Cudo pa nisi napisao ''pa eto slazem se sa xxxx''brile je napisao/la:Jbt citam i kontam sta je Sarajevo i sta su Sarajlije za ove divljake. Koliko su samo zavidni. Najljepsi na dunjaluku, nas seher![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sokci nisu daleko od istine, nažalost. Jbg
jel se razmaglilo bar malo?brile je napisao/la:Jbt citam i kontam sta je Sarajevo i sta su Sarajlije za ove divljake. Koliko su samo zavidni. Najljepsi na dunjaluku, nas seher![]()
goveđigulašmajka
Ma ne žemo sa stavijarMo brato danas se kratkih rukava hodalo,to cvike,sjedi se vani,žene u minicama,štiklice feet 35-36 sunce sija a nebo plavobrile je napisao/la:Jbt citam i kontam sta je Sarajevo i sta su Sarajlije za ove divljake. Koliko su samo zavidni. Najljepsi na dunjaluku, nas seher![]()
Bola ne vidite otkljucat auto
- Probisvjet
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:zamjenio si me. u mostaru ima i jednih i drugih i trecih, ne moram ic do sarajeva da to vidimElegant je napisao/la:rigotina je napisao/la: Dođi malo da vidis kako normalno zive hrvati, bosnjaci i srbi, a ne da budes ogranicen kao balkon u svom malom mjestu gdje vam pune glavu mrznjom i uce vas da mrzite sve sto nije hrvatsko i katolicko.
Pa onda ces razmislit hoces li psovati Bosnu cijelu i u glavi biti umisljen da si ugrozen, kao da si endemska vrsta ili kao oni mjamuni u Afrcikim prasumama i slicne gluposti koje vam plasiraju.
Granice i uvjerenja postoje samo glavama ogranicenih. Licno ili osobno osjecam se dobro u bilo kojem dijelu prelijepog Mostara, u Sirokom, Livnu, Banja Luci, Capljini, Bijeljini...a bosnjo sam jbt. Jednostavno ako ces sresti akrepa, srest ces ga bilo gdje. Mislim, gotovo sam siguran da bi se mogao dobro zapiti u drustvu sa rigotinom i pastrmkom. Na stranu ova zahebancija.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zapijemo se i u neka doba sexualno zlostavimo komsiju krmka aka @rigotinu

Suti, ovo je bilo iz srcaMortemHz je napisao/la:Cudo pa nisi napisao ''pa eto slazem se sa xxxx''brile je napisao/la:Jbt citam i kontam sta je Sarajevo i sta su Sarajlije za ove divljake. Koliko su samo zavidni. Najljepsi na dunjaluku, nas seher![]()
![]()
@Cocaine (pastrmka predpostavljam
**** maglu, nece ni ona dugo. Imamo mi planina kolko hoces na dohvat ruke, a gore raj na zemlji
Nije vise ni magla tolika, evo sad izasao na balkon da zapalim, vidim sa Stupa Radon Plazu ( razdaljina proporcionalana velicini listice, mada predpostavljam da ti to znas
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Probisvjet
- Kontakt:
Preseli ovaj post na prepucavanja pa da otpocnemo. Ovdje nije mjesto jbg. svi vide.Cocaine je napisao/la:Zapijemo se i u neka doba sexualno zlostavimo komsiju krmka aka @rigotinu![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@brile šala brat moj. Naši smo

a eto te, i kad u 4. ispadnete ti ćeš ovdje uvijek biti dobrodošaoCocaine je napisao/la:Zapijemo se i u neka doba sexualno zlostavimo komsiju krmka aka @rigotinu![]()
![]()
![]()
goveđigulašmajka
Priznaj komšija da su ti se oči zacaklile i da si osjetio leptiriće u stomaku kad si pročitao postrigotina je napisao/la:a eto te, i kad u 4. ispadnete ti ćeš ovdje uvijek biti dobrodošaoCocaine je napisao/la:Zapijemo se i u neka doba sexualno zlostavimo komsiju krmka aka @rigotinu![]()
![]()
![]()
Ja p.e.d.e.r.l.u.k.a,administracija brisi ovo,navodjenje na pe.de.rl.uk,krivicno djelo

Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 11 dec 2015, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
to je toProbisvjet je napisao/la:rigotina je napisao/la:zamjenio si me. u mostaru ima i jednih i drugih i trecih, ne moram ic do sarajeva da to vidimElegant je napisao/la:Granice i uvjerenja postoje samo glavama ogranicenih. Licno ili osobno osjecam se dobro u bilo kojem dijelu prelijepog Mostara, u Sirokom, Livnu, Banja Luci, Capljini, Bijeljini...a bosnjo sam jbt. Jednostavno ako ces sresti akrepa, srest ces ga bilo gdje. Mislim, gotovo sam siguran da bi se mogao dobro zapiti u drustvu sa rigotinom i pastrmkom. Na stranu ova zahebancija.
dosadno je s tuzlacimaCocaine je napisao/la:Priznaj komšija da su ti se oči zacaklile i da si osjetio leptiriće u stomaku kad si pročitao post![]()
![]()
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 11 dec 2015, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
goveđigulašmajka
Ko je ovo pisao?
RedEvil je napisao/la:Pasa moj ja bi se malo postidio kad bi tako nesto rekao,bar malo,mi smo vas pocijepali u svakom segmentu igre,niste centra presli kako treba,bili ekipa na nivou Slavije,lazivo je reci,i budite zadovoljni min.porazom,ako ste vi za nas Dortmund,onda smo mi za vas u najmanju ruku BarcelonaHeller je napisao/la:Pa vi nas bez Valjica ne bi na Kosevu uzeli, vasi igraci nase povlace ko rucnu u 16 metara, udaraju, Valjic nama ne dozvoljava 20 m do gola da priđemo. Za vas nismo Bayern al smo Dortmund.RedEvil je napisao/la:Ovi tuzlaci su previse optimisticni,visoko lete,ko da su Bayern pa ih niko nece pobjediti u Tz,lakapo vidjet cemo,iskreno vise bi volio da Sloboda uzme nego hercegovacki lesinari,ako vec ne bude to opet Saraj'vo
Jel te stid lagat? Nama nije dozvoljeno da igramo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
hahahahah reci da se šališ ?!?Ado76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
Koji će k u gradu gdje su Melvidi Jašerevići i Rajlovac normalna pojava!?
koji će k u gradu gdje ima 12 000 pasa lutalica!?
koji ce k u gradu koji je vjerovatno i nazagađeniji glavni grad u Europi?
Koji će k u gradi koji brani svoje nacionaliste i nadrogirane huligane koji rade nerede!?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, u tvojoj glavi..nazalostespresso je napisao/la:hahahahah reci da se šališ ?!?Ado76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
Koji će k u gradi koji brani svoje nacionaliste i nadrogirane huligane koji rade nerede!?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jedete **** vi iz Sirokog brate iz vukojebine ste kraj borbe, jedete **** vi iz Sarajeva **** vas zgrada, hajte u Tibru i drkajte na modernu Sandžačko-Sarajevsku arhitekturu. Ne znate se ni jedni ni drugi zajebavat, jedino zanimljivo je ono za kalaše i magare.
Nullius in verba
Hajde ti popij jedan esspreso trodupli da dodes sebi ako nemas kome drugom.Ne daj Boze nikome ovakve patnje,lijepa smrtespresso je napisao/la:hahahahah reci da se šališ ?!?Ado76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Jebote, imamo više lutalica nego lištica stanovnika 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.