FK Sloboda (opšte diskusije)
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
šta znaš možda u međuvremenu more bit bidne 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bjezi bs budalo vi ga ganjali pred pocetsk sezone I.on se vratio vamo..lik sam kaze da nigdje nije imao do sad kao u Slobodi na vrijeme sve..neki dan dobili premije ..AZMIR u USA dok prebaci pare moze zakasnit par danahskzmostar je napisao/la:Pitaj Zajke jel stize igrati Bozicni i kad je placu dobio zadnji put.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pusite komunisticki-soc qrachskzmostar je napisao/la:Mislio sam da ste ozbiljan klub koji ide ka boljem dok maloprije nisam sazno da ce Zeba igrati za mnk zrinjski na bozicnom turniru radi kasnjenja place u Fk Slobodi,pa zar takvom igracu da se duguje a drzi vas u vrhu,sramota za ljude iz uprave.
- Beduin
- Kontakt:
Ovi herceg-bosanci vazda u deficitu sive materije.
Sad i baba Vangu kopiraju, ono kobajagi zna koji igrac lidera PL BiH nije dobio platu i slicne stvari. Ncnc.
Sad i baba Vangu kopiraju, ono kobajagi zna koji igrac lidera PL BiH nije dobio platu i slicne stvari. Ncnc.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
hskzmostar je napisao/la:Mislio sam da ste ozbiljan klub koji ide ka boljem dok maloprije nisam sazno da ce Zeba igrati za mnk zrinjski na bozicnom turniru radi kasnjenja place u Fk Slobodi,pa zar takvom igracu da se duguje a drzi vas u vrhu,sramota za ljude iz uprave.

Sloboda Tuzla
Hoće li se stanje sa Mamićem odraziti na NK ŠIROKI i je li se već odrazilo(ne igranjem u Evropi)?
kolovoz, 2011.
GNK Dinamo Zagreb i NK Široki Brijeg potpisali su u Širokom Brijegu poslovni ugovor. Dva kluba tako su dogovorili dugoročnu suradnju koja je dobila i službeni pečat.
Desetogodišnji ugovor koji su potpisali izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić obvezuje Dinamo na doniranje značajnih financijskih sredstava na godišnjoj razini za poboljšanje uvjeta rada Nogometne škole Široki Brijeg.
Prvenstveni cilj sporazuma je suradnja nogometnih škola i razvoj talentiranih nogometaša, a Dinamo potpisivanjem ovog sporazuma ima priliku u modri klub dovesti mlade igrače iz Hercegovine.
Nakon službenog potpisivanja ugovora nekoliko riječi rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić: ''Ovo je jedan od povijesnih dana za NK Široki Brijeg. Ovakav ugovor o sportskoj suradnji na partnerskoj osnovi s jednim od najvećih nogometnih klubova u ovom dijelu Europe koji ima jednu od najboljih nogometnih škola nije samo čast i priznanje nego i nagrada za sve što smo mi napravili u zadnjih 12 godina. Ovim sporazumom najtalentiranijoj djeci iz Širokog Brijega bit će otvorena vrata da lakše obuku najdraži dres Dinama.''
Nakon zahvale predsjednika Upravnog odbora, prisutnima se obratio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić: ''Poslovna važnost ovog sporazuma je za mene zaista manje važna. U Dinamu smo se vodili isključivo željom da narodu u Hercegovini i cijeloj BiH zahvalimo za sve što ste napravili da bi postojala Hrvatska država i da bi hrvatski narod opstao u BiH. To je bio motiv Dinama, a ubuduće ćemo raditi na povezivanju hrvatskog naroda u Širokom, hrvatskog sporta u BiH i Dinama. Ovaj ugovor nitko ne smije dirnuti, a mi dok trajemo implementirati ćemo ga sve dublje i vidjet ćete do kuda ćemo doći za dvije, tri godine.''
Jelić i Mamić su u svojim govorima pustili i suzu. I jedan i drugi sjetili su se svojih pokojnih očeva koji bi bili ponosni na potpisivanje ovog ugovora.
kolovoz, 2011.
GNK Dinamo Zagreb i NK Široki Brijeg potpisali su u Širokom Brijegu poslovni ugovor. Dva kluba tako su dogovorili dugoročnu suradnju koja je dobila i službeni pečat.
Desetogodišnji ugovor koji su potpisali izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić obvezuje Dinamo na doniranje značajnih financijskih sredstava na godišnjoj razini za poboljšanje uvjeta rada Nogometne škole Široki Brijeg.
Prvenstveni cilj sporazuma je suradnja nogometnih škola i razvoj talentiranih nogometaša, a Dinamo potpisivanjem ovog sporazuma ima priliku u modri klub dovesti mlade igrače iz Hercegovine.
Nakon službenog potpisivanja ugovora nekoliko riječi rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić: ''Ovo je jedan od povijesnih dana za NK Široki Brijeg. Ovakav ugovor o sportskoj suradnji na partnerskoj osnovi s jednim od najvećih nogometnih klubova u ovom dijelu Europe koji ima jednu od najboljih nogometnih škola nije samo čast i priznanje nego i nagrada za sve što smo mi napravili u zadnjih 12 godina. Ovim sporazumom najtalentiranijoj djeci iz Širokog Brijega bit će otvorena vrata da lakše obuku najdraži dres Dinama.''
Nakon zahvale predsjednika Upravnog odbora, prisutnima se obratio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić: ''Poslovna važnost ovog sporazuma je za mene zaista manje važna. U Dinamu smo se vodili isključivo željom da narodu u Hercegovini i cijeloj BiH zahvalimo za sve što ste napravili da bi postojala Hrvatska država i da bi hrvatski narod opstao u BiH. To je bio motiv Dinama, a ubuduće ćemo raditi na povezivanju hrvatskog naroda u Širokom, hrvatskog sporta u BiH i Dinama. Ovaj ugovor nitko ne smije dirnuti, a mi dok trajemo implementirati ćemo ga sve dublje i vidjet ćete do kuda ćemo doći za dvije, tri godine.''
Jelić i Mamić su u svojim govorima pustili i suzu. I jedan i drugi sjetili su se svojih pokojnih očeva koji bi bili ponosni na potpisivanje ovog ugovora.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 dec 2015, 12:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koji lik

