Bekric, Ibricic ili neko treci, nama je potreban taj tip igraca...Sada ga nemamo ni na mapi...Beganovic to moze krpiti, ali on taj tip igraca nije...exbabilon je napisao/la:Nama su generalno potrebni kvalitetniji igraci od ovih koje imamo. A prioritet je po meni igrac koji ce igrat iza napadaca i povezivati sredinu i ofanzivu, nesto sto je Beganovic glumio u zadnjim utakmicama. Bekric je taj.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
teteac8684
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Odlazi Safete.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Ma ne slazem se bas. Ko zna kakav bi Ibro bio i kad bi dosao.. Volja, motivacija, a nije jeftin. Ja bi npr i Bekrica prije njega. A vec Tomo, jest malo usro, al ja mu ne mogu zaboravit, igrao je srcem svaku, i povrijedjen i svakakav. Jest odavno bez utakmica, ali uz dobre pripreme, ja sam siguran da bi on bio odlican. Jos imamo samo Jovana i Amira na toj poziciji, a onda ne bi ni oni bili sigurni, i ne bi gledao svaku drugu tekmu Amira kako igra preko one stvari. Zdrava konkurencija je samo +Format je napisao/la:Hah pa Ibricic je Zidan za Tomica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ni Amir ni Blagojevic nisu taj tip igraca. Treba nam destruktivac isto kao sto nam treba i desetka.. Mora neko trcati i obavljati prljav posao u sredini i na taj nacin omoguciti Amiru ili Jovanu vise slobode i prostora da idu o ofanzivu gdje su, pogotovo Amir, korisniji.. Eldar je to koliko toliko odradjivao prosle sezone i Amir je puno bolje izgledao nego ove, bar po mom misljenju..AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 12 dec 2015, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
100% si u pravu....vidi nam se po poziciji na tabeli i gol razlici kako su njih dvojica to odradjivali....AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Tomo bi nam valjao zbog motorickih sposobnosti, ali on godinu dana nije odigrao takmicarsku utakmicu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ne možeš kriviti pojedinca za očajnu polosezonu, ne možeš al nikako.. ima dosta krivaca, pa dijelom i očajna posjeta. ne možeš reći da je ovaj neuspjeh zasluga samo njih dvojice, već kompletnog tima.DANAN je napisao/la:100% si u pravu....vidi nam se po poziciji na tabeli i gol razlici kako su njih dvojica to odradjivali....AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Odlazi Safete.
-
teteac8684
- Kontakt:
Ti mislis da bi Muamer Svraka 'dobacio' do A reprezentacije da nije bilo Nyeme?? Ja mislim da nebi...AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
-
teteac8684
- Kontakt:
Hadzijalagic je napisao/la:Ni Amir ni Blagojevic nisu taj tip igraca. Treba nam destruktivac isto kao sto nam treba i desetka.. Mora neko trcati i obavljati prljav posao u sredini i na taj nacin omoguciti Amiru ili Jovanu vise slobode i prostora da idu o ofanzivu gdje su, pogotovo Amir, korisniji.. Eldar je to koliko toliko odradjivao prosle sezone i Amir je puno bolje izgledao nego ove, bar po mom misljenju..AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Beganović nam treba u napadu jer pravi jak presing,borben je ide na svaku loptu a realno zna ga i zabit,a iza njega nam treba neki majstor ala Bekrić ili Ibričić na toj čuvenoj ''10''. Amir i Jovan su dobri igrači al ono što je Oda pokušao ni Barcelona ne može...uvijek moramo imat osigurača koi će ostat tu presjeć akciju,pokrit bekovsku poziciju ako bek odleti gore...vidimo kakve Real ima probleme s jačim ekipama jer bukvalno nemaju zadnjeg veznog već par godina...Modrića tu pokušavaju ugurat al ne ide..mada se ja nadam nekom crncu na toj poziciji 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ako Tomo sada doleti zavrsio bi pripreme i mislim da nebi bio problem da se uklopi tim vise sto je vec poznaje ekipu a Ibricic... ne znam sta da kazem, neko je rekao da bi vratio navijace na stadion, i bi ali opet ko zna u kakvoj je formi, na koliko bi potpisao, poznato je da voli zaglaviti ali baš do jutra, sa tolikom platom možda bi došlo do nezadovoljstva u svlačionici, pogotovo nebi bilo fer prema Beganoviću, Amiru, Mujagi itd.
Ja bi najviše volio Zebu, imam osječaj da bi čovjek i za manje para došao u Želju da završi karijeru e sad koliko je to izvodljivo ne znam.
Ako nista odavno pauza nije bila zanimljivija
Ja bi najviše volio Zebu, imam osječaj da bi čovjek i za manje para došao u Želju da završi karijeru e sad koliko je to izvodljivo ne znam.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
sergejevic
- Kontakt:
Mislim da su Tomic i Blagojevic jako slicni igraci. Obojica imaju dobru motoriku, posjeduju dozu agresivnosti i obojica su klasicni veznjaci. Kada bi imali ta dva igraca na sredini taj destruktivac i ne bi bio toliko potreban, jer obojica mogu pokriti dosta terena. Vjerujem da ce Edis traziti od igraca dosta trke i mozda bi tandem Tomic-Blagojevic na sredini bio veliki dobitak. Ono sto se ne smije propustiti je ta desetka ispred njih. Nemamo mi uopste problema s posjedom, s trkom, s branjenjem opcenito, dosta dobro pokrivamo taj dio izmedju odbrane i veznog reda. Mi imamo problem s kreacijom, s tim prostorom izmedju veze i napada. Jednostavno previse gubimo bez te pozicije. Pisali smo mnogi o tome i nema potrebe da se sve to opet ponavlja. Bez igraca koji ce diktirati tempo igre, koji ima viziju na terenu i taj jedan potez koji nam precesto nedostaje, nemamo sta traziti.
