Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 12 dec 2015, 00:12

Heller je napisao/la:E moj Pastrmka ljudi te pročitali. Ko pile ježevu kućicu trebalo je vremena al to je to.
Ma ne moze mene niko procitat. Nego nasjedoše na ložu od kolege ti. Naloži ih ko junce :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 dec 2015, 00:14

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Velež: 1/4 finala Kupa UEFA
Sarajevo: 1/8 finala Kupa Šampiona
Toliko o tome ko je dalje dogurao u evropi.
Vi ste od 32 tima, prosli jedno kolo, oni su prošli tri i ispali u četvrtom :nedam:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 00:19

Vazda je u ovim nižerazrednim evropskim takmičenjima bilo više klubova, pa samim tim i stepenica, kao i dan danas. :kafa:

Batva dušmane, sve si ti za ovo kriv! :mrgreen:

Ti udario na momka, a sve vrijeme vam potporu daje, od potpisa oči izbijaju, ,,Neće Velež ispati, podiće RAja još jedan kredit!"
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 00:25

Heller je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Velež: 1/4 finala Kupa UEFA
Sarajevo: 1/8 finala Kupa Šampiona
Toliko o tome ko je dalje dogurao u evropi.
Vi ste od 32 tima, prosli jedno kolo, oni su prošli tri i ispali u četvrtom :nedam:
Nije isto igrati ligu prvaka i da naletis odmah na najjaci tim na svijetu te godine koji je i osvojio ligu prvaka tada ukoliko se ne varam i kup uefa, naravno da je Velez vise dogurao ali morate nauciti razliku u tezini i vrijednosti takmicenja. Mi smo naprimjer ispali u 1/8 finala kupa uefa od Anderlechta i pogodio ko je osvojio kup uefa te godine? Upravu si, taj isti Anderlecht
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 dec 2015, 00:28

I prvi ste prosli jer ste naletjeli na najslabiji tim. Proc jednu stepenicu slucajno nije neko cudo, proc tri vec je nesto i to ne moze biti slucajnost I izbacili su Derby koji je tada postao Engleski prvak, i ispali od Twentea koji je igrao finale.
Nullius in verba

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 dec 2015, 00:30

I mi smo od Twentea koji je igrao finale. Dobili ih u Mostaru 1:0 a tamo izgubili 2:0 (Ćela Topić u Enschedeu sam izašao u 89-oj pred golmana i pogodio stativu) taj Twente u polufinalu nabio Juventusa 3:1 kuci i 0:1 u Torinu.
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 12 dec 2015, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 dec 2015, 00:31

Upriličen veličanstven doček za bratu..

Brato se vraća na forum 143. dio
Povratak otpisanog
:D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 dec 2015, 00:34

Ajzea je napisao/la:Upriličen veličanstven doček za bratu..

Povratak otpisanog
[youtube][/youtube]

Znao sam da nece izdrzat, ocekivo sam da se javi kad smo ja i Solina zakuhali. :mrgreen:
Nullius in verba

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 dec 2015, 00:35

Ajzea je napisao/la:Upriličen veličanstven doček za bratu..

Povratak otpisanog
Ma znas da necu dugo brat moj. Upao samo malo da se druzimo pa cu opet nekad :salut:

Ima dobre raje ovdje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 00:37

Heller je napisao/la:I prvi ste prosli jer ste naletjeli na najslabiji tim. Proc jednu stepenicu slucajno nije neko cudo, proc tri vec je nesto i to ne moze biti slucajnost I izbacili su Derby koji je tada postao Engleski prvak, i ispali od Twentea koji je igrao finale.
Jesmo li slucajno bili i prvaci Jugoslavije tada? prica ti je odron i ti to sam znas, kako je moguce da mi sve slucajno radimo? po tebi je bolje kada ispadnes od Twente-a finaliste kup uefa ili Anderlechta osvajaca kup uefa i slavnog Manchester Uniteda, osvajaca lige prvaka? da su ti klubovi koji spominjes uopste bili prvaci Jugoslavije vidio ni koliko je ''jednostavno'' igrati u istom i koliko je zapravo tesko preci i prvu stepenicu a kamoli najjaci klub na svijetu tada