Koliko je lud ovaj lik.
Sinoc su bas rekli da je kup nebitno i luzersko takmicenje tako da su eto namjerno ispali i ne zanina ih.fukaratz je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Mislio sam da ste ozbiljan klub koji ide ka boljem dok maloprije nisam sazno da ce Zeba igrati za mnk zrinjski na bozicnom turniru radi kasnjenja place u Fk Slobodi,pa zar takvom igracu da se duguje a drzi vas u vrhu,sramota za ljude iz uprave.![]()
![]()
![]()
![]()
znaci placem
![]()
oni se nasli javljati
predsjednik reketari pola zapadnog mostara da im skupi za plata
![]()
prva sezona kad budete fulali Europu raspast cete se uzduz i poprijeko
i pozz Zajku reci mu da se drzi plana i programa jer se mora fit vratiti u pohodu na titulu
a vama mnogo srece na Bozicnom turniru jer je to jedino sto cete mozda uzeti ove godine
nego gledaj u nebo mozda vidis petokraju kojoj u djale gledate i ne zaboravi pratiti izvlacenje parova kupa mozda dogodine i vi prodjete prvo kolo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mamić je zaplakao primajući priznanje u Širokom Brijegu
Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg i dobijemo javno priznanje, rekao je Mamić
Srijeda, 12. 8. 2015. u 15:05 Piše: Velimir Begić
Javna priznanja Zlatna plaketa "Grb grada Širokog Brijega" dodijeljena su na svečenoj sjednici Gradskog vijeća, a među nagrađenima je i Zdravko Mamić, koji se i obratio u ime dobitnika ovog priznanja.
U emotivnom je govoru izvršni predsjednik Dinama zahvalio na dodjeli javnog priznanja i pozvao na jedinstvo hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.
- Dinamo je institucija. Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg, u drugu državu tako da kažem, i ovdje dobijemo javno priznanje! Širokobriježani, pokazali ste veliku hrabrost dodijelivši mi ovu nagradu. Da, bio sam u zatvoru, mnogi se sada udaljuju od mene, ali vi ste baš u ovom trenutku meni dali javno priznanje. Od srca vam hvala - rekao je, između ostaloga, Zdravko Mamić koji je govorio i za koga treba glasovati na sljedećim izborima u Hrvatskoj:
- Vi svi koji nemate hrvatsko državljanstvo ili putovnicu, odmah je izvadite jer kucnuo je čas. Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih.
- Bio sam sinoć na misi devetnice na Brijegu, vjerujte mi, bio sam jako dirnut, zaplakao sam! Dvaput u životu samo sam zaplakao na misi, kad je papa Benedikt bio u Zagrebu 2011. i sinoć u Širokom Brijegu. Nisam očima mogao vjerovati kada sam vidio toliko svijeta i, posebno, toliko mladih - zaključio je kroz suze Zdravko Mamić.
Pročitajte više vijesti iz rubrike Nogomet.
28. srpnja 2015
"Naime, Mamić je od ove nedjelje dobio i ulicu u širokobriješkom selu Ljuti Dolac. Naime, mještani Ljutog Doca su u nedjelju na blagdan svete Ane, zaštitnice ove župe, na glavnoj ulici postavili ploču s imenom ulice Zdravka Mamića.
Na taj način je ovo širokobriješko selo odalo priznanje Mamiću za sve ono što je učinio za nogomet, poručili su iz Ljutog Doca."
04.12.2015.
Biznis, Finansije
Sinu Zdravka Mamića na računima u BiH blokirano 2,5 miliona KM
Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg i dobijemo javno priznanje, rekao je Mamić
Srijeda, 12. 8. 2015. u 15:05 Piše: Velimir Begić
Javna priznanja Zlatna plaketa "Grb grada Širokog Brijega" dodijeljena su na svečenoj sjednici Gradskog vijeća, a među nagrađenima je i Zdravko Mamić, koji se i obratio u ime dobitnika ovog priznanja.
U emotivnom je govoru izvršni predsjednik Dinama zahvalio na dodjeli javnog priznanja i pozvao na jedinstvo hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.
- Dinamo je institucija. Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg, u drugu državu tako da kažem, i ovdje dobijemo javno priznanje! Širokobriježani, pokazali ste veliku hrabrost dodijelivši mi ovu nagradu. Da, bio sam u zatvoru, mnogi se sada udaljuju od mene, ali vi ste baš u ovom trenutku meni dali javno priznanje. Od srca vam hvala - rekao je, između ostaloga, Zdravko Mamić koji je govorio i za koga treba glasovati na sljedećim izborima u Hrvatskoj:
- Vi svi koji nemate hrvatsko državljanstvo ili putovnicu, odmah je izvadite jer kucnuo je čas. Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih.
- Bio sam sinoć na misi devetnice na Brijegu, vjerujte mi, bio sam jako dirnut, zaplakao sam! Dvaput u životu samo sam zaplakao na misi, kad je papa Benedikt bio u Zagrebu 2011. i sinoć u Širokom Brijegu. Nisam očima mogao vjerovati kada sam vidio toliko svijeta i, posebno, toliko mladih - zaključio je kroz suze Zdravko Mamić.
Pročitajte više vijesti iz rubrike Nogomet.
28. srpnja 2015
"Naime, Mamić je od ove nedjelje dobio i ulicu u širokobriješkom selu Ljuti Dolac. Naime, mještani Ljutog Doca su u nedjelju na blagdan svete Ane, zaštitnice ove župe, na glavnoj ulici postavili ploču s imenom ulice Zdravka Mamića.
Na taj način je ovo širokobriješko selo odalo priznanje Mamiću za sve ono što je učinio za nogomet, poručili su iz Ljutog Doca."
04.12.2015.
Biznis, Finansije
Sinu Zdravka Mamića na računima u BiH blokirano 2,5 miliona KM
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 dec 2015, 18:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Slobods 72 cemu ovo?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Beduin
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Slobods 72 cemu ovo?

