Nisi ti drug ko milan niti mozes biti, normalno je za ocekivati da ce biti oscilacija i Seha ih je imao. Samo jest malo suludo ocekivati da zamjeni Antolovica u pola sezone pogotovo ako se boris za nesto.ZeljoSampioneGo je napisao/la:let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve
E sad cu ja ispast kao Milan a nisam svega mi .. Samo ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.. po iskustvu ne moze biti nikako bolji golman i od njega je ocekivati da ce imati kikseve manje ili vise.. A ja kao veliki Zeljovac cu ga podrzati ali vi necete ne konkretno ti nego vi mislim na vecinu koja jedva doceka neki kiks od nekoga i onda krene pljuvanje..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne znam šta branite Antaru toliko...hvala mu za sve i ćao... Sjetite se šta je Fergi rekao za golmane
A Veca nam je donio sam bod u Širokom a mogao je veoma lahko i 3 al o tom po tom....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
niko ne zeli da bude ko aldinZeljoSampioneGo je napisao/la:let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve
E sad cu ja ispast kao Milan a nisam svega mi .. Samo ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.. po iskustvu ne moze biti nikako bolji golman i od njega je ocekivati da ce imati kikseve manje ili vise.. A ja kao veliki Zeljovac cu ga podrzati ali vi necete ne konkretno ti nego vi mislim na vecinu koja jedva doceka neki kiks od nekoga i onda krene pljuvanje..
samo se nadam ce se aldin nece sloziti sa mnom, inace cu se osjecati jos gore...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ma ja te pitam na ocnosu cega si zakljucio.. Jedino ako si neki golmanski strucnjak ok izvinjavam se.. Koliko ja znam nije on dosta utakmica branio par kupova i to je to.. i to kupovi ovo pocetak kad se igra sa nizeligasima!? tj ove godine sa sirokim ono jel i sa velezom.. malo je to.. Ali ja mu zelim najbolje sve da bude bolji od svih sto su ikad bili u Zelji. Iskreno.let3 je napisao/la:pa bolji golman brate, šta je tu mogu kad je decko bolji golmanZeljoSampioneGo je napisao/la:let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve
i ne zaista ne pljujem po Antoli, niti sam to ikad radio, niti mi je to ciljali je mali Vedran bolji golman
bolji refleksi (pardon dosta bolji refleksi), bolja istrcavanja, nije "linijaš", bolja i preciznija ispucavanja/degažmani
pa yebiga, jesam li ja kriv što je Vedran bolji i što pišem samo cinjenicetako je- kako je...bolji golman i vozdra
![]()
volio bi ja da imamo Bufona na golu, ali nemamo jbg
Kralj price
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
po ovim forumima izgleda samo neki seratori, niko ne ide na tekme na se mrzne na -2 i gleda Zeljkana protiv Borca, Viteza i ostalih ekipa. FUJ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
@jovanmaksimovic
tacno je da se yebavalo sve Guši i Šehiću...da se razumijemo, yebavat ce se sve i Kjosevskom nakon kikseva (kojih ce sigurno biti kad-tad).
ali šta možeš ocekivati od momka od 19-20 godina
da brani ko Nojer ili Bufon
naravno da ce griješiti i imati prenosa kao i svaki mladi golman...ali mlad golman se MORA istrpiti, da bi kasnije branio ko lud.
tacno je da se yebavalo sve Guši i Šehiću...da se razumijemo, yebavat ce se sve i Kjosevskom nakon kikseva (kojih ce sigurno biti kad-tad).
ali šta možeš ocekivati od momka od 19-20 godina
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 dec 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Smijesno
samodemant.
Za ovo se u ozbiljnim državama i firmama otkaz dobija.. amaterizam klasični. Što se tiče transfera, kada na zvaničnoj stranici kluba objave vijest da je potpisao taj i taj tek onda nešto možemo smatrati završenim i zvaničnim.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Samo zvanicna stranica i niko vise.. Nasjedamo na spekulacije i sto je najgore kreiramo neku debilnu euforiju bez ikakvog konretnog osnova..DooVe je napisao/la:Za ovo se u ozbiljnim državama i firmama otkaz dobija.. amaterizam klasični. Što se tiče transfera, kada na zvaničnoj stranici kluba objave vijest da je potpisao taj i taj tek onda nešto možemo smatrati završenim i zvaničnim.
BUDI ŽELJO !!!
S obzirom ko su im jarani,i sa kime kafe ispijaju ne cudi me nista....Cim se pitari pocnu hvaliti na drugoj a i na ovoj temi da su oni prvi to znali lrije deset dana znas odmah odakle smrdi.boccaccio je napisao/la:Sramotno je ko pise za ovaj portal i kakav je to amaterizam. Da li neko za ove tekstove dobija platu. Em su nepismeni, em su neprofesionalni. Covjek mijenja tekst koji je vec objavljen. Nevjerovatno. I to najavljen kao naslov za prilicno senzacionalnu vijest. Ovaj lik je za otkaza, pa da mi je brat rodjeni. U zurbi prepravljao.
Jedina istina je da su uspostavljeni inicijalni razgovori i nista vise.
Ma nije potpisan nego su već par dana prije ovoga kružile informacije kako će doći i potpisati na pola godine. Pa eto kad se već spominje da će doći možda neko i zna da li je tačno da će potpisati na pola godine ako bude potpisivaodell21 je napisao/la:zar je potpisan ?FaraonTM je napisao/la:Jel' na pola godine ugovor u Ibre?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
legenda o dobronamjernom pitaru 20329348834593. dio.
Zar postoji **** ugovor na pola godine nek stave na 40 stinu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Do pocetka priprema ce biti ugovor i onda je slobodan igracFormat je napisao/la:Zar postoji **** ugovor na pola godine nek stave na 40 stinu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja koliko znam da mu je ponudjeno toliko i toliko i da su se skoro nasli. Nije jos gotovo ali vidjecemo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- GoodisonPark
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:legenda o dobronamjernom pitaru 20329348834593. dio.
Nemojmo se zalijetati i zanositi, da nam potpiše ne znam ti ko,dok mi ne vidimo njegove igre na terenu ne možemo znati da li je pojačanje ili ne. Nismo izgleda ništa naučili iz slučaja "Joco".Prvo potpis, pa zvanična, pa njegova igra na terenu i tek tada možemo dati konkretne ocjene za igrača, treba nam više strpljenja a ja sam svakako optimista po pitanju igračkog kadra, naše ekipe i naše igre na proljeće.
povratak otpisanih!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ovaj portal i jeste oduvijek bio senzacionalisticki i vise nastrojen ka tome da oni nesto prvi objave a ne da to zaista bude 100% tacno i provjereno. A da ne pricam o tome da se okrecu u razlicitim smijerovima kako gdje vjetar (lova) zapuše.
Do sada smo 100 nekakvih rasprava vodili na osnovu "provjerenih" forumskih informacija i spekulacija raznoraznih portala medju koje spada i ovaj koji sebe smatra za nekakav ozbiljan faktor u ovoj drzavi.
Do sada smo 100 nekakvih rasprava vodili na osnovu "provjerenih" forumskih informacija i spekulacija raznoraznih portala medju koje spada i ovaj koji sebe smatra za nekakav ozbiljan faktor u ovoj drzavi.
FORZA ZELJO
Djordje Kamber!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
E jel nam to i on dolazi? Imacemo 7 bekova i 13 veznihdelinjo je napisao/la:Djordje Kamber!!!!