FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Prejak koreo Neroazzura,pravi finalni,svaka cast.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Ponos Torina
- Kontakt:

Morao sam postaviti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
vjerovatno ti je sad lakse? mora da je bilo tesko gledati kako uzimaju titulu hehe hajd nema veze niko se ne ljuti
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma nije mi krivo sve ste zasluzeno uzeli,i ja sam cestitao na tome!
Nego mi je slika simpaticna i luda eto to je to..

Nego mi je slika simpaticna i luda eto to je to..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
SAMPIONE SAMPIONE OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
OLE OLE OLEE OLEEEEEE DIEGO DIEGOOOOOOO!!!!!!!
FORZAAA RAGAZZIII !!!!!!!!!!!!!!
OLE OLE OLEE OLEEEEEE DIEGO DIEGOOOOOOO!!!!!!!
FORZAAA RAGAZZIII !!!!!!!!!!!!!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Mou najjaci sa ovom bejzbolkomPonos Torina je napisao/la:![]()
![]()
Morao sam postaviti
Pazza Inter amala!!
Subota je bila rezervirana za slavlje a nedjelja za odmor i rezime meča.
Prije bilo čega napisanog o meču, Mou hvala na svemu što si učinio za ove dvije godine.Hvala za novu dimenziju koju si dao Interu i sretno ti bilo u madridu.
Sasvim zaslužena pobjeda u subotu večer, taktički savršena utakmica ( može li se bolje od ovog gledano sa strane taktike ) pod paskom portugalskog nogometnog maga Mourinhe... Istini za volju,dobivene su tri ponajbolje euro momčadi (Chelsea,Barca,Bayern),i to sasvim dovoljno govori o snazi talijanske momčadi...
U prethodnim danima sam kometirao sa prijateljima o limitiranosti dvojca Van Buyten-Demichelis,i teorija se pokazala točnom,ipak je to stoperski par prikladan za tekme 2 kategorije.Igrači jake konstitucije ali bez dovoljno brzine i žustrine ne mogu se nositi sa onakvim "predatorima" tipa Eto'o,Milito,Sneijder.
Trenerski egocentrik je dokazao da je zasigurno nogometni Bog,pa čak i nevjerovatnom studioznom i metodičnom van Gallu održao lekciju iz nogometnog svijeta.Nevjerovatnom kohezijom i homogenošču ekipe Mou je pokorio Europu,i gazdi Morattiu izmamio osmijeh na lice.Šta je čovjek napravio od Lucia i Samuela , podigao nivo igre cambiassu ( koji je u subotu blokirao sve što je ka golu krenulo ), pokazao da Eto'o nije samo trkač nego čovjek koji se zna podrediti ekipi i raditi za ekipu.
Mou sretno ti bilo gdje god radio, suzu si pustio za Inter, to će se uvijek cijeniti i poštovati.
Prije bilo čega napisanog o meču, Mou hvala na svemu što si učinio za ove dvije godine.Hvala za novu dimenziju koju si dao Interu i sretno ti bilo u madridu.
Sasvim zaslužena pobjeda u subotu večer, taktički savršena utakmica ( može li se bolje od ovog gledano sa strane taktike ) pod paskom portugalskog nogometnog maga Mourinhe... Istini za volju,dobivene su tri ponajbolje euro momčadi (Chelsea,Barca,Bayern),i to sasvim dovoljno govori o snazi talijanske momčadi...
U prethodnim danima sam kometirao sa prijateljima o limitiranosti dvojca Van Buyten-Demichelis,i teorija se pokazala točnom,ipak je to stoperski par prikladan za tekme 2 kategorije.Igrači jake konstitucije ali bez dovoljno brzine i žustrine ne mogu se nositi sa onakvim "predatorima" tipa Eto'o,Milito,Sneijder.
Trenerski egocentrik je dokazao da je zasigurno nogometni Bog,pa čak i nevjerovatnom studioznom i metodičnom van Gallu održao lekciju iz nogometnog svijeta.Nevjerovatnom kohezijom i homogenošču ekipe Mou je pokorio Europu,i gazdi Morattiu izmamio osmijeh na lice.Šta je čovjek napravio od Lucia i Samuela , podigao nivo igre cambiassu ( koji je u subotu blokirao sve što je ka golu krenulo ), pokazao da Eto'o nije samo trkač nego čovjek koji se zna podrediti ekipi i raditi za ekipu.
Mou sretno ti bilo gdje god radio, suzu si pustio za Inter, to će se uvijek cijeniti i poštovati.
Malo i o sudbini ,odnosno kako ona zna biri gorka, a to je najbolje osjetio Zlatan Ibrahimović.
U subotu me je frend u jeku slavlja podsjetio na Zlatanove riječi : " Odlazim iz Intera da bih osvojio Ligu prvaka".
U subotu me je frend u jeku slavlja podsjetio na Zlatanove riječi : " Odlazim iz Intera da bih osvojio Ligu prvaka".
Haha, jadan IbraMister No je napisao/la:Malo i o sudbini ,odnosno kako ona zna biri gorka, a to je najbolje osjetio Zlatan Ibrahimović.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ajmo raja ba, malo pisite, ovdje se osvoji trostruka kruna, pise se tri dana nakon osvajanja Lp i to je to. Ima li kakvih informacija o dovođenju kakvih igraca, o odlasku nekih. Nemojte da ovaj forum bude ziv samo kad se osvajaju titule. PAZZA INTER
Pazza Inter amala!!
Ih kad bismo sad poceli o spekulacijama raznoraznim, ne bi zavrsili do prekosutra
najaktuelnije je pitanje novog trenera, tu se spekulise o MIhajlovicu, Capellu, Spalletiju, Benitezu, to su ta neka najozbiljnija imena

