FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma dobro, s obzirom da utakmica nije imala nikakav znacaj mozda se i moglo ocekivati nesto slicno.
Vjerovatno su se svi cuvali neke povrede no eto neki to nisu uspjeli.
Dinamo je poprilicno dobro odradio mec i da su pobijedili ne bi bilo nezasluzeno.
Xabi je dobar igrac dok je tu pored njega Vidal koji trci i za sebe i za njega.
Iznenadio sam se sto Coman nije dobio sansu ali je vjerovatno povreda Benatie sve poremetila.
Lewa majstorski dva gola a nazalost nije uspio doci do hattricka i to iskljucivo zahvaljujuci Mulleru koji je Lewi uzeo onaj penal i neka ga je promasio.
Slijedi vikend i povratak u Bundesligu te mislim da je vrijeme da se osigura jesenja titula prvaka.
Vjerovatno su se svi cuvali neke povrede no eto neki to nisu uspjeli.
Dinamo je poprilicno dobro odradio mec i da su pobijedili ne bi bilo nezasluzeno.
Xabi je dobar igrac dok je tu pored njega Vidal koji trci i za sebe i za njega.
Iznenadio sam se sto Coman nije dobio sansu ali je vjerovatno povreda Benatie sve poremetila.
Lewa majstorski dva gola a nazalost nije uspio doci do hattricka i to iskljucivo zahvaljujuci Mulleru koji je Lewi uzeo onaj penal i neka ga je promasio.
Slijedi vikend i povratak u Bundesligu te mislim da je vrijeme da se osigura jesenja titula prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo izbjeci PSG i Juve vako rano a ostali nebitno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vidal je valjda doveden da zamijeni Xabija... Rode je tu za rotacije, a Kimmich jos mora napredovati da bi igrao nesto ozbiljnije u ekipi..muamerc je napisao/la:Rode, kimmich? Za njih je Alonso profesor emeritus fudbala i u 35godini
Sto se tekme tice, nisam je gledao, ali vidim da je Lewa dao dva komada
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
E sad mirno čekati žrijeb 1/8, nemam posebne želje koga god dobijemo proćemo dalje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
PSG bi nas mogo namučitSaurman je napisao/la:E sad mirno čekati žrijeb 1/8, nemam posebne želje koga god dobijemo proćemo dalje.
Namučiti da, izbaciti ne.coelho41 je napisao/la:PSG bi nas mogo namučitSaurman je napisao/la:E sad mirno čekati žrijeb 1/8, nemam posebne želje koga god dobijemo proćemo dalje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Lewa
Kakvu je zvijer od njeg' napravio Pep
Utakmica odigrana preko qurca, sto je razumljivo, dakako.
Kakvu je zvijer od njeg' napravio Pep
Utakmica odigrana preko qurca, sto je razumljivo, dakako.

volio bih Romu više nego PSV, GENT ili Dinamo Kijev
- BavaracZenica
- Kontakt:
Lewa sa 2 gola .. trenutno ucvrstio drugu poziciju najboljeg golgetera Lige Prvaka sa 7 golova, ispred je Ronaldo sa 11 ..
Utakmica koja nije imala neki znacaj ali svaka je bitna naravno, i ovom pobjedom i Pepun dolazi do svoje 50 pobjede u Ligi prvaka cini mi se u 80 utakmica.
Nekako mozda vecina prizeljkuje Romu, ali mislim da cemo izvuci Dinamo Kijev, nesto mi sve govori da hocemo, no u ponedjeljak je izvlacenje ak Bog da, ko god da dodje, bujrum

Utakmica koja nije imala neki znacaj ali svaka je bitna naravno, i ovom pobjedom i Pepun dolazi do svoje 50 pobjede u Ligi prvaka cini mi se u 80 utakmica.
Nekako mozda vecina prizeljkuje Romu, ali mislim da cemo izvuci Dinamo Kijev, nesto mi sve govori da hocemo, no u ponedjeljak je izvlacenje ak Bog da, ko god da dodje, bujrum
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja očekujem u osmini finala Gent ili PSV
Treba zamjeniti izvođača penala Tomica svako malo fula po jedan mislim da to treba obavljati od sad Vidal ili Lewa mislim da su puno sigurniji od Tomice
Treba zamjeniti izvođača penala Tomica svako malo fula po jedan mislim da to treba obavljati od sad Vidal ili Lewa mislim da su puno sigurniji od Tomice
ma joj Tomica uvijek savlada golmana, et jucer u LP posla golmana u drugu stranu i pogodi stativu, a u BL protiv Mainza golman isto bio savladan a ode lopta preko gola...mislim da kad puca penal da je previse siguran da ce savladat i zna da je mentalno jaci od golmana i onda u toj nonsalantnosti i opustenosti omakne se slucajno promasaj.
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ko god fuli gol savlad'o je golmana.coelho41 je napisao/la:ma joj Tomica uvijek savlada golmana, et jucer u LP posla golmana u drugu stranu i pogodi stativu, a u BL protiv Mainza golman isto bio savladan a ode lopta preko gola...mislim da kad puca penal da je previse siguran da ce savladat i zna da je mentalno jaci od golmana i onda u toj nonsalantnosti i opustenosti omakne se slucajno promasaj.
-
Nerminovic
- Kontakt:
yebote sto je bilo hladno na stadion ja zamalo crko nisam
Rode je bio odlican, Martinez takodjer covjek igra bez greske otkad se vratio, Green meda nije mogao a za Lewandowskog da ne pricam

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gdje su Kalesijaneri?? Kako je bilo na utakmici? Hoćel ko prenijet utiske za nas sirotinju
?
I ja isto, ali teško da Roma može biti gora nego sada. Do osimine finala ima više od dva mjeseca i u tom periodu mogu dosta toga popravit, nije isključeno da dovedu i novog trenera, tako da je bolje izvući nekog od evropskih liliputanaca.coelho41 je napisao/la:
volio bih Romu više nego PSV, GENT ili Dinamo Kijev
U principu, sve je prolazno osim PSG-a i donekle Juventusa koji su daleko najkvalitetniji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Napokon je neko preveo na engleski:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
gerdmuller je napisao/la:...

Izbori
- anelbavarac
- Kontakt:
Koja kraljina.muamerc je napisao/la:Napokon je neko preveo na engleski:
[youtube][/youtube]
Takva moc, harizma, ugled, znanje, posvecenost, inovacija...
Nikada se nece pojaviti trener koji toliko odgovara Bayernu, i obrnuto.
Nema sanse da ode, ni teoretske.
Doduše, ovdje se pravio pravo mutav.anelbavarac je napisao/la: Koja kraljina.![]()
Takva moc, harizma, ugled, znanje, posvecenost, inovacija...
Nikada se nece pojaviti trener koji toliko odgovara Bayernu, i obrnuto.
Nema sanse da ode, ni teoretske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.