Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase i Keli su jedine legende Sarajevo. Ostalo su igraci koji su se isticali svojim umijecem, al legende nikako. Ne cini legendu samo teren!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Miki imaš herceg bosna forum pa furaj tamo sa svojom U retorikom.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bas sam sad htio to da napisem, kako neko pored jednog Haseta moze Papeta nazvati legendom Sarajeva, na stranu njegovi igracki kvaliteti, nije to topasica je napisao/la:Hase i Keli su jedine legende Sarajevo. Ostalo su igraci koji su se isticali svojim umijecem, al legende nikako. Ne cini legendu samo teren!
Pyro is not a crime !
- molotovljev
Vidi nešto; osnovna stvar koju svaki navijač Sarajeva treba da zna, da su najveće legende : Hase, Keli i Boško Antić !pasica je napisao/la:Hase i Keli su jedine legende Sarajevo. Ostalo su igraci koji su se isticali svojim umijecem, al legende nikako. Ne cini legendu samo teren!
E sada, kako za koga, ali za mene su Boga mi legende; prije svih Svetozar Vujović, pa tek onda, Pape, Paja, braća Musemić,
Hadžibegić, Vujović, Prodanović, Kapetanović, Jozić, pa i golmani Đurković i Lugušić... to je ono na prvu, a ima ih još...
F.K.SARAJEVO
Kad smo vec kod legendi,.

Slazem se, osim ovih iza "pa tek onda". Pape, Paja itd. nisu legende, nego bivsi igraci. Odlicni igraci, ali ipak samo igraci. Mozda od svih njih Husref moze u gore nabrojane zbog svog odnosa prema klubu, ovo ostalo prolaznici. Jer ponavljam, legendu ne cini samo teren! Pape je recimo odlican igrac, jedan od najboljih, al za mene je supcina nikako legenda. Al necemo sad o tome, u glavnom slazemo se.molotovljev je napisao/la:Vidi nešto; osnovna stvar koju svaki navijač Sarajeva treba da zna, da su najveće legende : Hase, Keli i Boško Antić !pasica je napisao/la:Hase i Keli su jedine legende Sarajevo. Ostalo su igraci koji su se isticali svojim umijecem, al legende nikako. Ne cini legendu samo teren!
E sada, kako za koga, ali za mene su Boga mi legende; prije svih Svetozar Vujović, pa tek onda, Pape, Paja, braća Musemić,
Hadžibegić, Vujović, Prodanović, Kapetanović, Jozić, pa i golmani Đurković i Lugušić... to je ono na prvu, a ima ih još...
- molotovljev
Izvini, ali ne mogu se složiti sa ovim što si napisao, niti mogu biti ravnodušan, ma nema šanse buraz...pasica je napisao/la:Slazem se, osim ovih iza "pa tek onda". Pape, Paja itd. nisu legende, nego bivsi igraci. Odlicni igraci, ali ipak samo igraci. Mozda od svih njih Husref moze u gore nabrojane zbog svog odnosa prema klubu, ovo ostalo prolaznici. Jer ponavljam, legendu ne cini samo teren! Pape je recimo odlican igrac, jedan od najboljih, al za mene je supcina nikako legenda. Al necemo sad o tome, u glavnom slazemo se.molotovljev je napisao/la:Vidi nešto; osnovna stvar koju svaki navijač Sarajeva treba da zna, da su najveće legende : Hase, Keli i Boško Antić !pasica je napisao/la:Hase i Keli su jedine legende Sarajevo. Ostalo su igraci koji su se isticali svojim umijecem, al legende nikako. Ne cini legendu samo teren!
Pape nije bio samo dobar igrač, već u vremenu dok je nosio bordo dres nama najdražeg Sarajeva, bio je najbolji evropski igrač.