Ja ocekujem da Edis dobro spremi ekipu, da se dosta trci, da se pravi pritisak vec na polovini protivnika, a svaki igrac s dobrom motorikom ce se tu fantasticno uklopiti. Pokazao je Edis vec da tu nece biti mjesta za ove sto zabusavaju i sto misle da bez trcanja mogu nesto napraviti. Ocekivao sam taj korak s njegove strane i izgleda da je na dobrom putu. Ekipa koja moze trcati moze i sve ostalo, jednostavno to je temelj za ozbiljan fudbal, a oni koji ne budu u stanju da svaku utakmicu odrade maksimalno nece ni igrati.
Ja ocekujem da Edis dobro spremi ekipu, da se dosta trci, da se pravi pritisak vec na polovini protivnika, a svaki igrac s dobrom motorikom ce se tu fantasticno uklopiti. Pokazao je Edis vec da tu nece biti mjesta za ove sto zabusavaju i sto misle da bez trcanja mogu nesto napraviti. Ocekivao sam taj korak s njegove strane i izgleda da je na dobrom putu. Ekipa koja moze trcati moze i sve ostalo, jednostavno to je temelj za ozbiljan fudbal, a oni koji ne budu u stanju da svaku utakmicu odrade maksimalno nece ni igrati.
opet je drugo i sa tom platom kad neko ima više od 40 nastupa za A reprezentaciju. pa i drugi to drukčije gledaju, jer znaju da te reference toliko koštaju. po meni bi veći problem bio edisov autoritet nad njim nego saigrači...Dolina je napisao/la:Ako Tomo sada doleti zavrsio bi pripreme i mislim da nebi bio problem da se uklopi tim vise sto je vec poznaje ekipu a Ibricic... ne znam sta da kazem, neko je rekao da bi vratio navijace na stadion, i bi ali opet ko zna u kakvoj je formi, na koliko bi potpisao, poznato je da voli zaglaviti ali baš do jutra, sa tolikom platom možda bi došlo do nezadovoljstva u svlačionici, pogotovo nebi bilo fer prema Beganoviću, Amiru, Mujagi itd.
Imal i mozda info hoce li se dovoditi neki igrac iz PL ? Jer mnogi ce sad napustiti neke klubove.
PS Ne bi potpisao Ibricica da on nama plati !
PS Ne bi potpisao Ibricica da on nama plati !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 dec 2015, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
to si u pravu za odnos Edisa i Senijada, zato bi neophodno bilo da prije svega obave razgovor da se znaju mogucnosti i ovekivanja.... jer zaista ako ce doci i misliti lahko cu i onako laganini Joco style, onda jbg bolje bez njega... ipak mislim da bi se Senijad mnogo vise trudio i zelio ostaviti pozitivan i dobar trag u nasem Zelji
on sigurno ima ponuda i može negdje drugo dobiti više nego kod nas. ako dođe vjerujem da će to biti zato što hoće i želi. nije to ista situacija kao sa jocom.
Ljudi sta vam je? Ibro je igracina za ove nase lige.
Porediti Ibru I Tomu moze samo prvacic.
Sta fali 6 mjeseci ako ga mogu dovest neka ga dovedu.
Mozda mu se svidi ta nasa filozofija I vidi kako smo golemi pa zavrsi karijeru u Želji. Salu na stranu ali Ibro je dobitak ne samo na terenu .
Jos bi volio da Stana I rumeni se vrate znam da Stana ima ugovor sa Olimpicom. Igrac poput Nyeme bi nam lego ko budali samar.
Jel otisao Antolovic?
Porediti Ibru I Tomu moze samo prvacic.
Sta fali 6 mjeseci ako ga mogu dovest neka ga dovedu.
Mozda mu se svidi ta nasa filozofija I vidi kako smo golemi pa zavrsi karijeru u Želji. Salu na stranu ali Ibro je dobitak ne samo na terenu .
Jos bi volio da Stana I rumeni se vrate znam da Stana ima ugovor sa Olimpicom. Igrac poput Nyeme bi nam lego ko budali samar.
Jel otisao Antolovic?
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 12 dec 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ima to svojih rizika koliko hoćeš. ali ja sam svejedno za.
Valjao bi, ali zar ovdje iko misli da nakon onakvog razlaza Tomo ima ikakvu zelju da se vrati na Grbavicu!?Minjore je napisao/la:Tomo bi nam valjao zbog motorickih sposobnosti, ali on godinu dana nije odigrao takmicarsku utakmicu...
- Jaozinho22
- Kontakt:
@KrajPrice je tu možda ima nešto da nam kaže 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.