FK Željezničar (opšte diskusije)
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Joj cirkusa

Vjerovatno masa vasih forumasa pileta ne shvata ozbiljno. Duska je ovo javio dosta prije, ne samo ovdje.tm8782 je napisao/la:hahahahahahahahahahah...pa pile je napisao 8.12. Ajzeu, a znalo se to puno prije hahahahahahaha...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
sergejevic
- Kontakt:
Nema potrebe da vrijedjas nekoga na taj nacin. Jedno je voditi diskusiju na forumu, a to vrijedjanje totalno neukusno i nepotrebno. Razumijem ja da imas neke informacije, a onda ti oni nesto spustaju i tako odgovaraju, ali mislim da se moze zaobici takav nacin rasprave. Djelujes kao razuman i normalan covjek i bezveze se upustas u sve to.jurisicduska je napisao/la:Poenta je da su oni mrzitelji i da kupe jeftine poene a znaju koliko i bilo ko ko sjedne u makijato, ode na trening i tako dalje. Ja nit sjedim u makijatu nit idem na treninge. Poenta je da se ja dopisujem dugo vremena sa rajom u inbox, vašim navijačima i imam korektan odnos, a da se javno ova dvojica sa 13 profila ponižavaju. To je poenta. Svaki trening su tu, nemaju za godišnju, šlihtaju se upravi koja ih ne **** ni 2 posto. I ja im smetam. To je poenta.
Super je regularan momak i o njemu mislim sve najbolje, znam i ko je i koja mu je funkcija, njega ponese, on hoće da je to sve super, pa se izleti, onda nazove bokača druga da mi odgovori jer on nije sposoban, al se zajebo ja bokača poštujem također. Al ovaj pile veze nema, klasika mahalca i ublehe. Plus je pokvaren i neobrazovan. E to je poenta.
kako bespotrebna rasprava...@Duska hvala tebi na informaciji 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- milanribar
- Kontakt:
Nema potrebe za vrijedjanje fakat. Ovo je forum i svako ima pravo da pise sta zeli. S ovim ne pokazujes da si normalan posebno kad se spominju imena i obrazavanje, nepotrebno zaista.jurisicduska je napisao/la:Poenta je da su oni mrzitelji i da kupe jeftine poene a znaju koliko i bilo ko ko sjedne u makijato, ode na trening i tako dalje. Ja nit sjedim u makijatu nit idem na treninge. Poenta je da se ja dopisujem dugo vremena sa rajom u inbox, vašim navijačima i imam korektan odnos, a da se javno ova dvojica sa 13 profila ponižavaju. To je poenta. Svaki trening su tu, nemaju za godišnju, šlihtaju se upravi koja ih ne **** ni 2 posto. I ja im smetam. To je poenta.
Super je regularan momak i o njemu mislim sve najbolje, znam i ko je i koja mu je funkcija, njega ponese, on hoće da je to sve super, pa se izleti, onda nazove bokača druga da mi odgovori jer on nije sposoban, al se zajebo ja bokača poštujem također. Al ovaj pile veze nema, klasika mahalca i ublehe. Plus je pokvaren i neobrazovan. E to je poenta.
U svakom slucaju hvala ti na informaciji.
Ja sam davno pisao na forumu, kad ove djece nije bilo toliko, pile je pisao odmjerene komentare, nije lupao, sta je bilo u medjuvremenu Boga ti pitaj.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 10 dec 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sto bi iko ikoga shvatao ozbiljno na forumu. Maloprije napisa kad je on napisao da je tada i kontaktiran ibricic sto je daleko od istine dogovorite se.Bolanos je napisao/la:Vjerovatno masa vasih forumasa pileta ne shvata ozbiljno. Duska je ovo javio dosta prije, ne samo ovdje.tm8782 je napisao/la:hahahahahahahahahahah...pa pile je napisao 8.12. Ajzeu, a znalo se to puno prije hahahahahahaha...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pileta svakew sedmice ismije neko 
I opet ima obraza da se javlja
Napravi jos jedan novi profil, al budi pametniji sljedeci put..
