danska 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP u rukometu za zene - Danska 2015
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Golmanka je bog, nju uparit sa onim pivotom Litvanije.Virtu4l je napisao/la:Za par dana igraju derbi sa Portorikom, to će biti komedija.Heller je napisao/la:Golmanka Kazahstana hahahahahahahahhaha, pola Kazahstanki ne zna lopte vodit![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rusija se ne šali. Još jedna velika pobjeda i prvo mjesto u grupi je vjerovatno obezbijeđeno.
Koreanke su opet odigrale neriješeno, nakon Brazila, sada su to uradile i protiv Francuske.
Sasvim je sigurno da ćemo u križanju grupa C i D već u osmini finala dobiti minimalno jednu veliku utakmicu.
Koreanke su opet odigrale neriješeno, nakon Brazila, sada su to uradile i protiv Francuske.
Sasvim je sigurno da ćemo u križanju grupa C i D već u osmini finala dobiti minimalno jednu veliku utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ovo Solberg ima tange ispod sorca :O Nije valjda toliko luda [FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Učila je od najboljeTryg je napisao/la:Jel ovo Solberg ima tange ispod sorca :O Nije valjda toliko luda [FACE WITH TEARS OF JOY]

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hajdi loke nije moj tip. malena je previše.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:hajdi loke nije moj tip. malena je previše.
hajdi loke nije malena nego malen.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas ima nekoliko zanimljivih mečeva, prije svih Crna Gora - Mađarska. Tu će biti zanimljivo, Mađarska ima strašnu bekovsku liniju, npr. Kovacsics igra na krilu jer je na bekovima ogromna konkurencija, Tomori, Gorbicz, Szollosi, Szucsanski... odbrana lavica će biti na velikom ispitu.
Brazil igra sa Njemačkom i tu bi moglo biti gutavo, ponajviše zato što Brazilke nisu uvjerljive. Njemačka je jučer odmarala dosta igračica.
Na kraju igraju Švedska i Holandija. Šveđanke su se jučer napatile protiv odlične Poljske, dok je Holandija dosta miksala u prve dvije utakmice tražeći idealnu postavu za prvi ozbiljniji meč.
Brazil igra sa Njemačkom i tu bi moglo biti gutavo, ponajviše zato što Brazilke nisu uvjerljive. Njemačka je jučer odmarala dosta igračica.
Na kraju igraju Švedska i Holandija. Šveđanke su se jučer napatile protiv odlične Poljske, dok je Holandija dosta miksala u prve dvije utakmice tražeći idealnu postavu za prvi ozbiljniji meč.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa nije valjda i ona lezbejkaalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:hajdi loke nije moj tip. malena je previše.
hajdi loke nije malena nego malen.

teško da crna gora može nešto više napraviti na ovom SP, fale im dvije igračice, a ove mlađe još ne mogu preuzeti neku veću ulogu. 1/4 finale neka realna prognoza
nema potpisa
Nije Heidi lezbejka, Edin je lezbejka
Virto, nije mi se ucinilo, znao sam za Heidi da nosi tange, al i ova pocela, mala je beton
Sanne Solberg <3 jos Nora i Amanda nam fale u tangama 

Virto, nije mi se ucinilo, znao sam za Heidi da nosi tange, al i ova pocela, mala je beton

- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam, nego mi Loke liči na muško pa zato kažem.Admir_Sa je napisao/la:pa nije valjda i ona lezbejka![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@alane sa kakvim se to ti muškarcima družiš?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Joj rezultata u pm, samo da ova boranija hoće ispasti. Tačno kad bi se velike ekipe uozbiljile, mogle bi ih držati na manje od 3 gola svaku utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam što je bitno za diskusiju sa kim se ja družim, ali eto reći ću ti da se družim i sa ženama.DANTES je napisao/la:@alane sa kakvim se to ti muškarcima družiš?

Loke ima pravu onu grubu skandinavsku facu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Velikih +8 na poluvremenu. Nerealno prvo poluvrijeme, za udžbenike.
Majda 5, Milena 5... to je ono što je nedostajalo.
Majda 5, Milena 5... to je ono što je nedostajalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
šta znam ako ti drugovi liče na hajdi, onda su neki femsi fensialan_kardec je napisao/la:ne znam što je bitno za diskusiju sa kim se ja družim, ali eto reći ću ti da se družim i sa ženama.DANTES je napisao/la:@alane sa kakvim se to ti muškarcima družiš?![]()
Loke ima pravu onu grubu skandinavsku facu.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:šta znam ako ti drugovi liče na hajdi, onda su neki femsi fensi
jedan od boljih mi je tvoj Čajničanin.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
medo ili drugi?alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:šta znam ako ti drugovi liče na hajdi, onda su neki femsi fensi
jedan od boljih mi je tvoj Čajničanin.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:medo ili drugi?
Ja ga znam ko deja, a tek nedavno sam čuo za taj nadimak.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakvo razvaljivanje Mađarske

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.