A neće ni Sarajevo da yebe rak raka, daj malo realnostiMortemHz je napisao/la:A-astaragarda je napisao/la:prvak ce biti TUZLANSKA SLOBODA
Ko će biti prvak 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Ko će biti prvak 2015/16
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Citiraj me u majuConvicts1988 je napisao/la:A neće ni Sarajevo da yebe rak raka, daj malo realnostiMortemHz je napisao/la:A-astaragarda je napisao/la:prvak ce biti TUZLANSKA SLOBODA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Zrinjski neće kup sigurno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Zlatan Nalić sin tuzlanski
A Brotnjo?UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Vita est militia
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos da dodaš Vitezu borbu EL pa da te proglasimo flopom godine...hajd se ti stari i majorizirani okreni dinamu.. Vidiš da ovo nije za tebe....a i neizvjesna će bit ova sezona u HNL...nakon 10 godina Dinamo neće bit prvak sa više od 10 bodova...kakav Miki maus lik,jbt...hahahahaUltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PitarBordo
- Kontakt:
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.UltrasNotRed je napisao/la:Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Samo Saraj'vo.
-
Sunderland
- Kontakt:
Anketa je smijesna.
Zasto je Zeljeznicar u opticaju.
A jedan Radnik,koji je bolje plasiran nije...
Bezveze serete,ali hajde.
Sloboda i Zrinjski po rasporedu i svemu imaju najvise sanse.
Jos ako Zrinjski pobjedi Sarajevo,a Siroki kiksa na grbavici,ta dva kluba ostace i jedini kandidati vrlo vjerovatno.
Zasto je Zeljeznicar u opticaju.
A jedan Radnik,koji je bolje plasiran nije...
Bezveze serete,ali hajde.
Sloboda i Zrinjski po rasporedu i svemu imaju najvise sanse.
Jos ako Zrinjski pobjedi Sarajevo,a Siroki kiksa na grbavici,ta dva kluba ostace i jedini kandidati vrlo vjerovatno.
Sloboda je moja nacija
Bit ce prvak tko bolje odriješi kesu pred kraj...sarajevo vjerovatno 
- Beduin
- Kontakt:
I Velez je jedini klub koji nikada nije zavrsio sezonu iznad 5-og mjesta od kada se igra zajednicka liga BiH.MCMXLVI je napisao/la:Ma to su neke njegove licne statistike, meni najjace ono parne i neparne godine, znas da on u iste mnogo vjerujeMortemHz je napisao/la:
Ja jos ne mogu da vjerujem da je čeh rekao da je omjer 14-6 hahahahvaljda prati češki fudbal samo sta li
@Jovane, Vidim i vasi najavljuju neke titule i lige prvakaAko nisi znao mi smo SARAJEVO, i da smo najgori mi uvijek idemo po titulu. I evo dodaj jos sebi ovu jednu zanimljivu statistiku. Sarajevo je jedini klub koji nikada nije zavrsio sezonu ispod 5-og mjesta od kada se igra zajednicka liga BiH.
@Faraon, ako moze jedan veliki Liverpool biti 25 godina bez titule, zasto nebi npr. jedan Zeljeznicar. #samokazem
*(statistika vise)
Al sta fali Jovanovim statistickim podacima, lijepo je imati poneki info vise za nasu ligu, sjetimo se samo kakvih je Marjan imao podataka i informacija pa je opet bilo zanimljivo ga slusati kad prenosi Cvajtu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Jesam li ja jedini shvatio salu upravo jer covjek zna da je Zrinjski ispao pa je ovo i napisao?UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Koliko kosta riba? Jeftin cipal![/quote]PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.
Eee, nisi ti shvatio zajeb. Vazno je da si se upecao i tumachis idiotizam. Nemas pojma, kupovi su pod UEFA, nikakve svijetske, al'to nije vazno. Ovo "dusa draga" zvuchi ko pijana koka iz sokolovic kolonije kod Seje u Bosni pred fajrunat. I dalje se smijem hordi.
Vita est militia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.UltrasNotRed je napisao/la:Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Eee, nisi ti shvatio zajeb. Vazno je da si se upecao i tumachis idiotizam. Nemas pojma, kupovi su pod UEFA, nikakve svijetske, al'to nije vazno. Ovo "dusa draga" zvuchi ko pijana koka iz sokolovic kolonije kod Seje u Bosni pred fajrunat. I dalje se smijem hordi.[/quote]
- PitarBordo
- Kontakt:
To isto kao da si kazao da ti nisi iz Bosne i Hercegovine nego iz Lištice... Šatro sad zajebancija, ovo ono... Idi prati Dinamo svih svetih ti.
Na kraju krajeva i dalje je tačno da će Lištica osvojiti prvenstvo ove godine koliko će i Zrinjski kup.
Na kraju krajeva i dalje je tačno da će Lištica osvojiti prvenstvo ove godine koliko će i Zrinjski kup.
Samo Saraj'vo.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Truljavo ti tumacenje. Siroki je prvak! Moze i Sloboda, samo da difofi poginu, pitar u nista!PitarBordo je napisao/la:To isto kao da si kazao da ti nisi iz Bosne i Hercegovine nego iz Lištice... Šatro sad zajebancija, ovo ono... Idi prati Dinamo svih svetih ti.
Vita est militia
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znas li koliko je nekome bitno sto ti mrzis najbolje i najbrojnije navijace u drzavi? Uvijek je neko zatucano selo/manje mjesto mrzilo bolje cast izutetcima npr. Kakanj koje ovim putem pozdravljam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.