Ne razumeju to ljudi, moj @Padovane. Čudo je ta duša...Padovan je napisao/la:Ah ode i ta prelijepa mahovina
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zbog te duše i romantike, Serie A je sad tu gdje jeste.A to je par koraka iza najjacih liga Evrope,pogotovo kad se govori o stadionima i broju navijača koji dolaze na utakmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako vam Chini vidi šta pišete slijedi vam predavanje samo takvo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedna od rijetkih stvari u kojima se slazem sa Chinijem, gubi se dusa Calcia, iako sam svjestan sta donose te nove arene
Don't believe the hype.
Kakav Chini i duša, to je pisao samo zato jer Roma ima maketu i plan za gradnju novog stadiona, a lazie jedva renta Olimpico. Roma će ionako ostati samo na tome, pa Chini slobodno promijeni stav.
embrace the chaos
- tuzlak1987
- Kontakt:
Udinese najpametniji ispao. Sada za par godina opet ide uspon..
nesretniče, odavno je dizajniran Stadio delle Aquile, samo što nikad neće biti izgrađenDenno je napisao/la:Kakav Chini i duša, to je pisao samo zato jer Roma ima maketu i plan za gradnju novog stadiona, a lazie jedva renta Olimpico. Roma će ionako ostati samo na tome, pa Chini slobodno promjeni stav.
I ja ima projekat za kuću, a koga briga što nemam pare da je napravim 
Il Club più titolato al mondo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al napravite neke od 30-40 po hiljada posto i nemate vise navijaca 
Mislim sta ce Laziu stadion od 75 000 trenutno, to isto kao sto navijaci Slobode traze stadion od 20 000 xD
Mislim sta ce Laziu stadion od 75 000 trenutno, to isto kao sto navijaci Slobode traze stadion od 20 000 xD
- tuzlak1987
- Kontakt:
Baka-Bertolacci-Romagnoli = Juventusovo ulaganje u stadionmuxa je napisao/la:I ja ima projekat za kuću, a koga briga što nemam pare da je napravim
Kakve to ima veze sa tim sto ja nemam pare da napravim kuću 
ovo je gol koji sam najemotivnije proslavio kao navijač Lazija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I ja imam kondom,al koga briga sto nemam koga da taslacimmuxa je napisao/la:I ja ima projekat za kuću, a koga briga što nemam pare da je napravim
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Znam,al stvar je u tome da ti ne treba ni projekat za kucu,ako nemas love da istu gradisJuventinoVero je napisao/la:Ne treba ti kondom za to
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Al si mislio da će Roma gradit ono sa svog projekta pa zato tako!Chinaglia je napisao/la:nesretniče, odavno je dizajniran Stadio delle Aquile, samo što nikad neće biti izgrađenDenno je napisao/la:Kakav Chini i duša, to je pisao samo zato jer Roma ima maketu i plan za gradnju novog stadiona, a lazie jedva renta Olimpico. Roma će ionako ostati samo na tome, pa Chini slobodno promjeni stav.
Al hajd šalimo se ionako
embrace the chaos
Re: RE: Re: Serie A
Il se vrati par postova nazad pa pokusaj shvatit poentu tog posta il drugi put ukljuci mozak kad čitašberardi25 je napisao/la:Znam,al stvar je u tome da ti ne treba ni projekat za kucu,ako nemas love da istu gradisJuventinoVero je napisao/la:Ne treba ti kondom za to
berardi25 je napisao/la:I ja imam kondom,al koga briga sto nemam koga da taslacimmuxa je napisao/la:I ja ima projekat za kuću, a koga briga što nemam pare da je napravim
-
jasko_juve
- Kontakt:
Garsija govori " koga da stavim u napad" ??? Pa ti si te sve igrace doveo, prosle godine 5 napadaca a danas Dzeku ima koji je poslije 70-te minute hodao po terenu. I ovi treneri se na svasta vade a pri tom gluposti izvaljuju.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kreten ne podnosim ga. Da nam hoce Napoli uvaliti peticu samo da onaj majmun ode.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.