E sad zamisli pašice kakav je to ambasador bio našeg kluba i koliko je učinio na promociji FK Sarajevo. Gdje danas igraju
najbolji igrači Starog kontinenta ? Sve ono posle što se dešavalo, a u stvari ništa se nije desilo, manje je važno, jer šta je on
mogao, šta smo mi očekivali, da se bori sa parazitima ? Ma dajte molim vas...
Druga, jako bitna stvar; svaki igrač koji je bio član šampionskog tima, iz '67 i '85, je na neki način legenda FK Sarajevo. Zašto ?
Zato što je šampionska generacija iz '67 bila među 16 najboljih evropskih klubova... dok je legendarni, šampionski tim iz '85
po mnogima najbolji tim FK Sarajevo ikada. Gdje smo tada bili a gdje smo sada, al' težimo ka tome da budemo približno moćni
kao nekada !!! Pozdrav drug i nemoj šta zamjeriti.
F.K.SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Petrović: Vidite meni je od prvog dana najveći favorit Sarajevo. Sarajevo je ipak Sarajevo. To je najveća ekipa i po tradiciji i po kvalitetu i po finansijama. Ja mislim da niko drugi ne bi trebao da osvoji ove sezone prvenstvo osim Sarajeva. Mada ovaj poraz protiv Širokog Brijega može debelo da ih košta, s tim što se zna da Sarajevo i sljedeću utakmicu igra protiv Zrinjskog. Za mene će ta utakmica mnogo odlučiti. Ako Sarajevo ne pobjedi, mislim da bi Sloboda mogla proći prva kroz cilj. Mene su proglasili ludim kada sam rekao da će se za prvo mjesto boriti Sloboda i Sarajevo. Jednostavno sam vidio prošlogodišnju tabelu proljetnog dijela prvenstva. Sloboda je tada bila treća i s pojačanjima koja su doveli ljetos, postali su jako dobar klub. Moram to reći, klub je vrhunski vođen od Husrefa Musemića, ali i rukovodstva. Nije slučajno što su oni prvi na tabeli.
Tooo Celooo
Tooo Celooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad ćelo latne titulu i svima nam se slatko nasmije. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Eh ovako ce i u Sirokom na proljece odraditi za Silica, Hrgovica i Wagnera.chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod legendi,.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Evolve
- Kontakt:
Zasto ne?Bolanos je napisao/la:Eh ovako ce i u Sirokom na proljece odraditi za Silica, Hrgovica i Wagnera.chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod legendi,.
NK Široki Brijeg
molotovljev je napisao/la:Izvini, ali ne mogu se složiti sa ovim što si napisao, niti mogu biti ravnodušan, ma nema šanse buraz...pasica je napisao/la:Slazem se, osim ovih iza "pa tek onda". Pape, Paja itd. nisu legende, nego bivsi igraci. Odlicni igraci, ali ipak samo igraci. Mozda od svih njih Husref moze u gore nabrojane zbog svog odnosa prema klubu, ovo ostalo prolaznici. Jer ponavljam, legendu ne cini samo teren! Pape je recimo odlican igrac, jedan od najboljih, al za mene je supcina nikako legenda. Al necemo sad o tome, u glavnom slazemo se.molotovljev je napisao/la: Vidi nešto; osnovna stvar koju svaki navijač Sarajeva treba da zna, da su najveće legende : Hase, Keli i Boško Antić !
Pape nije bio samo dobar igrač, već u vremenu dok je nosio bordo dres nama najdražeg Sarajeva, bio je najbolji evropski igrač.
E sad zamisli pašice kakav je to ambasador bio našeg kluba i koliko je učinio na promociji FK Sarajevo. Gdje danas igraju
najbolji igrači Starog kontinenta ? Sve ono posle što se dešavalo, a u stvari ništa se nije desilo, manje je važno, jer šta je on
Druga, jako bitna stvar; svaki igrač koji je bio član šampionskog tima, iz '67 i '85, je na neki način legenda FK Sarajevo. Zašto ?
