jel to salut za majicu ili za mene na sliciSiamoNoi je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:...
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
fcbayernBad news: Franck #Ribéry and @m.benatia5 picked up muscle injuries in Zagreb and won't feature again in 2015. Get well soon! #MiaSanMia #FCBayern
trebalo bi prodat benatiu u ovom prelaznom roku, i dovesti novog odbrambenog, precesto je povrijedjen covjek, a vec imamo jednog takvog, badstubera, ali on je nas pa se moze istrpit nekako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kupicemo Mustafija, vidjet ćete
Ja od Riberya i Robena ne ocekujem nista,svjetske su klase ali jednostavno su iscrpljeni i to je to.Bilo je lijepo dok je trajalo
Mene muci sto je Costa povrijedjen,bez njega smo nula.Sa toliko povrijedjenih igraca ovi rezultati su odlicni
Mene muci sto je Costa povrijedjen,bez njega smo nula.Sa toliko povrijedjenih igraca ovi rezultati su odlicni
Izgleda ove godine ćemo da oborimo rekord od 140 povreda koje smo imali prošle.autogol je napisao/la:Ja od Riberya i Robena ne ocekujem nista,svjetske su klase ali jednostavno su iscrpljeni i to je to.Bilo je lijepo dok je trajalo![]()
Neuer - Martinez, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Lahm (K), Vidal, Müller, Badstuber, Coman, Kimmich
Ulreich - Thiago, Alonso, Kirchhoff, Rode
Ulreich - Thiago, Alonso, Kirchhoff, Rode
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma za majicu.Niti nakon par onih slika sa futsala ti nisam facu uspio zapamtitgerdmuller je napisao/la:jel to salut za majicu ili za mene na sliciSiamoNoi je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:...
![]()
Izbori
- Centre forward
- Kontakt:
Rafinha ni protiv ovih levata ne može odigrat' nešto pristojno. Jedan od većih paničara u svijetu fudbala. Ni ostali nisu ništa posebno, da se razumijemo.
Manu konačno da isproba svoje nove rukavice i odlično je odreagov'o.
Jel' zna neko kakva je ovo nova reklama na dresu, o čemu se radi ??
Manu konačno da isproba svoje nove rukavice i odlično je odreagov'o.
Jel' zna neko kakva je ovo nova reklama na dresu, o čemu se radi ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neprepoznatljivo.
Najlosije poluvrijeme u cijeloj sezoni.
Drugi dio se mora odraditi mnogo bolje inace ce gosti ostati nesavladani a treba biti realan i priznati da igraju nevjerovatno dobro sa puno pritiska i trke tr na osnovu prvog dijela apsolutno zasluzuju da dodju do povoljnog rezultata.
Najlosije poluvrijeme u cijeloj sezoni.
Drugi dio se mora odraditi mnogo bolje inace ce gosti ostati nesavladani a treba biti realan i priznati da igraju nevjerovatno dobro sa puno pritiska i trke tr na osnovu prvog dijela apsolutno zasluzuju da dodju do povoljnog rezultata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- luca toni 9
- Kontakt:
FC Bayern München
Kako lose, ljudi su imali vise suteva od nas, i prilike su im bile zrelije nego nama.
Kimmich nista ne kombinuje na sredini, valjda Vidal preuzme njegovu rolu a Thiago udje. Ili da Xabi udje umjesto Kimmicha.
Napad odsjecen...bekova ko i da nema.
Shvatam donekle, povrede su nas pokosile - to i danasnja klupa pokazuje.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kimmich nista ne kombinuje na sredini, valjda Vidal preuzme njegovu rolu a Thiago udje. Ili da Xabi udje umjesto Kimmicha.
Napad odsjecen...bekova ko i da nema.
Shvatam donekle, povrede su nas pokosile - to i danasnja klupa pokazuje.
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
kakav je ovo sponzor na dresovima sta je ovo?
Zivim za dan kad ce rafinha napustit Bayern
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bravo Lewa 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- luca toni 9
- Kontakt:
Kakva rokada Pepa
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedva nekako.
Lewy.
Lewy.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sve pohvale za drugo poluvrijeme i pristup, prvo nije vrijedno pomena.
Kapiten napokon da ošuta jednu prema golu, i prije je bio u izglednim situacijama za gol ali je nekako uvijek vraćao loptu saigračima.
Nadam se da će ga ovo potaknuti da češće šutira.
Lewa i Muller ne mogu jedan bez drugog, odlično se nadopunjuju, Thiago i Kimmich bili dobri zajedno, kasnije Kimmich igrao više lijevog beka.
Treba reći da će nam dobro doći zimska pauza, lista povrijeđenih je duga a pad u igri je vidljiv.
Kapiten napokon da ošuta jednu prema golu, i prije je bio u izglednim situacijama za gol ali je nekako uvijek vraćao loptu saigračima.
Nadam se da će ga ovo potaknuti da češće šutira.
Lewa i Muller ne mogu jedan bez drugog, odlično se nadopunjuju, Thiago i Kimmich bili dobri zajedno, kasnije Kimmich igrao više lijevog beka.
Treba reći da će nam dobro doći zimska pauza, lista povrijeđenih je duga a pad u igri je vidljiv.
I am not yet born; O hear me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Humanitarna akcija za djecu u regionu Bayerncoelho41 je napisao/la:kakav je ovo sponzor na dresovima sta je ovo?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Cisti kvalitet i klasa.Lewa
Onako u trku, iz teske situacije, ga hladnokrvno metnu.
Individualna klasa Lewe je presudila danas, jedna jako loša utakmica sreća pa smo imali raspoloženog Neuera inače mrka kapa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.