FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
i još jednom čestitke sad na 100% naslovu! 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- United Rule
- Kontakt:
Sampione sampioneeee oleee oleeee oleeeeeeeeee!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
posto ne navijam ni za zelju ni za sarajevo nesto posebno
kao sarajliji drago mi je da je titula u sarajevu
cestitam
kao sarajliji drago mi je da je titula u sarajevu

cestitam
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Sampione Sampione ale ale ale ale
Moje čestitke ekipi Želje i navijačima.
Uz malo sreće dobićete Irce, Kazahstance, Moldavce ili Litvance u žrijebu
Uz malo sreće dobićete Irce, Kazahstance, Moldavce ili Litvance u žrijebu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sampionnneee sampioonnneee 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Izmoren,izmučen,mokar, PONOSAN, NAJSRETNIJI!!!

Jel' treba još neki komentar?

Jel' treba još neki komentar?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- slani grad
- Kontakt:
cestitke Zelji i Manijacima na zasluzenoj tituli prvaka...pokazali ste najvise u nastavku sezone i to je prosto ko pasulj...nadigrali ste sve redom i zasluzeno podigli kantu...ovo naravno pisem teska srca jer ste bili bolji od nas ove sezone ali se nadam da ce iduce puhati neki novi vjetrovi
...jos jednom...CESTITKE I SRETNO U LP 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
evo fotopriče: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36874.htm
[youtube][/youtube]
JER KADA MI - JER KADA MI
NAVIJAMO - NAVIJAMO
JER KADA MI NAVIJAMO
SVE GORI SVE SE TRESE
NA JUGU OPŠTE LUDILO!!!
NAVIJAMO - NAVIJAMO
JER KADA MI NAVIJAMO
SVE GORI SVE SE TRESE
NA JUGU OPŠTE LUDILO!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
FTV
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo zavrsi se... samo cu reci - nenadyebivoŽeljovac je napisao/la:FTV

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Idu dva navijaca ulicom, jedan nosi sampionski pehar a drugi sisa prst od masne pite..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- velez_mostar
- Kontakt:
Cestitke na osvojenoj tituli..nadam se da cete dostojno predstavljati BiH na Euro sceni!
-
- Kontakt:
samo bih da pitam onog parmaka UPS-a jel prebrojao navijače i poželio bih mu laku noć uz pjesmu "jedi jaja svoja od muke"
Znači nemogu da vjerujem sta su nam uradili, SRAMOTA, da nas suzavcem tjeraju sa Grbavice kad smo se vratili na stadion. Za one koji neznaju, koji nisu bili tu, suzavac (vjerovatno neki vojni) dosao sa traniztne ceste pao direkt kod igrača koji su slavili sa nama, ma pogušilo nas, osjetilo se do Hrasnog. Zivi smo i zdravi hvala Bogu. Trčali smo i bježali, kad nestane daha onda malo stanes, al najgore sto nemos doci do daha brate. Nek mu je na čast ko je god to uradio, al murija 90%. Inače svi odigrali odlično danas, ma znate sve o tekmi da neobjasnjavam sad. ŠAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
imali gdje da se pogleda to sa ftv-a i bht-a molim vas?
titula! napokon! poslije 8 godina cekanja...
6. nacionalna titula je u vitrinama!!!
[youtube][/youtube]
6. nacionalna titula je u vitrinama!!!
[youtube][/youtube]
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jedan lik govori da je vidio na suzavcu da pise Ultras Zrinjski, ali ja mu ne vjerujem, pitari 100% pojeli se od muke..semafresh je napisao/la:Znači nemogu da vjerujem sta su nam uradili, SRAMOTA, da nas suzavcem tjeraju sa Grbavice kad smo se vratili na stadion. Za one koji neznaju, koji nisu bili tu, suzavac (vjerovatno neki vojni) dosao sa traniztne ceste pao direkt kod igrača koji su slavili sa nama, ma pogušilo nas, osjetilo se do Hrasnog. Zivi smo i zdravi hvala Bogu. Trčali smo i bježali, kad nestane daha onda malo stanes, al najgore sto nemos doci do daha brate. Nek mu je na čast ko je god to uradio, al murija 90%. Inače svi odigrali odlično danas, ma znate sve o tekmi da neobjasnjavam sad. ŠAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 33 gosta.