najaktuelnije je pitanje novog trenera, tu se spekulise o MIhajlovicu, Capellu, Spalletiju, Benitezu, to su ta neka najozbiljnija imena
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
neznam jel ko pisao ovo, ali adrioano najvjerovatnije ide u romu. ostalo je jso samo ono najbitnije, potpisivanje ugovora.
edit: moja greska, promasena tema...
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 24 maj 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
THE EMPEROR IS BACK !!!!!!!!!
ma moze on jos puno ponuditi, jedini problem je (ne)disciplina, u Flamengu je cak i predsjednik izjavio da Adriano moze raditi sta hoce, samo ako postize golove.

ma moze on jos puno ponuditi, jedini problem je (ne)disciplina, u Flamengu je cak i predsjednik izjavio da Adriano moze raditi sta hoce, samo ako postize golove.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma meni je adriano isto ovaj Ronaldo sto je igrao u nas . Stomak mu ko u nilskog konja, samo ce da pravi probleme, kad je Mourinhu, koji mu je ukazao povjerenje poceo kenjati, ovag ga otjerao i aj zdrao. Tesko ce Roma s njim na kraj.
A sto se tice managera, Benitez 99% nece biti, ne znam najvise bih nekako volio Hodgsona, Mihajlovic mi i nije neki, al et
A sto se tice managera, Benitez 99% nece biti, ne znam najvise bih nekako volio Hodgsona, Mihajlovic mi i nije neki, al et
Pazza Inter amala!!
Dodje li Mihajlovic za trenera Intera zamrzicu Inter vise nego farsu, navijacu svaku utakmicu da Inter izgubi i da sto prije otjeraju onog Mihajlovica...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda i nije promasena, s obzirom da je Brazilac dugo godina igrao u Interu. Vjerujem da navijace zanima da Adriano ide u jednog od najveceg rivala.Wolverine je napisao/la:neznam jel ko pisao ovo, ali adrioano najvjerovatnije ide u romu. ostalo je jso samo ono najbitnije, potpisivanje ugovora.
Mihajlovic

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mihajlović se jako sviđa Morattiju i jako me plaši sutrašnji dan jer bi moglo svanuti na naslovnicama da je upravo Siniša novi trener Intera....to bi bio pravi šamar na kraju fantastične sezone...
vrlo neiskusan trener i prije svega omražena ličnost koji je vodio samo Cataniu da preuzme Inter PRVAKA EUROPE mi je pomalo smiješno...
nadam se da se to neće dogoditi...
moj glavni favorit za klupu je Capello... nadam se da će Englezi ispast u grupi pa da ga dovedemo
također Benitez se tu spominje ali nisam ni njegov fan jer me nerviraju treneri koji kad gube 2-0 mjenjaju napadača za napadača... odmah me podsjete na Hector Raul Cooperove dane defanzive.. taj nije nikad primio 3 gola
vrlo neiskusan trener i prije svega omražena ličnost koji je vodio samo Cataniu da preuzme Inter PRVAKA EUROPE mi je pomalo smiješno...
nadam se da se to neće dogoditi...
moj glavni favorit za klupu je Capello... nadam se da će Englezi ispast u grupi pa da ga dovedemo

također Benitez se tu spominje ali nisam ni njegov fan jer me nerviraju treneri koji kad gube 2-0 mjenjaju napadača za napadača... odmah me podsjete na Hector Raul Cooperove dane defanzive.. taj nije nikad primio 3 gola
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
DRUZE JOSE MI TI SE KUNEMO DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO

fc Internazionale Milano
trener Fulhama za trenera Intera dakle da se vrati Hodgson.....nek se Mihajlovic uci na malim ekipama a ne evropskom prvaka, pa do jucer je igrao sa Stankovicem sad bi da ga trenira.,gluho bilo....nadam se da do tog nece doci
Za nadati se!cappy je napisao/la:trener Fulhama za trenera Intera dakle da se vrati Hodgson.....nek se Mihajlovic uci na malim ekipama a ne evropskom prvaka, pa do jucer je igrao sa Stankovicem sad bi da ga trenira.,gluho bilo....nadam se da do tog nece doci
Pazza Inter amala!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.