Zato što je šampionska generacija iz '67 bila među 16 najboljih evropskih klubova... dok je legendarni, šampionski tim iz '85
po mnogima najbolji tim FK Sarajevo ikada. Gdje smo tada bili a gdje smo sada, al' težimo ka tome da budemo približno moćni
Nullius in verba
Boze sacuvaj, kakvo zamjeranje, polemisemo najnormalnije.molotovljev je napisao/la: Izvini, ali ne mogu se složiti sa ovim što si napisao, niti mogu biti ravnodušan, ma nema šanse buraz...
Sve to brate stoji, al on je i dalje igrac. Zasto legenda? Sta je uradio van terena? Nemoj gledati samo parazite. Sta je uradio dok je igrao? Kakav je imao odnos sa navijacima? Mislim da nema potrebe tebi nabrajati kakav je Hase bio prema raji i prema klubu(znas kad bi pape otkupio svoj ugovor da se vrati u Sarajevo da pomogne). Sta je Keli uradio za raju, na kraju i zivot dao. To su za mene legende, ovo ostalo su igraci. I Ronalda su proglasili za najboljeg, pa nikad nece biti legenda Reala. To je moj neki kriterij, mozda nisam u pravu.
Naravnoooo, pricamo li o legendama ili ne?Evolve je napisao/la:Zasto ne?Bolanos je napisao/la:Eh ovako ce i u Sirokom na proljece odraditi za Silica, Hrgovica i Wagnera.chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod legendi,.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Samo neuk ili bezebrozan čovjek može reći kako Pape nije legenda.Nit je kad postojao a da bog da da će se ikad više roditi igrač poput velikog Safeta Sušića.Nemaju djeca pojma ali daj da oni malo objasne kako je Pape ništarija.
Đe će odraditi? Ima li u Širokom i jedna zgrada?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Naglasio sam iznad, Hase, Keli i Boško na jednu stranu ostali na drugu. Naravno da Pape i ekipa nisu imali taj odnos i tupasica je napisao/la:Boze sacuvaj, kakvo zamjeranje, polemisemo najnormalnije.molotovljev je napisao/la: Izvini, ali ne mogu se složiti sa ovim što si napisao, niti mogu biti ravnodušan, ma nema šanse buraz...
Sve to brate stoji, al on je i dalje igrac. Zasto legenda? Sta je uradio van terena? Nemoj gledati samo parazite. Sta je uradio dok je igrao? Kakav je imao odnos sa navijacima? Mislim da nema potrebe tebi nabrajati kakav je Hase bio prema raji i prema klubu(znas kad bi pape otkupio svoj ugovor da se vrati u Sarajevo da pomogne). Sta je Keli uradio za raju, na kraju i zivot dao. To su za mene legende, ovo ostalo su igraci. I Ronalda su proglasili za najboljeg, pa nikad nece biti legenda Reala. To je moj neki kriterij, mozda nisam u pravu.
odanost kao Hase i Keli, niti se mogu porediti sa njima, međutim Pape je bio veliki majstor sa loptom i puno je toga uradio za FKS
dok je igrao za nas. To ne možemo zanemariti... Navodim ti moj primjer: kao trogodišnjak kada sam otišo prvi put na Koševo
da gledam Sarajevo, nisam znao kako mi se roditelji zovu, znao sam ih kao mama i tata, ali kada bih krenuo na utakmicu,
znao sam da idem na Koševo, znao sam da na Koševu igra moje Sarajevo, i znao sam da u Sarajevu igra Pape... Shvataš tebra ?
F.K.SARAJEVO
Ma kakvo je to pitanje, to isto kao da Sarajliju pitas gdje ce maglu udahnuti a ona svuda okolo nas.Virtu4l je napisao/la:Đe će odraditi? Ima li u Širokom i jedna zgrada?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E čuj Safet Sušić im nije legenda, k'o da su im kroz istoriju igrali Pele, Ziko, Krojf, Garinča i Euzebio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.