Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Garcia je minimalan krivac za ovu losu seriju Rome..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Joj Husike brata mog samo kontra mraku kontra sili
Inače kloc će večeras zabiti protiv Batana
Inače kloc će večeras zabiti protiv Batana
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trebao bi da proradi konacno u potpunosti i donese bitnu pobjedu svom timu.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Danas Edin zabija 2 gola, citirajte me kada se utakmica zavrsi.
Daaajeeeee Ediiiiiinnnnn
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daaajeeeee Ediiiiiinnnnn
Uvijek je trener kriv, nikad Dzeko.JohnCleese je napisao/la:Garcia je minimalan krivac za ovu losu seriju Rome..
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JohnCleese
- Kontakt:
Kad bi se krivica za ovu losu seriju unazad nekoliko sedmica podijelila na 12 dijelova (svakog igraca iz prvih 11 i trenera) vjeruj da bi Dzeko snosio vecu krivicu od GarsijeGreivis je napisao/la:Uvijek je trener kriv, nikad Dzeko.JohnCleese je napisao/la:Garcia je minimalan krivac za ovu losu seriju Rome..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dzeko je doveden kao ogromno pojačanje i do sada nije pokazao ništa osim onog gola Juventusu. Očajna igra i za to mu nije kriv ni trener a posebno ne Pjanic.
Nije bas da je ocajno igrao, sto se tice same igre, dosta utakmica je odigrao jako dobro, ali je problem realizacija, gdje je masao sve sto je mogao promasiti.jasmin10 je napisao/la:Dzeko je doveden kao ogromno pojačanje i do sada nije pokazao ništa osim onog gola Juventusu. Očajna igra i za to mu nije kriv ni trener a posebno ne Pjanic.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Njegova igra uopste nije ocajna. Realizacija sansi mu je grozna, a bas zbog toga je i doveden. Ima 10 igraca na terenu koji igraju za njega, njegovo je da pospremi zicer koji mu oni spreme, a on to nazalost ne radi.
Hajde majstore barem sad pokaži da nisi FLOP. :smajlikojidržiljiljanku:
Na realizaciju sam i mislio. Jer dzaba njemu dobra igra, kada golova nema. Sreća njegova pa nema konkurenciju, inače bi u svakom drugom klubu završio na klupi.
Nadam se da ce večeras biti heroj Rima.
Nadam se da ce večeras biti heroj Rima.
Moze se reci da imaju poglupe navijace
Nisam neko ko ce kriviti trenera i sve ostale suigrace mu, to mi je presmijesno. Za sve lose sto mu se desava, sam je sebi najvise kriv. Ali veceras zabija i vodi Romu dalje i na taj nacin okrece ovu groznu sezonu u svoju korist.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Koja rupa ovaj Digne. 
Koliko god Dzeko bio u losoj formi ove sezone. Nema jednog igraca na krilu ili beku ( osim Maicona ) koja zna normalno ubaciti loptu u 16m. Ostaje mu vise manje samo Pjanic koji ima uvijek po dvojicu igraca na sebi.
Koliko god Dzeko bio u losoj formi ove sezone. Nema jednog igraca na krilu ili beku ( osim Maicona ) koja zna normalno ubaciti loptu u 16m. Ostaje mu vise manje samo Pjanic koji ima uvijek po dvojicu igraca na sebi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 dec 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ova Roma je odron ekipa. Sinoc sam Wolsburg gledao, ljepota. Pa svabe bi ih otresle 3:0.
Ova utakmica je totalno ne gledljiva. Ovo nije Liga Prvaka.
Ova utakmica je totalno ne gledljiva. Ovo nije Liga Prvaka.
Bojkot majstore.Prvo se informisi pa napisi ovako nesto.Sheyi je napisao/la:Moze se reci da imaju poglupe navijace
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Znam za bojkot. Ja da sam Rimljanin i da sam navijač Rome koji dolazi na utakmice ne bih nikakav bojkot stavio ispred strastvene podrške klubu u ovako važnoj utakmici.Manuel je napisao/la:Bojkot majstore.Prvo se informisi pa napisi ovako nesto.Sheyi je napisao/la:Moze se reci da imaju poglupe navijace
I sam Džeko je na jučerašnjoj preskonferenciji naglasio jučer koliko im znači prava podrška s tribina.