Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kod tebe uvijek casa do pola prazna... Daj nekad malo optimizma, nek' nekad casa bude do pola puna, majka mu staraopel je napisao/la:Jeste ako računaš da je svejedno da li si utrpao četiri komada Štutgartu ili Realu. Jedina utakmica protiv objektivno jačeg protivnika /FCB/ je neslavno završila, veća iskušenja tek predstoje u LE, u BL mislim da ne bi trebalo biti problema do kraja prvenstva.Desperado09 je napisao/la:Ove sezone BVB je u svim takmicenjima već postigao više golova nego prosle sezone.![]()
Nas trio Reus, Miki i Auba imaju bolji ucinak od Messija, Neymara i Suareza.
KayserSose je napisao/la:MUFC, Sevilla, Shakhtar, Roma/Bayer, Chelsky/Porto, vjerovatno Arsić, možda Valencia...Šmeksi je EL ove godine. Volio bi Kloppa vidjeti u završnim rundama na Westfalenu.
Puna je čaša bila prije početka prvenstva kad sam nakon katastrofalne prošle sezone realno prognozirao plasman BVB od 2-4 mjesta, valjda sam trebao najavljivati titulu u BL. Za LE sam rekao da predstoje prava iskušenja, osim ako ti ne misliš da se Napoli, MU i da ne nabrajam dalje mogu prekucati bez problema. Ni u grupnoj fazi baš nije bilo najubjedljivije, pa vidjećemo. A ti budi optimista do neba i neka ti je sretno, meni to uopšte ne smeta, dapače.kraljttbvb je napisao/la:
Kod tebe uvijek casa do pola prazna... Daj nekad malo optimizma, nek' nekad casa bude do pola puna, majka mu stara
Kriv je Park koji je ostao iza Hummelsa i Subotica, da je bio sa njima u liniji bio bi ofsajd...jamesrodriguez je napisao/la:E moj Hummels , definitivno trebas malo na hladjenje..tj. na klupu.
Weidi nista bolji taraba zesca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.