Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Znam druze, nego reko malo ironije nije na odmet 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
ma ne bih se ja time ni zamarao...jer nema pola ekipeee....Ponos Torina je napisao/la:Ma tuga nismo mi nista ublazili to je katastrofaAdinjo je napisao/la:Ublazili smo poraz palo. Amauri za 3-1 u 90 min.Ponos Torina je napisao/la:Jos jedna Blamaza Juventusa New York 3-0 Juventus![]()
-RIVALDO-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Starting Lineups
New York – Sutton, Hall (Stammler), Mendes, Clebao, Borman (Miller), Sassano (Albright), Tchani, Garcia (Richards), Ubiparipovic, Wolyniec, Chinn (Angel)
Juventus – Manninger (Bardi), Zebina (Grygera), Brandao (Sialhamidzic), Grosso (Silva Falque), Bernadini, Marrone, Diego (Paolucci, Bellacastro), Candreva (Ekdal), Padoin, Del Piero (de Ceglie), Trezeguet (Amauri)
New York – Sutton, Hall (Stammler), Mendes, Clebao, Borman (Miller), Sassano (Albright), Tchani, Garcia (Richards), Ubiparipovic, Wolyniec, Chinn (Angel)
Juventus – Manninger (Bardi), Zebina (Grygera), Brandao (Sialhamidzic), Grosso (Silva Falque), Bernadini, Marrone, Diego (Paolucci, Bellacastro), Candreva (Ekdal), Padoin, Del Piero (de Ceglie), Trezeguet (Amauri)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Starting Lineups
nema potpisa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Starting Lineups
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ja inace uvijek ovako "pravim" sastave sa igracima koji se pravo povezuju sa Juventusom.. mozete vi provocirati koliko hocete, iz uprave su rekli da 80m nece biti potroseno, vec mnogo mnogo vise!Monolog je napisao/la:Ovo Juve dobio na lotu, ili?daffy je napisao/la:Buffon
Caceres - Chiellini - Kjaer - Vargas
Di Maria - Sissoko - Melo - Marchisio
Benzema - Zarate
Kjaer = 13m
Vargas = 20m
Di Maria = 35m
Zarate = 20m
Total : 88m.. Benzema ce doci na posudbu tako da.. i sa pocetnih 80m ovo se bez problema kupi zato sto ce Molinaro ( 4-5m ) i Tiago ( 7-8m ) ostati u svojim klubovima.. a da ne pricam o rasprodaji nasih napadaca..
hajd, sta ima nerealno?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ovo je ista ona prica REKLA-KAZALA i naravno ovdje je neko pametniji od uprave Juveta,neko ko tacno zna u milion koliko ce juve potrositi.boze,boze.Prije mjesec dana je bio Dzeko 100% ubjedjivala se raja stranicama na forumu i sad svatio da je popusio fazon pa sad na Benzemu navalio,A on ce zavrsiti negativno kao i Buffon al neka ima ovdje ljudi koji znaju sve detalje Juveta,Kao sto rece sve u cent znaju koliko ce otici na transfere..cxcccc
a sta ti glumis? sta ti znas? ko si ti bolan? nemoj se bolan raspravljati sa mnome kad nisi upravu!!Largon_ je napisao/la:ovo je ista ona prica REKLA-KAZALA i naravno ovdje je neko pametniji od uprave Juveta,neko ko tacno zna u milion koliko ce juve potrositi.boze,boze.Prije mjesec dana je bio Dzeko 100% ubjedjivala se raja stranicama na forumu i sad svatio da je popusio fazon pa sad na Benzemu navalio,A on ce zavrsiti negativno kao i Buffon al neka ima ovdje ljudi koji znaju sve detalje Juveta,Kao sto rece sve u cent znaju koliko ce otici na transfere..cxcccc
eto ti si u pravu,ti sve znas,upucen si u informacije u financije i papirologiju Juveta..Skidam ti kapu djecace!
moje rijeci ce se pokazati tacne na kraju prelaznog roka..kad sete tvoje nebuloze pokazu neistinite,al ne vrijedi se raspravljati sa osobama poput tebe koje ne podnose poraz i koje su najmapetnije,,
moje rijeci ce se pokazati tacne na kraju prelaznog roka..kad sete tvoje nebuloze pokazu neistinite,al ne vrijedi se raspravljati sa osobama poput tebe koje ne podnose poraz i koje su najmapetnije,,
cuj ne podnose poraz
gdje sam to ja izgubio?
