Seljo-AjfelAjzea je napisao/la:FK Sloboda - Medunjanin
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jeste li Bekicima urucili tu laskavu titulu? Kolika ljudska i fudbalska velicina moras biti da bi imao cast i privilegiju postati legenda jednog od najnetrofejnijih, ako ne i najnetrofejnijeg bosanskohercegovackog kluba.Heller je napisao/la:Seljo-AjfelAjzea je napisao/la:FK Sloboda - Medunjanin
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I zamisli ipak igraci radije dodju u taj klub nego u vas, eto gdje ste. Jeste vi tu titulu urucili Livaji i Uzelcu?Ajzea je napisao/la:Jeste li Bekicima urucili tu laskavu titulu? Kolika ljudska i fudbalska velicina moras biti da bi imao cast i privilegiju postati legenda jednog od najnetrofejnijih, ako ne i najnetrofejnijeg bosanskohercegovackog kluba.Heller je napisao/la:Seljo-AjfelAjzea je napisao/la:FK Sloboda - Medunjanin
Nullius in verba
Njima će Zeba biti najveća legenda, ulica zagarantovana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislis.. Huka je najveca legenda, ostali nisu niti blizuVirtu4l je napisao/la:Njima će Zeba biti najveća legenda, ulica zagarantovana.
-
PiazzaGrande
Ne budi dijete,kako će ti drukčije odgovoriti na vaše podjebavanje nego ovako...svi igrači koje vi smatrate legendama taj svoj status su zaradile za vrijeme socijalističke Jugoslavije kada su i osnivani mnogi klubovi, uglavnom kao sportske sekcije lokalnih ogranaka KPJ...pa je bilo i slučajeva da se igrači iz jednog kluba prebacuju u drugi, tek osnovani, dekretom partije...Za svo to, "legendarno" , vrijeme našem klubu nije bio dozvoljen rad tako da je bezpredmetno govoriti o nekim legendama u klubu koji nije egzistirao...joker90 je napisao/la:U nedostatku argumenata, nakon sto je cinjenicama dokazano da klub nema legendi, ide se na pokusaj maloumne provokacije. Klasika..primasquadra je napisao/la:Mile Pehar je meni legenda![]()
Istina je da ni nakon ponovnog pokretanja rada HŠK Zrinjskoi klub nema nekog igrača koji bi zaradio taj zvjezdani status ali molim te reci mi koje su to igrači postali legende Sarajeva, Želje, Čelika, Velež, Slobode ( dobro, oni i nisu generalno dali nekog značajnijeg igrača osim Šećerbegovića)nakon ovog rata..? Nijedan, nula, ništica, zero...cccc, a klubovi sa tolikom tradicijom...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 09 dec 2015, 05:55, ukupno mijenjano 2 puta.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...tuzlak1987 je napisao/la:Legende su Pujdo i Covic
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Stavio bih licno Maletica, Avduku, pa i Bilbiju ispred Joce, bar sto se tice novijeg perioda, ali okVirtu4l je napisao/la:Željezničar - Ivica Osim
Sarajevo - Safet Sušić
Velež - Enver Marić
Čelik - Josip Lalić
Sloboda - Fahrudin Omerović
Borac - Joco Stokić
Zrinjski - ?
Široki Brijeg - ?
Slavija - Branko Stanković
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- GoodisonPark
- Kontakt:
FK Muflon - A. BekićiHeller je napisao/la:Seljo-Ajfel
povratak otpisanih!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sve to stoji, al'ni usrani kup nemate, a trofeji se pisu. Iskljucivo povijest pripada samo pobjednicima, a tu ste truljavi i prazni, cudo je da pisete u kontekstu o Zelji, Zrinjskom, Sarajevu, Sirokom jer je besmisleno. Nula je cinjenica i jedina istina. Imate Durex kup malina u sto godina, sto i nije lose kada uzmes u obzir da je sve u glavi.Sunderland je napisao/la:29 fudbalera Slobode nosilo je dres Jugoslavije.
Dres BiH nosili su
Muhamed Konjic
Vedin Music
Gradimir Crnogorac
Said Husejnovic
Romeo Mitrovic
Jasmin Mesanovic
Mario Lamesic
Kasapovic
I td i td
Ima tu i A reprzentativaca i mladih,kasno je nemogu se svih ni sjetiti,Enes Mesanovic recimo.
Neki su igrali vise,neki manje.
A o jugo vremenu da nepricamo.
I kada pricamo o usporedbi Zrinjskog,recimo sa nama
Ni da pregradite Neretvu trofejima niste nam ni do koljena.
Cuj modric....
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Hrok hrok 
Vulture je napisao/la:Stavio bih licno Maletica, Avduku, pa i Bilbiju ispred Joce, bar sto se tice novijeg perioda, ali okVirtu4l je napisao/la:Željezničar - Ivica Osim
Sarajevo - Safet Sušić
Velež - Enver Marić
Čelik - Josip Lalić
Borac - Joco Stokić
Zrinjski - ?
