SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
_Arsenalovac_ po drugi put ulazi u Hall of Fame!
14.sezona 1.liga 17.kolo Zadnja klupa - FK Topnici 5:2
_Arsenalovac_ [Zadnja Klupa]
Stoke City – Manchester City 1-2
Ajaccio – Nantes 1-1 GOOL
Torino – Roma 1-1 GOOL
Koln – Augsburg 2-1
Betis – Celta Vigo 1-1 GOOL
Wolfsburg – Borussia Dortmund 1-2 GOOL
14.sezona 1.liga 17.kolo Zadnja klupa - FK Topnici 5:2
_Arsenalovac_ [Zadnja Klupa]
Stoke City – Manchester City 1-2
Ajaccio – Nantes 1-1 GOOL
Torino – Roma 1-1 GOOL
Koln – Augsburg 2-1
Betis – Celta Vigo 1-1 GOOL
Wolfsburg – Borussia Dortmund 1-2 GOOL
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
svaka cast na prognozama
imam jedno pitanje neko je ovdje govorio da se ne moze postaviti vise od 2 iste prognoze
a ovaj ima 3 puta prognozu 1-1

imam jedno pitanje neko je ovdje govorio da se ne moze postaviti vise od 2 iste prognoze
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
To se odnosi na sauigrače, a pojednica može odigrati na 5/6 utakmici isti rezultat dovoljno je samo da na jednu stavi različit i prognoza je ok.Policeman je napisao/la:svaka cast na prognozama![]()
Primjer ispravne prognoze:
Domaćin:
1:0
1:1
B.P. 1:0
Gost
B.P. 1:1
Pravilo vezano uz ovaj dio
Clan 4a.
Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0.
Clan 4e.
Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili ne racuna u konacni rezultat.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
hvala druze na objasnjenju 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Moram da se pozalim zbog ovog gustog rasporeda. Juce smo odigrali utakmicu u ligi, a vec danas igramo polufinale kupa.
Jednostavno, nije bilo dovoljno vremena da se dodatno uigramo i sklopimo taktiku za ovu danasnju utakmicu.
Molim da ubuduce malo pazite na to. Jos smo juce zabili 5 komada, kako to da i danas ponovimo kad smo se toliko istrosili.
Jednostavno, nije bilo dovoljno vremena da se dodatno uigramo i sklopimo taktiku za ovu danasnju utakmicu.
Molim da ubuduce malo pazite na to. Jos smo juce zabili 5 komada, kako to da i danas ponovimo kad smo se toliko istrosili.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Red bi bio da ponovimo ovo20le je napisao/la:Moram da se pozalim zbog ovog gustog rasporeda. Juce smo odigrali utakmicu u ligi, a vec danas igramo polufinale kupa.

SAMO ČELIK !
Kako je krenulo i hocemo xDViper je napisao/la:Red bi bio da ponovimo ovo20le je napisao/la:Moram da se pozalim zbog ovog gustog rasporeda. Juce smo odigrali utakmicu u ligi, a vec danas igramo polufinale kupa.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Bio bi gol da nije sudija poništioVirtu4l je napisao/la:
Ma trebao nam je drugi gol Intera, duplirali smo ga na 2-0.

"We need to suffer. And we need to fight."
Joj parova za zadnje kolo, pogotovo za goste

14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 17. KOLA

Tabela poslije 17. KOLA

Tabela poslije 17. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Blancos10 i elninho, potrudite se da zabijete poneki gol ovo kolo, želim da uvedem ovaj klub u cvajtu, blizu smo promocije i samim tim sam ja blizu statusa legende kluba 

- elninho_resTO
- Kontakt:
Strasna sezona, napokon smo procepili, red bi bio to krunisati u zadnjem kolu, igramo protiv fenjerasa, sve u svojim rukama...Chinaglia je napisao/la:Blancos10 i elninho, potrudite se da zabijete poneki gol ovo kolo, želim da uvedem ovaj klub u cvajtu, blizu smo promocije i samim tim sam ja blizu statusa legende kluba
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
hmm, ova dvojica što igraju za Primitivce, navijaju za Sarajevo, poznajem ih sa pdf naše lige, možda bi se dalo nešto dogovorit' 

- Nerminovic
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:hmm, ova dvojica što igraju za Primitivce, navijaju za Sarajevo, poznajem ih sa pdf naše lige, možda bi se dalo nešto dogovorit'

Savez imal karton

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Savez nema dokaze, a i da ima, imam prijatelja u Savezu, ne bih da otkrivam identitet 

- Nerminovic
- Kontakt:
Ultrasi Backspacea na danasnji trening, jasna porukaChinaglia je napisao/la:Savez nema dokaze, a i da ima, imam prijatelja u Savezu, ne bih da otkrivam identitet

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je neprihvatljivo, zahtjevam da savez provede temeljitu istragu povodom ovih mutnih radnji koje se rade iz hercegovačkog tabora.
KOME SMETA DRUGOLIGAŠKI BACKSPACE?

KOME SMETA DRUGOLIGAŠKI BACKSPACE?

Hollywood vi nama sad tri boda, a kad se nekad opet sretnemo, dobijete 6 bobi. 

- Evolution87
- Kontakt:
sta nuditeChinaglia je napisao/la:hmm, ova dvojica što igraju za Primitivce, navijaju za Sarajevo, poznajem ih sa pdf naše lige, možda bi se dalo nešto dogovorit'

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treba li kome igrac?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.