Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ček', to ona smijurija koja je prošle sezone dobila i Juventus i Atletico Madrid u Pireju?Seaman je napisao/la:panj zabije 3 komada smijuriji od grka
Pa sada ce on tebi smisliti nesto novo,al znas da nije neki kapacitet da moze smisliti bilo sta pametnoArtetitis je napisao/la:Ček', to ona smijurija koja je prošle sezone dobila i Juventus i Atletico Madrid u Pireju?Seaman je napisao/la:panj zabije 3 komada smijuriji od grka
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledaj ih po ovoj godini a ne prosloj jer ako ces tako gledati onda ces doci na to da je Arsenal izgubio od Dinamo Zagreba ekipe koju je Salzburg prosle sezone razvalio i u dva meca im zabio 7-8 golova. Olympiakos po prikazanom ove sezone je bio u toj poziciji da ide dalje samo zbog kriminalnog Arsenala u dva meca protiv Dinama ne znam da li su zasluzili i 3 boda umjesto 6 kojih su osvojili.Artetitis je napisao/la:Ček', to ona smijurija koja je prošle sezone dobila i Juventus i Atletico Madrid u Pireju?Seaman je napisao/la:panj zabije 3 komada smijuriji od grka
Ako igrac koji ima 20 godina ne napreduje i da je sada losiji nego sto je bio u Sotonu onda slobodno mozemo reci da Chambers propada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
govorim za ovu sezonu, sinkoArtetitis je napisao/la:Ček', to ona smijurija koja je prošle sezone dobila i Juventus i Atletico Madrid u Pireju?Seaman je napisao/la:panj zabije 3 komada smijuriji od grka
Ide jedna friska pjesma za ljudinu pred penziju, Kaluma Čejmbersa.
Ti propadas, ti propadas, jer se opijas. Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras.
Ti propadas, ti propadas, jer se opijas. Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne smijemo bega zaboraviti Zelalema on je već propao.
PENZIJA ODMAH!

PENZIJA ODMAH!

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko je Zelalem? Nije mi poznato. Nisam ja vjerovatno rodjen u doba dok je taj lik igro...
Njega se samo ovi stariji forumaši sjećaju, lik je 97 godište a nema ga nigdje. Pa sramota.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Treba poceti dovoditi mladje igrace.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Je.bi ti momak nekog drugog. Kako da ja znam nekog lika koji je rodjen 1897? Imas li nekih njegovih kaseta da pregledam?anell je napisao/la:Njega se samo ovi stariji forumaši sjećaju, lik je 97 godište a nema ga nigdje. Pa sramota.
Kompleksaši šta će vam Special one na avataru ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bar na sebi ima odjecu.topnik1 je napisao/la:Kompleksaši šta će vam Special one na avataru ?
Paja nas vodi na pravi put.... Htio sam ja staviti malo Stonesa ali sačekat ću još koji dan.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
bega_afc je napisao/la:Bar na sebi ima odjecu.topnik1 je napisao/la:Kompleksaši šta će vam Special one na avataru ?
A kad te guzio Fuad nisi se žalio ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dao mi je torbicu.topnik1 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Bar na sebi ima odjecu.topnik1 je napisao/la:Kompleksaši šta će vam Special one na avataru ?
A kad te guzio Fuad nisi se žalio ?
Moze Stouns odmah i sad?anell je napisao/la:Paja nas vodi na pravi put.... Htio sam ja staviti malo Stonesa ali sačekat ću još koji dan.
Sljedeće sedmice ja bi rizikovao sa Walcottom u napadu. Odbrana građana je tragikomična.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ocekujem setback Alexisa do tekme s njima i da se njima oporave Kompany i Aguero odjednom i odigraju utakmice sezone. Tako to ide protiv nas kod vecine ekipa. A vala prije ce biti da je do nasih mrtvaca koje svakakva bagra izdominira.topnik1 je napisao/la:Sljedeće sedmice ja bi rizikovao sa Walcottom u napadu. Odbrana građana je tragikomična.
Alexis se u ponedjeljak vraća treningu. Trebao bi biti spreman za dominiranje protiv tetrapak-giganta iz Mančestera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.