Jesi ti Deportivo? Da se dogovorimo odmah da se ne sikiramSarmelino je napisao/la:Nadam se da opet necu sastavit bolji rezervni tim od protivnika

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Jesi ti Deportivo? Da se dogovorimo odmah da se ne sikiramSarmelino je napisao/la:Nadam se da opet necu sastavit bolji rezervni tim od protivnika
Jesam hahaEmirGz je napisao/la:Jesi ti Deportivo? Da se dogovorimo odmah da se ne sikiramSarmelino je napisao/la:Nadam se da opet necu sastavit bolji rezervni tim od protivnika
Onda poštujte nas koji i sa ticketima vodimo borbu za opstanak kao i bez njihCeltic je napisao/la:Mislim da nema smisla voditi borbu za prvo mjesto,pored ovih sto imaju tikete,premiume i slicno,4 kampa i slicno.Borba za opstanak zakon
BULE je napisao/la:Jel ti krivo sto si prvi svega ti.amertiger je napisao/la:Tigrovi neocekivano izbijaju na prvo mjesto, manager Tigrova nije zadovoljan tom cinjenicom smatra da je jos uvijek prerano za to.... Ali jbg sta je tu je, nema smisla da se zalim sto sam prvi na tabeli
MIslim da grijesis malo je reci, bez tiketa Gorazde osvojilo prvo mjesto u sezoni dva, ja bez tiketa bio drugi.Celtic je napisao/la:Mislim da nema smisla voditi borbu za prvo mjesto,pored ovih sto imaju tikete,premiume i slicno,4 kampa i slicno.Borba za opstanak zakon
Izgleda da moram oduzimati bodove...EmirGz je napisao/la:Jesi ti Deportivo? Da se dogovorimo odmah da se ne sikiramSarmelino je napisao/la:Nadam se da opet necu sastavit bolji rezervni tim od protivnika
Ko da se to u kupu ne izvode rezervni sastavisuarez7 je napisao/la:Izgleda da moram oduzimati bodove...EmirGz je napisao/la:Jesi ti Deportivo? Da se dogovorimo odmah da se ne sikiramSarmelino je napisao/la:Nadam se da opet necu sastavit bolji rezervni tim od protivnika
Sta ces mi ih oduzimati, svake godine idem na titulu u kupu, pa tako i oveEmirGz je napisao/la:izgleda da moram oduzimati bodove...
Nešto za đ?Ramsey16 je napisao/la:Treba li nekom u odbrani sta?
Realna vr i dodaj 4 miljopaa7 je napisao/la:Nešto za đ?Ramsey16 je napisao/la:Treba li nekom u odbrani sta?
mogao si cekati do sutraMramic je napisao/la:Nisam bio u bihacu 3 dana i odma dar mar od ekipe ne zna se ko pije a ko vodu nosi , u odbrani 2 vezna i jedan od 62 ,,, strasno ... Sad opet napadamo top3 ....U bihac samo na izlet dolazite .Lepzig je dobro iskoristio moju odsutnost pobjeda u ligi u pobjeda u kupu.Iduce sezone se cuvaj satora....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.