Široki Brijeg - ?
Vitez- nas najpoznatiji izdanak-*Anto Rajković (Tunja)* bio kapiten Sarajeva,možda ga se netko od pitara i sjeca,jedan od rijetkih koji je iz yuge otišao u engleski premiership (Swansea) i tamo uspješno igrao....a i za reprezentaciju juge imao nastupa..
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrao je skoro 10 godina za SarajevoFanVitez je napisao/la:Vulture je napisao/la:Stavio bih licno Maletica, Avduku, pa i Bilbiju ispred Joce, bar sto se tice novijeg perioda, ali okVirtu4l je napisao/la:Željezničar - Ivica Osim
Sarajevo - Safet Sušić
Velež - Enver Marić
Čelik - Josip Lalić
Borac - Joco Stokić
Zrinjski - ?
Široki Brijeg - ?
Vitez- nas najpoznatiji izdanak-*Anto Rajković (Tunja)* bio kapiten Sarajeva,možda ga se netko od pitara i sjeca,jedan od rijetkih koji je iz yuge otišao u engleski premiership (Swansea) i tamo uspješno igrao....a i za reprezentaciju juge imao nastupa..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Siroki ima nekih igraca bgm...Wagner jbt sta je neg legenda lige citave, pa Erceg, Stilic
al Zrinjski fkt....nula b heheheh
al Zrinjski fkt....nula b heheheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Igrao je skoro 10 godina za SarajevoMortemHz je napisao/la:FanVitez je napisao/la:Stavio bih licno Maletica, Avduku, pa i Bilbiju ispred Joce, bar sto se tice novijeg perioda, ali okVulture je napisao/la:Željezničar - Ivica Osim
Sarajevo - Safet Sušić
Velež - Enver Marić
Čelik - Josip Lalić
Borac - Joco Stokić
Zrinjski - ?
Široki Brijeg - ?
Eto znao sam da ce ga se netko sjetiti od vas
TH 1950
Saša Papac levati. Liga se igra i prije Malezijca.MCMXLVI je napisao/la:Po meni.
Siroki - Hrvoje Erceg.
Zrinjski - Amer Bekic
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 09 dec 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Evolve
- Kontakt:
Saša Papac, BiH reprezentativac sa dobrom igrackom karijerom.
Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro
Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo
Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro
Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo
Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
NK Široki Brijeg
-
Sunderland
- Kontakt:
To svakako neumanjuje gore navedene cinjenice,kao i to da je Sloboda iznjedrila neke od najvecih igraca Jugoslavije.kada spomenes Slobodu,sirom juge,raja nabraja,Hukica,Hatunica,Verlasevica,Secerbegovica,Smajlovica,i TD.....UltrasNotRed je napisao/la:Sve to stoji, al'ni usrani kup nemate, a trofeji se pisu. Iskljucivo povijest pripada samo pobjednicima, a tu ste truljavi i prazni, cudo je da pisete u kontekstu o Zelji, Zrinjskom, Sarajevu, Sirokom jer je besmisleno. Nula je cinjenica i jedina istina. Imate Durex kup malina u sto godina, sto i nije lose kada uzmes u obzir da je sve u glavi.Sunderland je napisao/la:29 fudbalera Slobode nosilo je dres Jugoslavije.
Dres BiH nosili su
Muhamed Konjic
Vedin Music
Gradimir Crnogorac
Said Husejnovic
Romeo Mitrovic
Jasmin Mesanovic
Mario Lamesic
Kasapovic
I td i td
Ima tu i A reprzentativaca i mladih,kasno je nemogu se svih ni sjetiti,Enes Mesanovic recimo.
Neki su igrali vise,neki manje.
A o jugo vremenu da nepricamo.
I kada pricamo o usporedbi Zrinjskog,recimo sa nama
Ni da pregradite Neretvu trofejima niste nam ni do koljena.
Cuj modric....
Kada spomenes Zrinjski....tisina.....
Sloboda je moja nacija
isto kad upitas za slobodine trofeje cujes samo zvuk cvrcakaSunderland je napisao/la:To svakako neumanjuje gore navedene cinjenice,kao i to da je Sloboda iznjedrila neke od najvecih igraca Jugoslavije.kada spomenes Slobodu,sirom juge,raja nabraja,Hukica,Hatunica,Verlasevica,Secerbegovica,Smajlovica,i TD.....UltrasNotRed je napisao/la:
Sve to stoji, al'ni usrani kup nemate, a trofeji se pisu. Iskljucivo povijest pripada samo pobjednicima, a tu ste truljavi i prazni, cudo je da pisete u kontekstu o Zelji, Zrinjskom, Sarajevu, Sirokom jer je besmisleno. Nula je cinjenica i jedina istina. Imate Durex kup malina u sto godina, sto i nije lose kada uzmes u obzir da je sve u glavi.
Kada spomenes Zrinjski....tisina.....
goveđigulašmajka
Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.