Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Heller, nije on bio deset koraka iza najboljih, nije bio najbolji igrac na svijetu kao sto neko rece ali je bio medju najboljim u to vrijeme, svaki bolji igrac je to i sam rekao a i njegova priznanja pokazuju kakav je bio, to je bio vrh evropskog fudbala vjeruj mi, a samo par njih su pokazivali nesto bolje partije u to isto doba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po meni je za svoje doba bio iza top 10 dok je Zlatan u top 10 i to je to.MortemHz je napisao/la:Heller, nije on bio deset koraka iza najboljih, nije bio najbolji igrac na svijetu kao sto neko rece ali je bio medju najboljim u to vrijeme, svaki bolji igrac je to i sam rekao a i njegova priznanja pokazuju kakav je bio, to je bio vrh evropskog fudbala vjeruj mi, a samo par njih su pokazivali nesto bolje partije u to isto doba
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hajd nabroj tih 10 ispred njega?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbrojnije gostovanje BH navijacke grupe u europi ikada:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovoga sam se mogo sjetiti eh sad reci od kojeg je ovdje bolji bio Susic?pasica je napisao/la:Hajd nabroj tih 10 ispred njega?
Maradona, Zoff, Platini, Keegan, Koeman, Rijkard, Van Basten, Talijan odbrambeni ne mogu se imena sjetit
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 09 dec 2015, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Franco BaresiHeller je napisao/la:Ovoga sam se mogo sjetiti eh sad reci od kojeg je ovdje bolji bio Susic?pasica je napisao/la:Hajd nabroj tih 10 ispred njega?
Maradona, Zoff, Platini, Keegan, Koeman, Rijkard, Van Basten, Talijan odbrambeni ne mogu se imena sjetit, Zico, Rumeninge, Laudrup, Kempes, Juanito?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
goveđigulašmajkarigotina je napisao/la:ao filozof, daj jos koje zrnce mudrostiSkver je napisao/la:http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=blog&id=115
Za ove iz zapadnog....sa kojima se istorija poigrala, malo ih gase, pa se malo pale, a znamo jel....istorija se ponavlja....
P.S. Alberto Moravia: "Pisanje istorije lici na servis za pranje rublja – ona se cesto otuda vraca prljavija nego što je bila."
tako je ljubaviSkver je napisao/la:goveđigulašmajkarigotina je napisao/la:ao filozof, daj jos koje zrnce mudrostiSkver je napisao/la:http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=blog&id=115
Za ove iz zapadnog....sa kojima se istorija poigrala, malo ih gase, pa se malo pale, a znamo jel....istorija se ponavlja....
P.S. Alberto Moravia: "Pisanje istorije lici na servis za pranje rublja – ona se cesto otuda vraca prljavija nego što je bila."
goveđigulašmajka
- sarajevo46
- Kontakt:
Onda dođe neko i kaže ima neko bolji u BiHMortemHz je napisao/la:Najbrojnije gostovanje BH navijacke grupe u europi ikada:
Mada mislim da je ono protiv Borussije najbrojnije.
Od Keegan-a je bolji sigurnoHeller je napisao/la:Ovoga sam se mogo sjetiti eh sad reci od kojeg je ovdje bolji bio Susic?pasica je napisao/la:Hajd nabroj tih 10 ispred njega?
Maradona, Zoff, Platini, Keegan, Koeman, Rijkard, Van Basten, Talijan odbrambeni ne mogu se imena sjetit, Zico, Rumeninge, Laudrup, Kempes, Juanito? Lotar Mattheus
Ako cemo ga porediti, onda ga mozemo samo porediti sa igracima koji su igrali na istoj poziciji. Necemo valjda polemisati jel bolji Ibra ili Buffon. I Susic je otisao iz Sarajeva sa 28 godina, a recimo Laudrup se tek poceo zagrijavati. Nezahvalno ti je ovo poredjenje, al sam si poceo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
ja rekoh fudbalera, Ibra je među top 3 Susic nije, nije cak ni na svojoj poziciji
Nullius in verba
Nije kod nas takva tradicija. Mi volimo zapišati na Pecari neke sa velikom tradicijom i to svake godine po jednom bez da momci iznevjere dugi niz godina.Bolanos je napisao/la:Eh ovako ce i u Sirokom na proljece odraditi za Silica, Hrgovica i Wagnera.chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod legendi,.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Sto jest jest.UltrasNotRed je napisao/la:
Bas sam imao raspravu na jednom forumu gdje je izuzetna ekipa navijaca 40+ i starijih iz Beograda, Splita, Skopja, Zagreba gdje smo se slozili da je Zenica po muralima u samom vrhu regije.
!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa I Silicu isto mogu navijaci Brotnja uradit to...I on je bio prvo njihov kad su titulu uzeliBolanos je napisao/la:Eh ovako ce i u Sirokom na proljece odraditi za Silica, Hrgovica i Wagnera.chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod legendi,.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
DefinitivnoUltrasNotRed je napisao/la:
Bas sam imao raspravu na jednom forumu gdje je izuzetna ekipa navijaca 40+ i starijih iz Beograda, Splita, Skopja, Zagreba gdje smo se slozili da je Zenica po muralima u samom vrhu regije.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- sarajevo46
- Kontakt:
U Sarajevo ima bruku "murala" (i HZ i TM) koji su EKSTRA. Al haj ako ko može nek postavi i te iz Zenice pa da vidim. Neke sam pogledao, ali nisu nešto specijalno.
Neka neko postavi i one od Ultrasa, da se malo vratimo u doba WWII.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Neka neko postavi i one od Ultrasa, da se malo vratimo u doba WWII.
Jesi bezobrazan postao kako ti je Chelsea pao kurcu za uši
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Inače ostali za koje navijam su u sjajnoj formiAjzea je napisao/la:Jesi bezobrazan postao kako ti je Chelsea pao kurcu za uši
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.