Hejteriii
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Al kakva dominacija Stonesa u odbrani 
Campbell je za onu asistenciju zaslužio status prvotimca.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gerrard: "Giroud will get all the headlines but for me Stones was man of the match tonight; last-ditch tackles, big headers." #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Blek Stena.anell je napisao/la:Gerrard: "Giroud will get all the headlines but for me Stones was man of the match tonight; last-ditch tackles, big headers." #afc
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Iz utakmice u utakmicu je sve bolji,.Prvo baci jednnog na pod pa drugog fintira o onda pasom citavu odbranu izbaci.topnik1 je napisao/la:
Odkako sam ja napisao da igra ko qrac, mali počeo razvaljivati.chily-rz je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu je sve bolji,.Prvo baci jednnog na pod pa drugog fintira o onda pasom citavu odbranu izbaci.topnik1 je napisao/la:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
chily-rz je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu je sve bolji,.Prvo baci jednnog na pod pa drugog fintira o onda pasom citavu odbranu izbaci.topnik1 je napisao/la:
Da nije Turčinu šta u rodu
Al neka, apsulutno nam trebaju igrači koji će preuzeti odgovornost u ovom dijelu sezone zbog izostanaka ključnih igrača.
Ako Bog da, da nam se Wilshere vrati da malo učvrstimo sredinu, i Sančez naravno.
Al sa ovakvim Ozilom, Sančezov izostanaka je podnošljiv
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rio Ferdinand on John Stones "When he is on form I think he is the best defender in the league for me".
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva asistencija Campbella...
Sta je ono, sunce ti yebem.

Paja vizionar. Priznaj Anele hejteruanell je napisao/la:Rio Ferdinand on John Stones "When he is on form I think he is the best defender in the league for me".
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad bih dao Alexisa i pare za nega.topnik1 je napisao/la:Paja vizionar. Priznaj Anele hejteruanell je napisao/la:Rio Ferdinand on John Stones "When he is on form I think he is the best defender in the league for me".
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bas ce biti smijesno to za Stonesa kad ga konkurencija dovede i sa njima naravno osvoji sve moguce kao stub odbrane, ipak vjerujem ja da ce vojaeroljupci uvijek naci nekog kloca koji je bolji od njega ali eto nema srece...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bil' dao Zelalema?Hajd posteno.anell je napisao/la:Sad bih dao Alexisa i pare za nega.topnik1 je napisao/la:Paja vizionar. Priznaj Anele hejteruanell je napisao/la:Rio Ferdinand on John Stones "When he is on form I think he is the best defender in the league for me".
Ma ne moraju biti rodjaci,dovoljno je da se družetopnik1 je napisao/la:
Da nije Turčinu šta u rodu![]()
Al neka, apsulutno nam trebaju igrači koji će preuzeti odgovornost u ovom dijelu sezone zbog izostanaka ključnih igrača.
Ako Bog da, da nam se Wilshere vrati da malo učvrstimo sredinu, i Sančez naravno.
Al sa ovakvim Ozilom, Sančezov izostanaka je podnošljiv
Naravno,svaka "ispomoc" je dobro došla,.Dobar je Kostarikanac,vidi se da se želi nametnuti Arsenu nakon što ga je ovaj godinama držao po strani,.
Imao je tu srecu u opštoj nesreci da se konkurencija povrijedi inace ko zna,možda bi na zimu tražio klub jer je igrac koji voli da igra.Razmumljivo je imao "spor" pocetak s obzirom da je dugo bio i bez minute u ligaškim utakmicama,.Ima on još pred sobom dosta rada i truda da bi dobio status "nedodirljivog" u prvih 11,.Neka ma nu Nacho bude uzor
S Wilsherom si uvjek na kocki,ne može covjek tri mjeseca kako treba sastaviti da je zdrav.Kod njega je dobra stvar što brzo hvata ritam,on je u Arsenalu sad vec svoj na svom,poznaje ekipu a brate zna i da igra fudbal..
Ma vratio se i Walcott tako da bi se moglo pregrmiti odsustvo Sancheza ali dok je Flaminija na zadnjem veznom bice muke
Ja cekam Mocarta bar još na par utakmica,vjerovatno ce na ljeto napustiti klub pa da se "oprostimo"da valja,.Mocart je igrao "srcem" za ovaj klub,kod njega želja nikad nije bila upitna,.
Sve osim Girouda i naravno Wengerabega_afc je napisao/la:
Bil' dao Zelalema?Hajd posteno.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa ko bi ti igro onda u ekipi. Svaka utakmica bi bila registrovana 0:3. Treba ti bar 7 igraca.anell je napisao/la:Sve osim Girouda i naravno Wengerabega_afc je napisao/la:
Ne mozes igrat u formaciji:
Stones
Giroud
Ako je tako,možemo slobodno pisati da su svi za qrc,.Živio PANJ !anell je napisao/la: Odkako sam ja napisao da igra ko qrac, mali počeo razvaljivati.
Ostalo ubaciti ovu djecu iz rezervi i prošetati se ligom.bega_afc je napisao/la:Pa ko bi ti igro onda u ekipi. Svaka utakmica bi bila registrovana 0:3. Treba ti bar 7 igraca.anell je napisao/la:Sve osim Girouda i naravno Wengerabega_afc je napisao/la:
Ne mozes igrat u formaciji:
Stones
Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Najbolji igrac na svijetu. Jel ovo 17ti put zaredom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Je.bo to ba, jel ovo skinuto prokletstvo dresova?anell je napisao/la:Ostalo ubaciti ovu djecu iz rezervi i prošetati se ligom.
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 11 gostiju.