FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ma joj Tomica uvijek savlada golmana, et jucer u LP posla golmana u drugu stranu i pogodi stativu, a u BL protiv Mainza golman isto bio savladan a ode lopta preko gola...mislim da kad puca penal da je previse siguran da ce savladat i zna da je mentalno jaci od golmana i onda u toj nonsalantnosti i opustenosti omakne se slucajno promasaj.
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ko god fuli gol savlad'o je golmana.coelho41 je napisao/la:ma joj Tomica uvijek savlada golmana, et jucer u LP posla golmana u drugu stranu i pogodi stativu, a u BL protiv Mainza golman isto bio savladan a ode lopta preko gola...mislim da kad puca penal da je previse siguran da ce savladat i zna da je mentalno jaci od golmana i onda u toj nonsalantnosti i opustenosti omakne se slucajno promasaj.
-
Nerminovic
- Kontakt:
yebote sto je bilo hladno na stadion ja zamalo crko nisam
Rode je bio odlican, Martinez takodjer covjek igra bez greske otkad se vratio, Green meda nije mogao a za Lewandowskog da ne pricam

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gdje su Kalesijaneri?? Kako je bilo na utakmici? Hoćel ko prenijet utiske za nas sirotinju
?
I ja isto, ali teško da Roma može biti gora nego sada. Do osimine finala ima više od dva mjeseca i u tom periodu mogu dosta toga popravit, nije isključeno da dovedu i novog trenera, tako da je bolje izvući nekog od evropskih liliputanaca.coelho41 je napisao/la:
volio bih Romu više nego PSV, GENT ili Dinamo Kijev
U principu, sve je prolazno osim PSG-a i donekle Juventusa koji su daleko najkvalitetniji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Napokon je neko preveo na engleski:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
gerdmuller je napisao/la:...

Izbori
- anelbavarac
- Kontakt:
Koja kraljina.muamerc je napisao/la:Napokon je neko preveo na engleski:
[youtube][/youtube]
Takva moc, harizma, ugled, znanje, posvecenost, inovacija...
Nikada se nece pojaviti trener koji toliko odgovara Bayernu, i obrnuto.
Nema sanse da ode, ni teoretske.
Doduše, ovdje se pravio pravo mutav.anelbavarac je napisao/la: Koja kraljina.![]()
Takva moc, harizma, ugled, znanje, posvecenost, inovacija...
Nikada se nece pojaviti trener koji toliko odgovara Bayernu, i obrnuto.
Nema sanse da ode, ni teoretske.
- gerdmuller
- Kontakt:
jel to salut za majicu ili za mene na sliciSiamoNoi je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:...
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
fcbayernBad news: Franck #Ribéry and @m.benatia5 picked up muscle injuries in Zagreb and won't feature again in 2015. Get well soon! #MiaSanMia #FCBayern
trebalo bi prodat benatiu u ovom prelaznom roku, i dovesti novog odbrambenog, precesto je povrijedjen covjek, a vec imamo jednog takvog, badstubera, ali on je nas pa se moze istrpit nekako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kupicemo Mustafija, vidjet ćete
Ja od Riberya i Robena ne ocekujem nista,svjetske su klase ali jednostavno su iscrpljeni i to je to.Bilo je lijepo dok je trajalo
Mene muci sto je Costa povrijedjen,bez njega smo nula.Sa toliko povrijedjenih igraca ovi rezultati su odlicni
Mene muci sto je Costa povrijedjen,bez njega smo nula.Sa toliko povrijedjenih igraca ovi rezultati su odlicni
Izgleda ove godine ćemo da oborimo rekord od 140 povreda koje smo imali prošle.autogol je napisao/la:Ja od Riberya i Robena ne ocekujem nista,svjetske su klase ali jednostavno su iscrpljeni i to je to.Bilo je lijepo dok je trajalo![]()
Neuer - Martinez, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Lahm (K), Vidal, Müller, Badstuber, Coman, Kimmich
Ulreich - Thiago, Alonso, Kirchhoff, Rode
Ulreich - Thiago, Alonso, Kirchhoff, Rode
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma za majicu.Niti nakon par onih slika sa futsala ti nisam facu uspio zapamtitgerdmuller je napisao/la:jel to salut za majicu ili za mene na sliciSiamoNoi je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:...
![]()
Izbori
- Centre forward
- Kontakt:
Rafinha ni protiv ovih levata ne može odigrat' nešto pristojno. Jedan od većih paničara u svijetu fudbala. Ni ostali nisu ništa posebno, da se razumijemo.
Manu konačno da isproba svoje nove rukavice i odlično je odreagov'o.
Jel' zna neko kakva je ovo nova reklama na dresu, o čemu se radi ??
Manu konačno da isproba svoje nove rukavice i odlično je odreagov'o.
Jel' zna neko kakva je ovo nova reklama na dresu, o čemu se radi ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neprepoznatljivo.
Najlosije poluvrijeme u cijeloj sezoni.
Drugi dio se mora odraditi mnogo bolje inace ce gosti ostati nesavladani a treba biti realan i priznati da igraju nevjerovatno dobro sa puno pritiska i trke tr na osnovu prvog dijela apsolutno zasluzuju da dodju do povoljnog rezultata.
Najlosije poluvrijeme u cijeloj sezoni.
Drugi dio se mora odraditi mnogo bolje inace ce gosti ostati nesavladani a treba biti realan i priznati da igraju nevjerovatno dobro sa puno pritiska i trke tr na osnovu prvog dijela apsolutno zasluzuju da dodju do povoljnog rezultata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.