Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:04

RedEvil je napisao/la:Ovo je neka dobra roba,ovaj mostarac,ima frajer zivce pisati svaka mu cast,napisao je 100 postova danas,mozda i vise,i jos se bori,respect haveru za kolicinu pisanja,sadrzaj manje vise u prazno,al necu kom. :salut:
Ko ti je bola haver. De se malo hladnom vodom po vratnim zilama i imas brnjoza opciju ignore. Treba li ti uputstvo da ti posaljem na pp :urnebes: :urnebes: :rol: koji šošon a visi lik na forumu

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 dec 2015, 23:09

MortemHz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sramotimo se kaze, a protiv Slavije ljudi kao na drugih 5 utakmica zajedno..

A jos i najvise sezonskih u drzavi prodali..
Ne znam kakva je to propaganda kada sam vam rekao prije 3 mjeseca da nije tako :) a po posjeti ste treci opcenito ja mislim u najboljoj sezoni u historiji kluba sa od oko 2.500 meni se cini
Nema posjeta veze sa rezultatima.u sezonama kada smo se za opstanak borili znalo je biti po 5,6 hiljada
3,4 znao je biti minimum.
Druge stvari uticu na posjetu.
U Tuzli su najskuplje karte u drzavi,sa obzirom na standard u odnosu na grad Sarajevo recimo.
10 km ulaz oci da ti ispadnu.s obzirom da smo grad i Kanton sa najvise nezaposlenih....predobra je posjeta.
A budimo realni ba.eto vi godinama igrate evropu,najbolja ekipa pare,sve imate i dodje vas,milja dvije.na jace utakmice 4,5 ne racunam derbi naravno.
Nama je samo zrinjski öd jacih bio.
I bilo je preko 5 milja,sigurno.
Ko ce bolan po onoj zimulji doc jos dat cenera da gleda mrtvu Slaviju.
I opet je bilo 2000....
Sarajevo,Siroki,Zeljo, Radnik ako hoces,sad dolaze nama,bice prosjek veci itekako.
Sloboda je moja nacija

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 dec 2015, 23:11

Cocaine je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ovo je neka dobra roba,ovaj mostarac,ima frajer zivce pisati svaka mu cast,napisao je 100 postova danas,mozda i vise,i jos se bori,respect haveru za kolicinu pisanja,sadrzaj manje vise u prazno,al necu kom. :salut:
Ko ti je bola haver. De se malo hladnom vodom po vratnim zilama i imas brnjoza opciju ignore. Treba li ti uputstvo da ti posaljem na pp :urnebes: :urnebes: :rol: koji šošon a visi lik na forumu
Sad ja vidim da si ti neka teska sifra,pogrijesio sam za robu,losa garant,okreni se malo oko sebe,nisu svi protiv tebe :thumbdown:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 23:14

Je li se ovo brat ribetina vratio :bow: :bow:

Gdje si bolan malo ranije da ispratiš solinasa uz počasnu salvu :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 dec 2015, 23:14

Pa gdje si brnjooooza bolan, pokreni malo desanku ako se nema šta guziti da smanjiš nervozu, i evo brato obećavamo i dogodine u Vrapčićima ćemo stati na 4 komada nećemo biti grubi, samo nam se ti nemoj sikirati treba hercika da te opali :lol:
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:17

RedEvil je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Sad ja vidim da si ti neka teska sifra,pogrijesio sam za robu,losa garant,okreni se malo oko sebe,nisu svi protiv tebe :thumbdown:

Ma vidim brato novi si na forumu pa me ne poznajes. Uzivaj i stipu. Pisi tamo jeli bio penal na Ahmetovicu i koliko je sudija trebao pokazat crvenih u Širokom

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 dec 2015, 23:19

Ma odj.ebaus pasa moj solidni,rokni se ucini uslugu sebi i ovom drustvu ibogati :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:20

