Moj kratki jucerasnji post, zbog kojeg sam vjerovatno otjeran odavde nije bio nista drugo nego afirmativni savjet kako bi se neke stvari popravile u uredjivackoj politici ovog portala. Citam gotovo sve clanke, ali sam reagovao na onaj koji se odnosio na moj klub i na pregovore mog kluba sa jednim igracem.
Ja to shvatam, jer ko sam zaista ja da bilo kome pridikujem na njegovom profesionalizmu i radu, pogotovo sto sam dosao njegovoj kuci da nesto pisem. I to je sasvim u redu.
Ja imam svoju malu firmu, ona se bori za svoj zivot, kao sto se i svi bore. Znam da bi potez slican onom juce, kojim se pozabavio ovaj portal, mene doveo do toga da drugi kazu o meni kako sam neprofesionalan i ja bi kao neko ko je odgovoran reagovao naspram svog zaposlenika. To je moja stvar i moja poslovna politika. U tom slucaju, kada pogrijesim, ne bi kaznjavao onoga ko me iskritikuje, nego bih ili uvazio tu eventualnu cinjenicu i probao na neki nacin to da ispravim , ili bih iskulirao. Vi ste izabrali varijantu snobovskog ponasanja, na varijantu „sta meni ima bilo ko sta reci“, koju ja apsolutno postujem , jer je i to izbor.
Nisam zaista vidio nikakav problem sto sam odstranjen. Ja sam jutros htio da se ulogujem da bih napisao nesto vezano za moj klub, klub koji zaista svom snagom volim, pokazalo mi se da sam trajno banovan. Sve sto sam zelio poslije toga je na neki nacin doci do foruma, da pozdravim raju i da im kazem da mi je zao sto se vise necemo druziti. Bio sam ovde dugih sest godina, uz ovaj forum i uz ovaj portal, bio sam vjeran ovom portalu i volio sam nekad nesto da napisem . Nikada za ovaj period nisam dobio ni kratkotrajni ban kao neko upozorenje da nesto ne radim kako treba, bio sam provociran od strane nekih ljudi sigurno preko stotinu puta, i u nekoj konverzaciji nisam sebi dopustao da odem na nivo ispod svoje licnosti.
Mnogo je kvalitetne raje proslo kroz ovaj forum. Da ih ne nabrajam, od @krvotok pa nadalje, kojima ja nikada necu biti ni do koljena. Pa su prosli i niko ih danas i ne spominje. Poenta je da je nevazno da li ce @boccaccio pisati ili nece, sve dok ima jako kvalitetnih ljudi koji daju svoje misljenje, svoje vidjenje i koji se ne boje pametno i iskritikovati nesto sto je za kritiku, pohvaliti ili uci u diskusiju svojim razmisljanjem.
Ovo je pdf gdje se pise o Zelji. Sve ostalo je nebitno. Da li neko pise ili ne pise, nije vazno, vazno je da se pise o Zelji, i da se Zeljo voli, kroz ljubav i pohvale, kroz zadovoljstvo i nezadovoljstvo, kroz kritike i kroz kulturu pisanja.
Ne bih vise da vazim, vratili ste me iz mrtvih, ja vam se evo zahvaljujem. Pozdrav svima i ja bih stavio tacku na ovu pricu, nego neka se prica o Zelji. To je jedino vazno. Volim te Zeljo !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !