Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Facebook koristim najviše zbog fakulteta. Čovjek se ulijeni pa ne ode sedmicu na fax, a kako najbolje ostati u toku negoli preko Face-a. Da sam freak kao 90% raje, vjerujte da nisam, ne'am ni 10 slika, tako da...Sve u svemu, mnogi ljudi si utripuju da je virtualni svijet taj u koga bi trebali ulagati puno vremena. Jbg, njihov problem, ha ya. Btw, zamislite da na Faceu postoje značke kao na derneku, pa to bi bio rusvaj. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije sada da govorim hajde bježite od toga ili slično, ali prije kao djeca smo se igrali vani , hodali, ma samo da nismo kući, a današnja omladina samo kući i countera i ostalih igrica igraju, sve lijeno. 
@Monolog
Lakše ti je Msn. Imam ih sa fakulteta tu i to je to. Šta studiraš

@Monolog

Procitaj moju kolumnuNeutral je napisao/la:Nije sada da govorim hajde bježite od toga ili slično, ali prije kao djeca smo se igrali vani , hodali, ma samo da nismo kući, a današnja omladina samo kući i countera i ostalih igrica igraju, sve lijeno.
@Monolog

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Neutral
Ja sam ti čudan kada je msn u pitanju. Pojavim se jednom u 2 sedmice i to kada me "natjeraju".
Pravo(ostalo još malo), ali aBd ću sada i žurnalistiku upisati, ali to je sada na "vaganju".
Ja sam ti čudan kada je msn u pitanju. Pojavim se jednom u 2 sedmice i to kada me "natjeraju".
Pravo(ostalo još malo), ali aBd ću sada i žurnalistiku upisati, ali to je sada na "vaganju".

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odlično, od rimskoga, pa krivičnoga, onda obligacionog pa dalje, samo furaj brate. A i ja kontam još neki upisati, ali mislim da se ne mogu redovno dva, a skupo mi jedan vanredan 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma jašta je neg' skupo, ali znaš kako je ovdje, ne moReš ništa ni sa faxom(posebno ne sa onim gdje se svako "zaleti"), tako da...Jbg, nisam rekao da je ovo moja konačna odluka, valja se malo konsultovati i sa "sponzorima", if you know what I mean.Neutral je napisao/la:Odlično, od rimskoga, pa krivičnoga, onda obligacionog pa dalje, samo furaj brate. A i ja kontam još neki upisati, ali mislim da se ne mogu redovno dva, a skupo mi jedan vanredan

Btw, ti si na pravu, ili?
Monolog je napisao/la:Ma jašta je neg' skupo, ali znaš kako je ovdje, ne moReš ništa ni sa faxom(posebno ne sa onim gdje se svako "zaleti"), tako da...Jbg, nisam rekao da je ovo moja konačna odluka, valja se malo konsultovati i sa "sponzorima", if you know what I mean.Neutral je napisao/la:Odlično, od rimskoga, pa krivičnoga, onda obligacionog pa dalje, samo furaj brate. A i ja kontam još neki upisati, ali mislim da se ne mogu redovno dva, a skupo mi jedan vanredan![]()
Btw, ti si na pravu, ili?
Ne, ja studiram nešto posve drugo, tu sam veliku grešku uradio hehe. A sa pravom sam dosta dobro upoznat iz nekih drugih razloga što nisu za foruma.
Of course i know what you mean.
Da pravnika i ekonomista ima previše, morali bi nešto uraditi da se smanji broj toga nekako.
@Semafresh
Do you feel already the freedom.
Ma jok, na artanimaMonolog je napisao/la: Btw, ti si na pravu, ili?

93,4 % " !!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
imal iko da igra mafia wars na fb i koji ste level
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
elninho_resTO je napisao/la:imal iko da igra mafia wars na fb i koji ste level
Okanio se ima nešto više od mjesec dana, bio sam iznad 1000 levela. Pro.

Okanio se fb u potpunosti - neprocjenjivo.
- elninho_resTO
- Kontakt:
a ja mislio ja pro sto sam level 700,al nema veze bicu ija jednom,al zato si se ti posvetio forumu,10000 postova,moze ito umjesto fejsa..XdNeutral je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:imal iko da igra mafia wars na fb i koji ste level
Okanio se ima nešto više od mjesec dana, bio sam iznad 1000 levela. Pro.![]()
Okanio se fb u potpunosti - neprocjenjivo.
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Ma jok brate, u isto sam vrijeme ja sve radio, sada se nema vremena za toga. Imam previše obaveza, moraš mudro raspodjeliti dan
Budi Maniac tamo, ići će ti leveli kao ludi, također sam sve gradove riješio, i zadatke sam preko 60 riješio, bio jedan od najboljih od male u BiH, to je sasvim sigurno

Budi Maniac tamo, ići će ti leveli kao ludi, također sam sve gradove riješio, i zadatke sam preko 60 riješio, bio jedan od najboljih od male u BiH, to je sasvim sigurno

- elninho_resTO
- Kontakt:
ija sam rjesio sve gradove osim bankoka epizode 6 i 7 koje su neki dan izbacili,kolko si vremena ukupno igro da bi doso do tog levela,mislim vremenskiNeutral je napisao/la:Ma jok brate, u isto sam vrijeme ja sve radio, sada se nema vremena za toga. Imam previše obaveza, moraš mudro raspodjeliti dan![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Zar su izbacili to haha, ja sam bio dok su Paris otvorili
A mafiju sam igrao oko pola godine aktivno, s tim da sam pauzirao dosta puta. Išao nekoliko puta na neki put , pa nisam imao vremena da igram, ali lahko je to, ja sam po 15 levela dizao na dan, ništa lakše. No na kraju svega skonta čovjek, što da igram, jednostavno si owno igru i to je to
Ja sam furao energy, imao attack oko 160 a energy preko 5500 mislim

A mafiju sam igrao oko pola godine aktivno, s tim da sam pauzirao dosta puta. Išao nekoliko puta na neki put , pa nisam imao vremena da igram, ali lahko je to, ja sam po 15 levela dizao na dan, ništa lakše. No na kraju svega skonta čovjek, što da igram, jednostavno si owno igru i to je to

- elninho_resTO
- Kontakt:
ja od januara igram,energy 3500,attack 1000,staminal 100 defense 430,health 200,pariz ugasili,bio svega 3 sedmice,stigo samo ona prva dva prekucat a na trecem bio na zadnjoj misiji..al eto nije se dalo,sad se mucim sa ovim bankokom,treba para,al izdrzacu ja,a cim zavrsim ovo izace las vegas i onda opet problem,,,hehehma damije ovo zavrsit nebi vise ni igro,kosto kazes owno igruNeutral je napisao/la:Zar su izbacili to haha, ja sam bio dok su Paris otvorili![]()
A mafiju sam igrao oko pola godine aktivno, s tim da sam pauzirao dosta puta. Išao nekoliko puta na neki put , pa nisam imao vremena da igram, ali lahko je to, ja sam po 15 levela dizao na dan, ništa lakše. No na kraju svega skonta čovjek, što da igram, jednostavno si owno igru i to je to![]()
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
za sve vas koji ste se raspitivali za onu plavušu sa naše utakmice, evo jedna fb grupa
http://www.facebook.com/group.php?gid=8 ... ref=search
Anja je vušapla iz prijedora, a Vanja je iz BL

http://www.facebook.com/group.php?gid=8 ... ref=search
Anja je vušapla iz prijedora, a Vanja je iz BL

"" ПУТ ""
Tu sam, level 380Neutral je napisao/la:imal iko da igra mafia wars na fb i koji ste level

a nisam je igrao ima pola godine minimalno

elninho_resTO je napisao/la:ja od januara igram,energy 3500,attack 1000,staminal 100 defense 430,health 200,pariz ugasili,bio svega 3 sedmice,stigo samo ona prva dva prekucat a na trecem bio na zadnjoj misiji..al eto nije se dalo,sad se mucim sa ovim bankokom,treba para,al izdrzacu ja,a cim zavrsim ovo izace las vegas i onda opet problem,,,hehehma damije ovo zavrsit nebi vise ni igro,kosto kazes owno igruNeutral je napisao/la:Zar su izbacili to haha, ja sam bio dok su Paris otvorili![]()
A mafiju sam igrao oko pola godine aktivno, s tim da sam pauzirao dosta puta. Išao nekoliko puta na neki put , pa nisam imao vremena da igram, ali lahko je to, ja sam po 15 levela dizao na dan, ništa lakše. No na kraju svega skonta čovjek, što da igram, jednostavno si owno igru i to je to![]()
Dobar, ja nisam furao tak attack nikad a imao sam preko 10.000 pobjeda =), ili je 20.000 ne sjećam se

@Borac
Te dvijhe su ku..., Sorry ali tako je, ne bi je ni sa štapom dotakao. Fuj, nigdje morala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.