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2015, 00:41

Najveci je baksuz Zeljo bio protiv Madjara. Sta su sve tu utakmicu ispromasivali :S

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 dec 2015, 00:43

Jbt kad se pogledaju rezultati od prije shvatim u kolikom smo qurcu sad :puke:
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 00:44

pinoglavi je napisao/la:Jbt kad se pogledaju rezultati od prije shvatim u kolikom smo qurcu sad :puke:
Naravno, Jugoslavija je bila 4. najjaca liga u Europi..to ti sve govori

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 12 dec 2015, 00:45

Ova tema se tacno moze preimenovati u “Prepucavanja fukara i navijaca klubova potencionalnih konkurenata kluba ciji su navijaci prvo navedeni za titulu“ :D
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 dec 2015, 00:45

MortemHz je napisao/la:
Heller je napisao/la:I prvi ste prosli jer ste naletjeli na najslabiji tim. Proc jednu stepenicu slucajno nije neko cudo, proc tri vec je nesto i to ne moze biti slucajnost I izbacili su Derby koji je tada postao Engleski prvak, i ispali od Twentea koji je igrao finale.
Jesmo li slucajno bili i prvaci Jugoslavije tada? prica ti je odron i ti to sam znas, kako je moguce da mi sve slucajno radimo? po tebi je bolje kada ispadnes od Twente-a finaliste kup uefa ili Anderlechta osvajaca kup uefa i slavnog Manchester Uniteda, osvajaca lige prvaka? da su ti klubovi koji spominjes uopste bili prvaci Jugoslavije vidio ni koliko je ''jednostavno'' igrati u istom i koliko je zapravo tesko preci i prvu stepenicu a kamoli najjaci klub na svijetu tada
Izbacit Nikoziju nije poduhvat izbacit Derby jeste, Derby je te sezone bio prvak engleske lige. Al eto bolje ispast u drugom kolu LP nego dogurat do 4 EL, pogotovo tada kad nije jaz bio ogroman između ekipa.
Nullius in verba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 00:51

Ma nije nuzno bolje ali je znacajnije i elitnije takmicenje i porediti to dvoje je malo glupo jer ne moze biti isto, mnogo je teze igrati protiv najjaceg kluba na svijetu, mislim da ces se sloziti sa tim. Mi smo najvise dogurali u ligi prvaka i imali smo za cast ugostiti Manchester United koji nas je izbacio uz pomoc sudija jednim golom razlike i to tamo posto je na Koševu bilo 0:0 (ovo je sto najvece legende pricaju), ja licno nisam bio prisutan tu tako da nisam kompetentan da kazem sta je bilo iz moje perspektive.
U tadasnjem kupu uefa najvise je dogurao Zeljo a u ligi prvaka Sarajevo od nasih klubova i to bi bilo to jer su drugacija takmicenja.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 dec 2015, 13:11

espresso je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
hahahahah reci da se šališ ?!?
Koji će k u gradu gdje su Melvidi Jašerevići i Rajlovac normalna pojava!?
koji će k u gradu gdje ima 12 000 pasa lutalica!?
koji ce k u gradu koji je vjerovatno i nazagađeniji glavni grad u Europi?
Koji će k u gradi koji brani svoje nacionaliste i nadrogirane huligane koji rade nerede!?
U taj grad svakodnevno dolaze turisti, puca im kita za Mevlidom, psima lutalicama, zagadjenosti, nacionalizmom i narkomanima jer sve nabrojano egzistira i u drugim sredinama, drzavama, kontinentima... aerodrom i slicne stvari ne smijem ni spomenuti, kad to pratite samo na tv... dok npr. taj pomenuti SB nije ni u rangu sa Lukavcom, i onda pocnu pisati protiv najveceg grada u nasoj drzavi. Oj Boze dragi, koliko apsurda vidis samo dok otvoris neku temu.

Al zaista ova tema ode u ku.ac krasni, dajte o sportu pisite il odmorite od foruma dok nove informacije ne pocnu stizati za prelazni rok.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 dec 2015, 13:18

zapadni mostar jedan je zapadni mostar :njanjanja: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 13:18

Beduin je napisao/la:
espresso je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
hahahahah reci da se šališ ?!?
Koji će k u gradu gdje su Melvidi Jašerevići i Rajlovac normalna pojava!?
koji će k u gradu gdje ima 12 000 pasa lutalica!?
koji ce k u gradu koji je vjerovatno i nazagađeniji glavni grad u Europi?
Koji će k u gradi koji brani svoje nacionaliste i nadrogirane huligane koji rade nerede!?
U taj grad svakodnevno dolaze turisti, puca im kita za Mevlidom, psima lutalicama, zagadjenosti, nacionalizmom i narkomanima jer sve nabrojano egzistira i u drugim sredinama, drzavama, kontinentima... aerodrom i slicne stvari ne smijem ni spomenuti, kad to pratite samo na tv... dok npr. taj pomenuti SB nije ni u rangu sa Lukavcom, i onda pocnu pisati protiv najveceg grada u nasoj drzavi. Oj Boze dragi, koliko apsurda vidis samo dok otvoris neku temu.

Al zaista ova tema ode u ku.ac krasni, dajte o sportu pisite il odmorite od foruma dok nove informacije ne pocnu stizati za prelazni rok.
Bog zna cime oni njih truju da misle tako :lol: mogu se zakleti da ga ne bi na karti mogao naci koliko ''zna'' stvari ali nebitno, to su vec neke druge price

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 12 dec 2015, 15:02

Sunderland je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ima nas solinas 16 puta vise nego vas nego se ti zapitaj. Protiv Slavije vas 200 iza gola. Ma roknite se svi zajedno. Borite se za titulu 300 vas na kosevu a 150 na grbavici. Yebo me otac usta ako nas nebi 2500 otislo. Ustala bi se moja rahmetli nena iz Šarica harema i otisla bi u Sarajevo. U Širokom vas nema nikako,kmecite po pprtalima i forumima da vas onaj seljacic ne napusti jer se gasite. Bjezi bola idi cisti klonje po Becu i ne laprdaj. 200 ih iza gola protiv Slavije a bore se za titulu. Tuga golema :urnebes: :urnebes:
De ti nama koju o velezu bolan.izbjegavas pitanje cijelu vecer.
Pricao si ljetos kako dolaze sponzori,igraci iz AEK-a
Kako cete prepisati ligu i td.kako ce Dusko uloziti svoj novac u klub,neke rekonatrukcije vrapcica,nesto....
A dobili ste raspad kluba.nemate uprave,ni jednog igraca pod profesionalnim ugovorom,6 mjeseci plate nisu isplacene,evo 7 ide....dug se gomila,öd 300 000 proljetos,sad je blizu milion,
igraci sami skupljali za prevoz na utakmicu,hejjj sami,i trener vam potvrdio,pa Zar nije ta tvoja silna armija mogla skupiti za gorivo makar...
De ti nama to prokomentarisi,pusti se suplje price i demagogije,i sta je bilo prije pola stoljeca.
Nebudi picic.
Normalno da nece odgovoriti vec mjesecima izbjegava da se makar izvine svojim Vrapicanima koje je ovdje nalozio na mega ulaganja od strane tri vrhunska sponzora da ne pricam o pojacanjima. Samim tim je doprinjeo ovoj situaciji u kojoj im je klub jer bi se lampice upalile vec prije sezone zbog katastrofalnih poteza Uprave gdje bi navijaci i simpatizeri mogli ranije odreagovati.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.