Virtu4l je napisao/la:Je li se ovo brat ribetina vratio :bow: :bow:

Gdje si bolan malo ranije da ispratiš solinasa uz počasnu salvu :rol:

Tu sam brato. Ma dobar je slinas. Malo šašav ali nije zlopamtilo. Ovaj bitisrcemvezan je jazavac žešći. Šteta pa mi je banovan nick RezervniGolman da javno obznanim poruke gdje mi se uvlacio u pakaš,lafo hvalospjevi o Veležu. Klošar žešći

Vidi ovog ibogati. tonjHo oca mi :urnebes:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 dec 2015, 23:25

Tvoje poruke na temi FK Sarajevo su tu, nije ih problem naći, samo se treba dobro zaroviti. Kol'ko si nam se bio uvuk'o u šupak bolan jedva te uspjeli izvaditi bez operativnog zahvata u ono doba kad si poletio da uletiš među guzove plavim :lol: :lol: :lol: Češći si bolan bio na temi FK Sarajevo od mene, tad još nije bilo ovih podforuma. :rol:
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:28

Golemo su pojedini pitari dozvolili da ih naloži par ovih tuzlanskih krtica s našeg foruma. Ono brato bez dlake na jeziku i direktno. Jesam psovao FK Sarajevu,psovao sam i Želji,psujem i mojim Rođenim ali necemo bit papci. Draze mi je kad mi neko opsuje majku u lice nego iza leđa. Neki će skontati a neki siguran sam neće. Bar nemojte bit papci. Ko voli koga danas iskreno :salut:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:34

BitiSrcemVezan je napisao/la:Tvoje poruke na temi FK Sarajevo su tu, nije ih problem naći, samo se treba dobro zaroviti. Kol'ko si nam se bio uvuk'o u šupak bolan jedva te uspjeli izvaditi bez operativnog zahvata u ono doba kad si poletio da uletiš među guzove plavim :lol: :lol: :lol: Češći si bolan bio na temi FK Sarajevo od mene, tad još nije bilo ovih podforuma. :rol:
Davno sažvakana prica da mi je Sarajevo drago od osamdeset neke kad smo bili u igri za titulu a FKS se nije trudilo na kosevu gdje smo uzeli tri boda. Od tada simpatije a ne uvlačenje. Stariji smo od vas, dalje dogurali u evropi i nema razloga da se ja nekom uvlačim. Ako je podrška u evropi uvlacenje onda jesam

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 dec 2015, 23:38

Ma mene niko naložio ni na šta nije, ja sam samo puno više mišljenje o Veležu imao prije nego što sam saznao neke stvari u vezi sa postupcima tog kluba posljednjih godina, a to šta je neko napisao na nekom forumu... pa i nema baš toliki uticaj na to, to može doći samo kao bonus.

Zaleti se čovjek nekad i na forumu pa svašta napiše, i ja sam jednog momka sa Slobodine teme neki dan nazvao čobanom, u afektu je bilo, bocnuo me i jbga, momak nije reagovao, ja mu se poslije izvinuo... Pa tako i za ostale, iskreno opet bih volio više gledati borbu za titulu između Sarajeva, Želje, Veleža, Slobode, pa i Čelika, nego nekakvih seoskih fašistički orijentiranih klubova. Sa navijačima ovih klubova se bar mogu uvijek zajebavati i uvijek ću, ali kad vidim rasprave u kojima se pojavljuju oni fašisti iz vukojebine pored Mostara suzdržavam se bilo kakvih odgovora, jer znam da sa njima nema ni zahebancije ni podbadanja, sa njima u raspravi jedino mogu biti isprovociran kao neki naši momci neki dan i da im skršim sve na kamaru od do. Tako da je bolje da ih izbjegavam.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2015, 23:40