I opet ima obraza da se javlja
@Duska,jel bas moras piletinu jesti i za dorucak i rucak i veceru
Promijeni malo brate mili zar ti ne dosadi 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Dok god si ti i milan u pitanju nije zabrinjavajuce nego kompliment.Zip je napisao/la:pileta svakew sedmice ismije neko
I opet ima obraza da se javlja![]()
Milan je Gospodin za tebe
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ibričić ide u Slobodu, to je @solinas najavio i ja mu vjerujem..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
jurisicduska
- Kontakt:
Potpisujem se i upravu je i za ovaj post gore.MCMXLVI je napisao/la:Milan je Gospodin za tebe
Otprilike ko o ti takav gospodin.MCMXLVI je napisao/la:Milan je Gospodin za tebe
- GoodisonPark
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Kakvom ba avazu ja sam napisao prije 7-10 dana. Čak sam u privatnu poruku tvom kolegi napisao ovo čekaj da nađem print skrin.
jurisicduska je napisao/la:Znam više od vas dvojice zajedno, Pileta i superovog lažnog profilm, znao sam i da će izaći u novinama.
http://postimg.org/image/ts2m1hzhp/
Na dan kad sam napisao za ibričića uspostavljen je prvi kontakt s njim a vi znate 20 dana, super lažni profil i pile makijato smiješni ste.
Ja koliko znam već oko 22:00 sata novina dnevni avaz je spremna za sutrašnji dan i ide na štampanje. Ako imaš havera u dnevnom avazu to te ne čini insajderom i poznavaocem prilika u FKŽ. Odmori malo sa info duška, prijaće tiAjzea je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Ja sam puno prije osmog Decembra napisao hahahahha glupani. Makijato crew. Hahahahah sami sebe ukopavate.
Ništa protiv tebe, korektan si forumaš ali.. Nije photoshop
I datum i satnica su tu duska
povratak otpisanih!
Duska vas hajca.
Jedina istina u svemu je da su poveli neki inicijalni razgovori ne pregovori i da je sve jos na dugom stapu.
Pa i ovi na ovom portalu tri puta preptljavljaju tekst..
Toliko o provjerenosti....
Jedina istina u svemu je da su poveli neki inicijalni razgovori ne pregovori i da je sve jos na dugom stapu.
Pa i ovi na ovom portalu tri puta preptljavljaju tekst..
Toliko o provjerenosti....
nema im Amara, sad evo sanjaju @pile87 cc
koliko pisete o njemu, otidjite na kafu, slikajte ga izljubite sta vec samo popustite malo ovdje
koliko pisete o njemu, otidjite na kafu, slikajte ga izljubite sta vec samo popustite malo ovdje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
[quote="jurisicduska"][/quote]
Ti ako znas ko dolazi napisi imena i prezimena ili popusti. Ako je opsta diskusija ne mora znaciti da mozete ti i tvoje kolege sa tribine da pravite cirkus. Ako hocete normalnu diskusiju bujrum, ako ne onda nazad na vasu temu.
Ti ako znas ko dolazi napisi imena i prezimena ili popusti. Ako je opsta diskusija ne mora znaciti da mozete ti i tvoje kolege sa tribine da pravite cirkus. Ako hocete normalnu diskusiju bujrum, ako ne onda nazad na vasu temu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro. Ja i napišem imena oni počnu pljuvati, govoriti kako lažem, petljam, da mi drug radi u avazu a i ne znaju me, kroje mi biografiju, nema problema. Za cirkus je potrebno dvoje, ne možemo mi sami cirkus praviti. Ali eto. Izvinjavam se u svoje ime. Od mene nećete vidjeti rasprave bilo kakve napišem šta imam i odoh.
Napisao si 1 ime i to je Ibričić. I neka si u redu, ali nema dalje rasprave. Ako znaš još napisi ili nemoj nikako.
Jbt željni ste pažnje na je.benom forumu.
Jbt željni ste pažnje na je.benom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.