FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 24 maj 2010, 01:36

Hvala!

Visca fenomenalan, iduce sezone ce biti mozda i glavni igrac Zelje, a ko ga bude htio dovesti, mislim da ce platiti milionsku cifru. 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 24 maj 2010, 01:41

Vise nego zasluzena titula po svim segmentima. Cestitke iz Zenice

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 01:43

Naježi se čovjek gledajući kako ljudi slave. :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 maj 2010, 01:44

Soldat_ze je napisao/la:Vise nego zasluzena titula po svim segmentima. Cestitke iz Zenice
Hvala

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 maj 2010, 01:49

Mi smo prvaci!!!
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 24 maj 2010, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 24 maj 2010, 02:03

Extra je sve bilo..samo mi se nije svidjelo sto nije bila organizacija za Vjecnu ali eto dobar i Onaj Fazon..OD VJECNE DO GRBAVICE...SLAVITI SA NASIM...SAMPIONIMA..IZADJITE NA BALKONE POZDRAVITE SAMPIONE..FORZA ZELJOOOOOOOOOO ZELJOOOOOOOOO SAMPION......!!!!! NAJJACI SMO..!!! 8-) 8-) 8-) 8-)

JOS SAMO DA JE TO BILO ISPRED VJECNE KO ONDA KAD SMO SLAVILI ALI ETO BIT CES JOS PRILIKA...PA NEK JAVE SAMO 7 DANA PRIJE..DA SE TO SVE SREDI 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 maj 2010, 02:14

evo da i ja nesto napisem po prvi put,odnosno da postavim jedan clip...vrijedi ga pogledati tek toliko da znamo i budemo upuceni s kim imamo posla :D :D :D :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 maj 2010, 02:17

legenda79 je napisao/la:evo da i ja nesto napisem po prvi put,odnosno da postavim jedan clip...vrijedi ga pogledati tek toliko da znamo i budemo upuceni s kim imamo posla :D :D :D :D
Pola ih je ovakvih..

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 24 maj 2010, 02:22

cestitam i pozz iz zenice ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 maj 2010, 02:23

titula je obezbjedjena i sad se mozemo fokusirati na neke druge stvari..mene interesuje prije svega nas igracki kadar? da budem precizniji njihovi ugovori sa klubom?dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?takodje me zanima i stanje sa ugovorima ostalih igraca? na koga mozemo racunati sledece sezone? mislim da je nemoguce zadrzati bekrica,ali sto se tice sehica mozda i mozemo njega? sad bi se trebali fokusirati s kakvim cemo timom uci u utakmice za ligu prvaka..jel ima nekih nagovjestaja oko novih pojacanja,mogucih odlazaka i slicno..pred utakmicu sa borcem u kupu smo gubili vrijeme na ove stvari i odbilo nam se o glavu a sad ipak mozemo sa sigurnoscu pocet diskutovat o ovim stvarima i bilo bi super ako neko ima neku pouzdanu informaciju da podijeli s nama ..
-PAJA Fan Club!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 24 maj 2010, 02:23

presretan zbog titule cestitke svima nama ali opet sramota je da grad sarajevo nije dozvolio upravi i navijacima zeljeznicara da centralna proslava titule bude ispred vjecne vatre ,pri tome je trazeno jos 100 000 km i na kraju je dozoljeno eto ako hocete dodzite i napravite krug pri cemu su navijaci polovinom svog puta prebacivani na trotoare od strane doticne gospode lola sa pendrecima

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 24 maj 2010, 02:31

Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 maj 2010, 02:41

EnZo_85 je napisao/la:Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...
ma vi niste slavili dodjete da pokradete po granapima i kuci jbg...niko vala nije ni iso pred vjecnu a ako imas dovoljno godina znat ces ko je prvi slavio pred vjecnom ako ne pitaj nekog jbg vazda ste drugi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 maj 2010, 02:44

EnZo_85 je napisao/la:Ma dobro niste bi bas institucija kao F.K Sarajevo pa da slavite pred Vječnom vatrom vi ste ipak manji klub i niste bas promovirali ovaj grad u Evropi u zadnjih 10 godina kao mi, tako budite zahvalni sto su vam dozvolili da prosetate titovom, a koliko sam uspio primjetit u prolazu nas je bilo tri puta vise u gradu na proslavi titule...Al u svakom slučaju čestitam vam na tituli...