Cocaine je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Tvoje poruke na temi FK Sarajevo su tu, nije ih problem naći, samo se treba dobro zaroviti. Kol'ko si nam se bio uvuk'o u šupak bolan jedva te uspjeli izvaditi bez operativnog zahvata u ono doba kad si poletio da uletiš među guzove plavim :lol: :lol: :lol: Češći si bolan bio na temi FK Sarajevo od mene, tad još nije bilo ovih podforuma. :rol:
Davno sažvakana prica da mi je Sarajevo drago od osamdeset neke kad smo bili u igri za titulu a FKS se nije trudilo na kosevu gdje smo uzeli tri boda. Od tada simpatije a ne uvlačenje. Stariji smo od vas, dalje dogurali u evropi i nema razloga da se ja nekom uvlačim. Ako je podrška u evropi uvlacenje onda jesam
Mi smo samo igrali ove elitne tipa Liga Prvaka :lol:
@solinas, nama su karte 5,8,10 i 15/20 KM...ni to nije bas jeftino
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 dec 2015, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 dec 2015, 23:45

Velež: 1/4 finala Kupa UEFA
Sarajevo: 1/8 finala Kupa Šampiona
Toliko o tome ko je dalje dogurao u evropi.
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 23:47

Psovao sam majki psovao sam ocu,psujem Velezu tako da mi Sarajevo dođe isto kao Zaglebie Lubin. Nije to poenta. Poenta je da ne treba nasjedat na potenciranje onoga sta neko pise. Ovi tuzlaci isto djeca sa specijalnim potrebama. Halooo znaci lik se registrovao na nas forum i ovdje lijepi moje postove u hinjskom pokušaju da vas okrene protiv mene. Ej bola znaci ono ko kurava kad je karnes a ne platis joj pa kuja cvili. Svak ima pravo na svoje misljenje i pisanje a moje je da odlucim sta da mislim o njemu. I meni su drazi Sloboda Željo Sarajevo Čelik od ovih seljackih ekipa kao sto su Ferencvaroš iz Međugorja i drugi. Tu je naš rivalitet koji traje i kad izgubimo od vas u tom trenutku bi vas sve zapalio s koševom a ne opsovao. I vi isto nas i necemo se lagati.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 dec 2015, 23:55

Pa, nije ni to poenta. Dobri su Tuzlaci na forumu šta im fali, neki manje neki više, ima super raje ala Batva, ali ima i ovih ala solinaš, mislim možda ni on nije loš frajer samo što su mu postovi uglavnom kao da ih je sastavljao neki 13-ogodišnjak koji se tek dohvatio kompjutera pa mu je teže pročitati post nego ga spustiti :lol:

A što se tiče tih foruma, e da znaš gdje sam ja sve registrovan :lol:

Ja se sjećam prije, ima od toga pofino, na našem zatvorenom forumu bio momak jedan iz Mostara, povremeno pisao, čak i Veležov grb na avataru nosio, šta bi onda za njega rek'o? :mrgreen:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2015, 23:57

To ne bi najgorem neprijatelju pozelio a ne vama, ne znam da sam ikada kritikovao ili opsovao nekom drugom jer je moja ekipa kriva za poraz a ne vasa i samim tim sam ljut na svoje igrace
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 dec 2015, 00:03

Ma nisam ni rekao da su svi tuzlaci loši ali ima par jazavaca. Malo se prcamo i sve je to ok (kada smo svi tu normala) . Ali hinjski se sluziti kao onaj nedavno sto je lijepio moje postove dok mene nema je pravo pickasto. Rodjeni.com forum nije zatvorenog tipa i ne treba biti MacGyver da upadnes na njega. Nedavno smo i ja i admin istog napisali da su dobrodošli svi oni koji su za normalnu diskusiju i normalno pridrzavajuci se pravila istog. Ta nismo Sjeverna Koreja

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 00:07

:kafa: :lol:
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 dec 2015, 00:11

E moj Pastrmka ljudi te pročitali. Ko pile ježevu kućicu trebalo je vremena al to je to.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.