Jest, čist gol, cigani.20le je napisao/la:Nije ni bio go. jbg
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
PA JEST JBG AKO SE GLEDAJU TA NOVA PRAVILA,UTICAO JE NA IGRU NAZALOSTPoligon10 je napisao/la:Da li je ovo ofsajd?
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Katastrofa. LvG out!!!
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Nije go lave, po novim pravilima je ofsajd.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jest, čist gol, cigani.20le je napisao/la:Nije ni bio go. jbg
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Naravno da je ofsajd, jer se igrac u vrhu kretnjom (smetnjom) aktivirao iz pasivnog.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Koliki god je on balvan, ovi iz uprave su veci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Neće, ne nadaj se bespotrebno. Poručili su iz kluba da su zadovoljni bez obzira na ishod tekme.akisarajevo92 je napisao/la:Volio bih da ispadnete, ako ce to znaciti odlazak ublehasa sa klupe.
Džaba Memfis, Mata i Martial kad nemamo veznog reda, ne može to Švajni držat sam.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Kažu, ometanje, ima po pravilima, ali se u principu svodi na procjenu suca, što je i sad bio slučaj (konsultacije). Znači, jednim dijelom ako ispadnemo, zahvalnica ide Miloradu Mažiću
Ma realno mi mozemo proci samo ako Cska pobijedi...
Od nasih nehljebovaca nema nista
Od nasih nehljebovaca nema nista
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 08 dec 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
ako ispadnemo nek Van Gal ako ima muda da ostavku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- King_James
- Kontakt:
Pa brate ovo na nista ne lici... Kad napadamo Fellaini ide na lijevo krilo, Svajni ulazi duboko u sredinu, tako da ako se izgubi lopta kontre sijevaju samo tako
Neznam jesam li jedini, al meni je Fellaini jedna od najgorih kupovina Man Uniteda svih vremena... Pa tako los igrac koji sem igre glavom nema nista al bukvalno nista
Neznam jesam li jedini, al meni je Fellaini jedna od najgorih kupovina Man Uniteda svih vremena... Pa tako los igrac koji sem igre glavom nema nista al bukvalno nista
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to, nije je dirao, a bio je u ofsajdu kad je ovaj uputio loptu, ovi pustili, mogli su odmah zastavicu dići, ovako bezveze izazvali pometnju.al... je napisao/la:Kažu, ometanje, ima po pravilima, ali se u principu svodi na procjenu suca, što je i sad bio slučaj (konsultacije). Znači, jednim dijelom ako ispadnemo, zahvalnica ide Miloradu Mažiću
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pored Carrick koji je svemirac za Fellainia, on ubacuje ovog drugog u prvih 11.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- majestic24
- Kontakt:
Depay u qrcu...popisam se na njegov talenat. Ja da dobijem 45 minuta da nesto uradim,napravio bih sigurno barem jedan uspjesan dribling ili pretrcao protivnickog igraca a imam 95 kg.
Depay&Schweini out,Young&Powel in
Depay&Schweini out,Young&Powel in
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Na klupi nemamo mnogo opcija, ali trebao bi potegnuti za Youngom i Carrickom, obzirom da tandem Bastian - Fella djeluje nemocno. Nema tu neke agilnosti, krila kada se iole zabiju naprijed, veza ostaje anemicna.
Steta propada i ona opcija 3 cm-a, jer jurimo rezultat.
Valjda je svima jasno sta Luj radi Matu cijelu sezonu, pa covjek je provukao par lopti i prodisao na ceneru. Valjda na neku srecu dodjemo do remija (koji ce nas spletom okolnosti odvesti dalje).
Steta propada i ona opcija 3 cm-a, jer jurimo rezultat.
Valjda je svima jasno sta Luj radi Matu cijelu sezonu, pa covjek je provukao par lopti i prodisao na ceneru. Valjda na neku srecu dodjemo do remija (koji ce nas spletom okolnosti odvesti dalje).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 08 dec 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ovi igraci su tehnicki nepripremljeni za ozbiljno takmicenje sa izuzetno takticki disciplinovanom ekipom vukova...
scwein i blind doktori igre u svakom smislu...najveci problem bekovi, felaini, ..i nevjerovatno losi lingard..cak i depay je bolji
ogroman je rusilacki potencijal kod tog momka ..totalno je pogubljen kada treba malo razmisliti...
vidi se da imate golmana, schweina i martiala klasu ...+blind ...ovi ostali skoro uvijek se gube kod kombinatoricki zahtjevnijih zadataka...
scwein i blind doktori igre u svakom smislu...najveci problem bekovi, felaini, ..i nevjerovatno losi lingard..cak i depay je bolji
ogroman je rusilacki potencijal kod tog momka ..totalno je pogubljen kada treba malo razmisliti...
vidi se da imate golmana, schweina i martiala klasu ...+blind ...ovi ostali skoro uvijek se gube kod kombinatoricki zahtjevnijih zadataka...
Klub koji ima Fellainija u timu nije ozbiljan klub... nažalost je takoKing_James je napisao/la:Pa brate ovo na nista ne lici... Kad napadamo Fellaini ide na lijevo krilo, Svajni ulazi duboko u sredinu, tako da ako se izgubi lopta kontre sijevaju samo tako![]()
![]()
Bez razloga mi se briše post. Napisao sam da je ofsajd. Činjenica i ispravna odluka.
Nije važno što nije dirao loptu, važno je da je svojom kretnjom uticao na odluku golmana. Novo pravilo. Ometanje.
Nije važno što nije dirao loptu, važno je da je svojom kretnjom uticao na odluku golmana. Novo pravilo. Ometanje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nijer bez razloga, ima da potvrdiš da je ofsjad ili ću ti brisati i svaki naredniBaader je napisao/la:Bez razloga mi se briše post. Napisao sam da je ofsajd. Činjenica i ispravna odluka.
Glupo pravilo
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je ovo pravilo odlično, kretnjama bez diranja lopte se može značajno uticati na odluke i poteze odbrambenih igrača i golmana.
a i tom felainiu se ne da...zrtvuje se puno da bi on igrao...ovu ima 100% proslu imao 100% ...ili dvije...
dakle sanse koje ulaze u 80% slucajeva....njemu se ne da ....prkosi zakonima vjerovatnoce
dakle sanse koje ulaze u 80% slucajeva....njemu se ne da ....prkosi zakonima vjerovatnoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.