Pa ti si izgleda bio mali kada smo mi počeli slaviti ispred vječne vatre. Mi imamo svoj stadion da slavimo na njemu, međutim i tada bi slavili na stadionu ali nismo imali reflektore. Vi jadni pomislili da je slavlje kod vječne kuul..pa dobro, imate se na koga ugledati :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Pa bolan RAZLIKA JE VELIKA SINE!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 maj 2010, 02:47

Kleknite pred šampione :mrgreen: :geek: :ugeek:
Ljudi šampioni smo i slavimo jer smo zaslužili :P :geek: :ugeek:
Sta reci nakon svega -vidjeli smo sve Bekric,Visca,Beslija rasturali Laktase ko beba zvecku,gosti su jos dobro prosli na kraju.
Sir Amara za dozivotnog trenera :!: :D covjek nas je preporodio.
Visca ce biti veliki igrac,garantujem vam ..ovo je tek pocetak plave dominacije,mozete misliti sta ce tek biti u narednim sezonema- ne smijem ni zamisliti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 03:03

_Bad_boy je napisao/la:titula je obezbjedjena i sad se mozemo fokusirati na neke druge stvari..mene interesuje prije svega nas igracki kadar? da budem precizniji njihovi ugovori sa klubom?dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?takodje me zanima i stanje sa ugovorima ostalih igraca? na koga mozemo racunati sledece sezone? mislim da je nemoguce zadrzati bekrica,ali sto se tice sehica mozda i mozemo njega? sad bi se trebali fokusirati s kakvim cemo timom uci u utakmice za ligu prvaka..jel ima nekih nagovjestaja oko novih pojacanja,mogucih odlazaka i slicno..pred utakmicu sa borcem u kupu smo gubili vrijeme na ove stvari i odbilo nam se o glavu a sad ipak mozemo sa sigurnoscu pocet diskutovat o ovim stvarima i bilo bi super ako neko ima neku pouzdanu informaciju da podijeli s nama ..
koliko ja znam Višća je potpisao na 3 godine.Za ostale nisam toliko siguran.Ali je Amar rekao da neće ospitai toliko igrački kadar,maximalno 2-3 igrača da odu.a i oni samo uz uslov da dođe ozbiljna ponuda.a ne kao što je do sada bilo za šiću.Što se Šehe tiće on ostaje bar do zime.Momak je rekao da mu je san da zaigra u europi u Željinom dresu.tako da on ostaje do zime
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 maj 2010, 03:03

_Bad_boy je napisao/la:dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?
Potpisao na 3 godine, tako da ima još dvije ugovora. I mali je već nosilac igre! Nisam bio siguran koliko je prodoran, ali pokazao je da i to ima u ovih par utakmica. Boljeg šutera Grbavica nije vidjela poslije rata, da ga ne ureknem, mašala!
Nije vrijeme da se kritikuje, ali jedan je igrač danas bio skandalozan. Pa ne može primiti ni najjednostavniju loptu na ziceru(perverzna asistencija Bekrića)...
Duboki naklon za Mirsin gol tačno sa 16 lijevom isprve! Kakva legenda!
Drago mi je i iznenadilo me da i mali Čola dobi šansu. I to u vezi. Kasnije podigao Fatu kad se slavilo! :mrgreen:
Vrlo fin gest.
Zadržati Amara, a ostalo će on već lako! 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 03:24

Normalno da nismo kao vi.mi smo za razliku od vas gospoda.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 maj 2010, 03:24

Što se tice Visce, potpisao je na 3 godine,prvu je vec odradio.
Mislim da bi bio vrlo mudar potez od strane kluba kada bi podebljali/produžili ugovor sa njim na još koju godinu.
On je vrlo mlad igrac (1990 godiste) tek mu je 20 godina a pokazao je veliki talenat i da zna ozbiljno igrati (igrati glavom) plus sto ima bas skolovane poteze, šut mu je jako oružje takođe...igrac buducnosti ,sigurno :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 maj 2010, 03:26

Željovac je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:dali neko ima informaciju na koji vremenski period je potpisao Visca?za njega pitam prvenstveno jer imam osjecaj da bi on mogao biti nosilac igre narednih sezona?
Potpisao na 3 godine, tako da ima još dvije ugovora. I mali je već nosilac igre! Nisam bio siguran koliko je prodoran, ali pokazao je da i to ima u ovih par utakmica. Boljeg šutera Grbavica nije vidjela poslije rata, da ga ne ureknem, mašala!
Nije vrijeme da se kritikuje, ali jedan je igrač danas bio skandalozan. Pa ne može primiti ni najjednostavniju loptu na ziceru(perverzna asistencija Bekrića)...
Duboki naklon za Mirsin gol tačno sa 16 lijevom isprve! Kakva legenda!
Drago mi je i iznenadilo me da i mali Čola dobi šansu. I to u vezi. Kasnije podigao Fatu kad se slavilo! :mrgreen:
Vrlo fin gest.
Zadržati Amara, a ostalo će on već lako! 8-)

ma momak zna sve sa lopom ne treba mu brzina kad u jednom koraku predje 2 odbrambena :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, amypitar, kontra, Levin i 58 gostiju.