50%/50% sto se tice faula. Da je dosudio niko mu nista nebi mogao prigovoriti kao i sada sto nije. U svakom slucaju neka nijeNerminovic je napisao/la:Realno ovo je bio cist over the back foul, bolje sto ga nije svirao ali jest bio
Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Cijeli dan ko mahmuran,ali vrijedilo je definitivno gledati Mirzu sinoc
Jos jednom cestitke Mirza na sjajnoj partiji 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
$ ". &, ". 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
prvi dio sezone strašan, odličan procenat šuta! hoćemo 3-point contest

45,6 % za 3

Realno Mirza je npr bolji igrac od Mirotica,koji mnogo bolje kotira od telke,jednostavno Mirza nije imao srece od samog dolaska u nba.Nadam se da ce ovo biti njegova sezona.
Kako je lijepo vidjeti naslove "Mirza igrač utakmice" "Mirza donio pobjedu svojoj ekipi" "Teletović junak" "Teletović u zadnjoj sekundi srušio Bullse"
I najluđi naslov:
"Mirza Teletović – krotitelj Bikova"

I najluđi naslov:
"Mirza Teletović – krotitelj Bikova"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma realno Knight je bio igrac utakmice jer ih je vratio u igru sa 17 poena u 4/4,ali ono sto je bitno da je Mirza odigrao odlicnu utakmicu i pogodio pobjednicke poene 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
zašto nosi 35, baš sam se pitao zašto nije uzeo 33, slobodan jestorm_raider je napisao/la:Ko ga prati kroz karijeru, zna zasto je izabrao broj 35.
svaka cast mirzi na zadnjih desetak tekmi,prilicno dobar ucinak
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zato sto je dao dallasu 34 kosa, znaci sljedeci korak je 35.. zato i broj 35 ako je to toChinaglia je napisao/la:zašto nosi 35, baš sam se pitao zašto nije uzeo 33, slobodan jestorm_raider je napisao/la:Ko ga prati kroz karijeru, zna zasto je izabrao broj 35.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo tako. Isto je i u Europi razmisljao.bhfanatic14 je napisao/la:Zato sto je dao dallasu 34 kosa, znaci sljedeci korak je 35.. zato i broj 35 ako je to toChinaglia je napisao/la:zašto nosi 35, baš sam se pitao zašto nije uzeo 33, slobodan jestorm_raider je napisao/la:Ko ga prati kroz karijeru, zna zasto je izabrao broj 35.al siguran sam da se o tome radi
Sport je lijek za tijelo i duh.
uzeo sam tu opciju u razmatranje, ali nije djelovala realno, ali ako je tako, Tele nije dobar s glavom, nikako 
Bas takoOlympique je napisao/la:Realno Mirza je npr bolji igrac od Mirotica,koji mnogo bolje kotira od telke,jednostavno Mirza nije imao srece od samog dolaska u nba.Nadam se da ce ovo biti njegova sezona.
Sljedeca protiv Orlanda,ako se ne varam,startao je protiv njih cini mi se prosle sezone?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Upravo tako. Isto je i u Europi razmisljao.bhfanatic14 je napisao/la:
Zato sto je dao dallasu 34 kosa, znaci sljedeci korak je 35.. zato i broj 35 ako je to toal siguran sam da se o tome radi
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Zato što je umirovljen broj 34. (Charles Barkley), a i 33. (Alvin Adams).Chinaglia je napisao/la:uzeo sam tu opciju u razmatranje, ali nije djelovala realno, ali ako je tako, Tele nije dobar s glavom, nikako
A što je onda u repki 12? 
Inače koji je uslov za šutanje trica na All-Star vikendu? Jel' može on upasti?
Inače koji je uslov za šutanje trica na All-Star vikendu? Jel' može on upasti?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.