Wahahahaha, placeeeem

Nakon diskusije na temi PL BiH, nas Sloboda72 nam obradovao drevnom informacijom kako u SB ulica nosi Mamicevo ime. Lelee
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako se Zdravko Mamić izvuče iz "problema",onda će biti novi Predsjednik UEFE.Heller je napisao/la:Slobods 72 cemu ovo?
Ako se ne izvuče ,onda će NK ŠIROKI IZ ŠIROKOG BRIJEGA "strmeknuti " kao Velež.
Problem je što će sve ovo potrajati.
Ja volim FK Tuzla City
1. Sumnjamsloboda72 je napisao/la:Ako se Zdravko Mamić izvuče iz "problema",onda će biti novi Predsjednik UEFE.Heller je napisao/la:Slobods 72 cemu ovo?
2. To nema veze s mozgom jer ne oslanjaju se oni bas toliko na Dinamo
3. Kakve to veze ima sa FK Slobodom
Nullius in verba
sloboda72 je napisao/la:Ako se Zdravko Mamić izvuče iz "problema",onda će biti novi Predsjednik UEFE.Heller je napisao/la:Slobods 72 cemu ovo?

Inace cestitam vam na sjajnom prvom dijelu prvenstva, Azmiru posebno, kad neko zna - zna
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Cuj onog kada je zajko dobio zadnju platu,covjek u nedjelju gostovao na BHT i ko hoce svatiti sve mu je jasno.
Ovih insajdera,boze sacuvaj.
Ovih insajdera,boze sacuvaj.
Sloboda je moja nacija
Heller je napisao/la:1. Sumnjamsloboda72 je napisao/la:Ako se Zdravko Mamić izvuče iz "problema",onda će biti novi Predsjednik UEFE.Heller je napisao/la:Slobods 72 cemu ovo?
2. To nema veze s mozgom jer ne oslanjaju se oni bas toliko na Dinamo
3. Kakve to veze ima sa FK Slobodom
Ima , igramo u istoj ligi.
Ja volim FK Tuzla City
Ima tema Premijer Liga za to
Nullius in verba
Pozdrav, prvi put pisem na vasoj temi, vise citam forum nego sto pisem. Ako moze neko da mi odgovori ovdje ili na pp. Ne bi da me pogresno shvatite, ali me zanima razlog slabe posjete kod vas, mislim na navijacku skupinu i slabog odziva, primjetio sam da niste ovu polusezonu ima li ni jednu koreografiju ili nesto veliko. Kad se uzme stanje u klubu danas mislim da je sve trebalo bar 5 puta biti vece i bolje organizovano na vecem nivou od brojnosti pa do svega ostalog. Tako sam bar ja ocekivo
Hvala
Hvala
Četrdeset peta vrijeme je heroja
Rodila se ljubav Čelik Zenica
Rodila se ljubav Čelik Zenica