izgubio u cinjenici da je uprava jos u januaru objavila da ima 80m za transfere, a da je odnedavno Agnelli rekao da ce se potrositi i vise.. ah, mora da sam izgubio
izgubio u cinjenici da je uprava jos u januaru objavila da ima 80m za transfere, a da je odnedavno Agnelli rekao da ce se potrositi i vise.. ah, mora da sam izgubio
Smirite se momci... Sve što je daffy napisao ima smisla, ali mislim da nije sve tačno. Iz uprave su nekoliko puta rekli da će dovoditi samo igrače koji imaju iskustva iz Serie A, tako da ne vjerujem da će doći Zarate, Benzema ili Di Maria. Isto tako, rekli su da će se uglavnom osloniti na talijanske igrače, tako da je umjesto Kjaera realnije očekivati Bonuccija, koji je usput i jeftiniji. Del Neri je nedavno rekao da mu je 4-4-2 omiljena formacija, ali da ne znači da će je Juventus stalno igrati u narednoj sezoni. Rekao je da će igrati sa četvoricom u odbrani, a da će se ostali mijenjati po potrebi. Evo kako ja zamišljam tim:
Iaquinta
Vargas Diego Giovinco
Marchisio Palombo
Criscito Maggio
Chiellini Bonucci
Buffon
Hoće li baš ovako biti, ne znam, ovo su samo pretpostavke. Priznajem da ovaj tim ne izgleda tako moćno kao daffyjev, ali ovo su sve odlični igrači. Na svjetskom malo obratite pažnju na Italiju i ove igrače (Bonucci, Maggio, Criscito i Palombo). Tim se i gradi od anonimaca, a zvijezde su samo šlag na torti.
Iaquinta
Vargas Diego Giovinco
Marchisio Palombo
Criscito Maggio
Chiellini Bonucci
Buffon
Hoće li baš ovako biti, ne znam, ovo su samo pretpostavke. Priznajem da ovaj tim ne izgleda tako moćno kao daffyjev, ali ovo su sve odlični igrači. Na svjetskom malo obratite pažnju na Italiju i ove igrače (Bonucci, Maggio, Criscito i Palombo). Tim se i gradi od anonimaca, a zvijezde su samo šlag na torti.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
da, rekli su da ce graditi tim od Italijana i igraca koji imaju iskustva u Italiji.. a Zarate i Kjaer imaju jako puno iskustva u Italiji tako da su i oni ta vrsta.. ali isto tako su rekli da to ne znaci da nece kupovati zvijezde iz drugih liga..
btw. Marota je rekao da nece biti nikakvog posla sa Sampom.. tako da Palombo nece doci u Juve..
dobar je tim, samo sto bi ja umjesto Maggia stavio Caceresa.. taj igrac je lavcina!
btw. Marota je rekao da nece biti nikakvog posla sa Sampom.. tako da Palombo nece doci u Juve..
dobar je tim, samo sto bi ja umjesto Maggia stavio Caceresa.. taj igrac je lavcina!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svabe udaraju po Juventinima.
Prema transfermarktu Stuttgart bacio drkicu na Giovinca, a Schalke na Diega. Iskreno, mislim da od ovoga nema apsolutno nista. Mozda posudba malog Italijana bi bila neka opcija, ali prodaja, sumnjam da ce doci u obzir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma mogu oni bacati oči do mile volje. Koliko mi je poznato, Del Neri je rekao da računa na Diega, a mislim da će zadržati i Giovinca. Već ga je nekoliko puta pokušao dovesti dok je vodio druge klubove.omerbavarac je napisao/la:Svabe udaraju po Juventinima.Prema transfermarktu Stuttgart bacio drkicu na Giovinca, a Schalke na Diega. Iskreno, mislim da od ovoga nema apsolutno nista. Mozda posudba malog Italijana bi bila neka opcija, ali prodaja, sumnjam da ce doci u obzir.
A ovo za Palomba... pa meni je svejedno hoće li doći on ili neki drugi mesar, ili ostajemo na Sissoku. Spomenuo sam ga zato jer se nešto govorilo da bi možda mogao doći, a koliko ti ima istine , to je druga stvar
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
nesto ste se umirili zbog džeke
prije 2 sedmice ste svi govorili doce on u juventus,nista ba od toga rekao sam ja odma
prije 2 sedmice ste svi govorili doce on u juventus,nista ba od toga rekao sam ja odma
I htjeli su ga dovesti, ali je u međuvremenu u Juventusu došlo do izmjena u upravi, i ovi novi ljudi su rekli da će dovoditi igrače koji su već igrali u Serie A. Tako znamo da Džeko vjerovatno neće doćiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:nesto ste se umirili zbog džeke
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Secco, Blanc i Bettega.. svi koji su htjeli Dzeku sada vise nisu u upravi.. tj. nemaju poziciju koja se brine za transfere.. 
Ko je pricao??? Nista se vise nije pricalo, nego na ostalim temama. Sto se toga tice, vi u tome prednjacite ali izgleda da ce te popustit foru, tako da...pshhBAVARAC DO GROBA je napisao/la:nesto ste se umirili zbog džeke
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
- Napolitano
- Kontakt:
Nerko Welcome Back!
Nego, Juventini, sta bi s tim da bi Trezegol mogao doci u Napoli, kao agent njegov kaze da bi mogao otici, al nista nije sa Juvetom dogovoreno.
Ja mislim da nema nis od toga, ipak je David kod vas devet godina!
Nego, Juventini, sta bi s tim da bi Trezegol mogao doci u Napoli, kao agent njegov kaze da bi mogao otici, al nista nije sa Juvetom dogovoreno.
Ja mislim da nema nis od toga, ipak je David kod vas devet godina!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.