filip13 je napisao/la:najbolji prosjek osv. lopti u jednoj sezoni za raptorse ima koji igrac?
Damon Stoudamire? Ili onaj play, Roberts?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:najbolji prosjek osv. lopti u jednoj sezoni za raptorse ima koji igrac?
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:najbolji prosjek osv. lopti u jednoj sezoni za raptorse ima koji igrac?
Damon Stoudamire? Ili onaj play, Roberts?
BernardBarnjak je napisao/la:Robertson...?
BernardBarnjak je napisao/la:Mislio sam na Alvin Williams...?
BernardBarnjak je napisao/la:Christie?
jedan je vjerovatno bird?BernardBarnjak je napisao/la:Koja dva bijelca su zabila 60+ poena na jednoj utakmici u zadnjih 35 god?
Imas drugi najbolji avatar na ovom forumu!johnnyyK je napisao/la:L.Bird vjerojatno i ...?

Jeste. Danas sam postavio slicno pitanje...BIHfan je napisao/la:
To je drugi.
Doduse danas sam bas gledao nakon onog prvog pitanja za 60 poena pa sam zapamtio tu listu.
Tvoj je pretpostavljam 1.BernardBarnjak je napisao/la:Imas drugi najbolji avatar na ovom forumu!johnnyyK je napisao/la:L.Bird vjerojatno i ...?
Nije moj. Donnie Darko numero 1. Ti #2.johnnyyK je napisao/la:Tvoj je pretpostavljam 1.BernardBarnjak je napisao/la:Imas drugi najbolji avatar na ovom forumu!johnnyyK je napisao/la:L.Bird vjerojatno i ...?
![]()
![]()
Znam da je Mikan ubacio 60-ak poena od 90 svoje ekipe, ali to je bilo 50 i neke...
EDIT : Evo sad sam našao, 61 poen od ukupno 91 poena svoje ekipe...
nepisano pravilo broj 1: nikada ne postavljajte pitanje na koje je odgovor čovjek kojeg imate na avataruBIHfan je napisao/la:Jedini igrac trenutno u nba koji ima prosjek od 20 ili vise poena po utakmici a suta 15 ili manje suteva po utakmici?

Donnie Darko je napisao/la:nepisano pravilo broj 1: nikada ne postavljajte pitanje na koje je odgovor čovjek kojeg imate na avataruBIHfan je napisao/la:Jedini igrac trenutno u nba koji ima prosjek od 20 ili vise poena po utakmici a suta 15 ili manje suteva po utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.