publiku bi sigurno doveo i vratio bar hiljadu i po - dvije ljudi po utakmici. čime bi vjerovatno skoro vratio i platu koju bi imao. ja sam svakako za, ali mi sebi bez obzira na ovo ne možemo priuštiti da bude flop na terenu zbog bodovne situacije u koju smo se doveli. nama treba k'o komad hljeba da on (ili neko drugi) stvarno bude prevaga na terenu. hebo atmosferu ako se ne izbori evropa, onda će opet sletitijaludovolimte je napisao/la:Ibričić može biti flop na terenu, ali marketinški gledano to je pravi potez. Dovodiš igrača koji ima 40+ nastupa za BiH, solidnu karijeru iza sebe. Kul je gledati igrača sa brojem deset na leđima, to dovede i dodatnu publiku(Više mislim na profil desetke, nego na broj
)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj koga,zna se,jedan je milanAsharaK je napisao/la:Nego koga cemo za forumasa godine?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
hahah
A kako nije dobio dovoljno sanse ? Dosta je utakmica odigrao, neke pocinjao I u prvih 11 .ChWilla je napisao/la:ne znam vala šta bi rekao, neko je izračunao da je opet imao više od 500 minuta, a još maloljetni momak je u mnogo manje zabio dva gola.ZeljoSampioneGo je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/stokic ... nsu/178397
Istog sam misljenja. Frajera dovedu na pocetku sezone poslije svih priprema. Uvodili ga neko po 8 mi. Neko po 5 min. Mozda je 5 utakmica odigrao 30 min i to je to. Jbg i ja sam se nadao iskreno vise od njega, nazalost a mislim da je mogao uz adekvatne pripreme napraviti dosta toga.
Hvala i pozdrav za Milana..
Mislim da razlog njegovog neostanka nije u cinjenici da je postigao 0 golova , nego u samom odnosu prema igri , I prema Želji
Prva utakmica koja mi naumpada je protiv Zrinjskog , cini mi se zamijenio Tiaga . Toliko bezvoljnosti nisam dotad vidio . Znaci nije da nije mogao , nego nije htio -tako mi je djelovalo
Od svih ovih igraca najdraze mi je sto je on otisao , pa makar zabio u sled polusezoni 15 golova daleko mu kuca od Doline bila
Da li je neko posjetio nasu kucicu na SAHM-u ? Ima li onih kapa novih, koje je Sablja nosio vrlo cesto ? Ako ima, koliko kostaju ?
ps. mislim na ovu kapu : http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... -30/177878
ps. mislim na ovu kapu : http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... -30/177878
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kjosevski
Stanić-Kosorić-Hodžurda-Mailson
Blagojević-Hadžija
Memija-Ibričić-Jović
Tiago

Blagojević-Hadžija
Memija-Ibričić-Jović
Tiago
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
@Ajzea za forumasa godine !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
djedovic01
- Kontakt:
Koji Jovic ?! Je li to tvoja zelja ili ima nestoshzna je napisao/la:Kjosevski
Blagojević-Hadžija
Memija-Ibričić-Jović
Tiago
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
A kako ce Stanica dovest kad ima ugovor?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Mislim da bi trebali glasati za boccacio za forumasa godine, da mu damo podrsku u znak bana koji je dobio. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa eto moze, boccaccio za kantu godine a mene izglasajte za forumaša godineAsharaK je napisao/la:Mislim da bi trebali glasati za boccacio za forumasa godine, da mu damo podrsku u znak bana koji je dobio.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Yebem te nenormalnogAjzea je napisao/la:Pa eto moze, boccaccio za kantu godine a mene izglasajte za forumaša godineAsharaK je napisao/la:Mislim da bi trebali glasati za boccacio za forumasa godine, da mu damo podrsku u znak bana koji je dobio.![]()
![]()
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Da se razumijemo, ispod 30 maraka necu ni da pregovaramo @Ajzea...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Minjore, potrebna dokumentacija:
Šalji ličnu kartu, uličnu, CIPS prijavnicu, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige umrli, presudu suda o razvodu braka, zemljišno knjizevni izvadak, broj ziroračuna, uvjerenje PIO/MIO...
Šalji ličnu kartu, uličnu, CIPS prijavnicu, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige umrli, presudu suda o razvodu braka, zemljišno knjizevni izvadak, broj ziroračuna, uvjerenje PIO/MIO...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Dobro bi bilo Tomica vratit
Ma moja željadjedovic01 je napisao/la:Koji Jovic ?! Je li to tvoja zelja ili ima nestoshzna je napisao/la:Kjosevski
Blagojević-Hadžija
Memija-Ibričić-Jović
Tiago
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pravi igrac vise bi volio vidjeti Tomica nego ibricicaEdisMulalic je napisao/la:Dobro bi bilo Tomica vratit
Hah pa Ibricic je Zidan za Tomica
Zeljeznicar! 1921 !
-
teteac8684
- Kontakt:
Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Nama su generalno potrebni kvalitetniji igraci od ovih koje imamo. A prioritet je po meni igrac koji ce igrat iza napadaca i povezivati sredinu i ofanzivu, nesto sto je Beganovic glumio u zadnjim utakmicama. Bekric je taj.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.