THEC je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi

Dzemo je pravi primjer kakve igrace ne trebas cijeniti, igra srcem, igra on ku.rcem da izvines, do juce je radio sta je htio a danas mora da trci jer mu je inace noga zato je i poceo igrati,tako da ne treba uopste biti neki igrac nase dijete da bi ga cijenili, i nije bitno koliko ce ovdje ostati jer ni nasa djeca nista vise ne ostaju od stranaca, cim malo proigraju i dodje bolja ponuda oni odose, ali to je tako danas i nema se tu sta zamjeriti, zato kazem da treba cijeniti svakog igraca koji to svojim igrama i borbenoscu zasluzi, nebitno je li iz Sarajeva ili iz Afrike odnekud
procitah post na mob u autu pa ne sitgoh replicirati... pamćenje nasih navijaca je kao z onih akvariumskih ribica...
dzemo se ulizuje na sve strane jer zna da mu poslije zavrsetka karijere slijedi pad u depresiju jer nista nije zaradio od fudbala pa da moze reci da je rahat i sada se ulizuje svemu i svakome da ostane ovdje...
isti taj je ismijavao kuadija, pravio frku u svlacionici i bio haver sa ostatkom klana.... voli on moje mu.do kao ja eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli