FK Velež (opšte diskusije)

HNKBranitelj
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la HNKBranitelj » 08 dec 2015, 14:17

fukara87 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Kad je mogao Juve igrati u nizem rangu, mozemo i mi. Isto tako, Juve je uvijek Juve.
Juve je izbacen u 4 ligu zbog namjestanja a Velez ispada zbog vase uprave i to sto vas HDZ yebe u zdrav mozak, brato moj sve je to kod vas politika dole, al nadam se da cete se vratit brzo jer bez jakog Veleza nema ni jake lige.
za sve krivi hrvati,zrinjski,hdz,covic,ljubic,eronet,elektroprivreda hzhb,aluminij
samo oni nisu krivi ;)
vidimo se dogodine na gradskom derbiju ;)
HNK Branitelj Mostar 1992

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 08 dec 2015, 16:02

Velez ce se moc vratit uz najbolju volju za tri godine jer ispada u cetvrtu ligu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 dec 2015, 18:36

uzbuna se trebala paliti vec na pripremama, otisli Hajdarovic, Hodzic, Skahic, Okic, Blagojevic..... dosli igraci koji ne zadovoljavaju kriterije igranja u premijer ligi :!: svi forumasi koji su ukazivali na alarmantnu situaciju i nepravilnosti u radu kluba s ovdje omalovazavani od strane par forumasa koji su im pricali lovacke price i davali laznu nadu :!: Velezu sve najbolje, **** zayebanciju u ovim trenutcima znate vi dobro sta valja sve proci da se vratite. da se na vrijeme reagovali ne bi doslo do ovoga, jer su jos na pocetku sezone igraci izbacivani iz stanova i restorana a niko nije reagovao, jbg sada je kasno za sve. sto brzi povratak vam zelim i da lopine odu iz kluba :!:
Sloboda Tuzla

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 08 dec 2015, 18:47

velikog udjela u ovome ima i dželo koji se olako odreko blagojevića,hadžića,pejića i ostalih standardnih igraća da bi doveo neke svoje igraće koji nisu ni za kantonalnu ligu

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 08 dec 2015, 19:48

Nogomet se igra za pare a ova uprava nije sposobna ni hiljadu eura skupit a na kraju ce to klub koliko sam ja upoznat kostat cetvrte lige nazalost.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2015, 21:56

PACO je napisao/la:Nogomet se igra za pare a ova uprava nije sposobna ni hiljadu eura skupit a na kraju ce to klub koliko sam ja upoznat kostat cetvrte lige nazalost.
Kako nesposobna uprava...pa gdje su pare od Goska..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 dec 2015, 00:49

staragarda je napisao/la:
PACO je napisao/la:Nogomet se igra za pare a ova uprava nije sposobna ni hiljadu eura skupit a na kraju ce to klub koliko sam ja upoznat kostat cetvrte lige nazalost.
Evo ga opet hahahahhahaha :lol:
#musvdg

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 09 dec 2015, 11:58

staragarda je napisao/la:
Dobit ce bodove u Gabeli sljedece sezone,takav je dogovor.
!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 dec 2015, 14:37

Vratiće se Velež još jači ! To je bio ponos Hercegovine, biće opet, aBd !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 09 dec 2015, 15:53

za sve krivi hrvati,zrinjski,hdz,covic,ljubic,eronet,elektroprivreda hzhb,aluminij
samo oni nisu krivi ;)
vidimo se dogodine na gradskom derbiju ;)[/quote]

Bravo!! Objasnio si cijelu situaciju u jednoj rečenici. Nema točnije dijagnoze od te. :thumbup:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 00:30

espresso je napisao/la:za sve krivi hrvati,zrinjski,hdz,covic,ljubic,eronet,elektroprivreda hzhb,aluminij
samo oni nisu krivi ;)
vidimo se dogodine na gradskom derbiju ;)
Bravo!! Objasnio si cijelu situaciju u jednoj rečenici. Nema točnije dijagnoze od te. :thumbup:[/quote]

Mi smo sami sebi krivi i ne prišivaj nama ono što je pisao onaj tuzlak. Trebao si njemu replicirat a ne nepovezano pisat na umrloj temi na kojoj nema nikoga jer bi te 20-30 lisica sa mostarskih ulica koji su tu nekad pisali popišali za dvije sekunde zbog izricanja klevete

PS Ovaj što spominje neke gradske derbije. Za nas postoji samo jedan i to s FK Lokomotivom poslje Veleža drugim najstarijim pravim mostarskim klubom. Mi gradska raja iz čaršije samo za te klubove znamo. Novija istorija nam nije zanimljiva

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 01:06

Zagor je napisao/la:Vratiće se Velež još jači ! To je bio ponos Hercegovine, biće opet, aBd !
Hvala druže. I sada je ponos. Vazda je bio i vazda će biti. Normala da cemo se vratiti jer klub ne čine titule koje proslavlja 300 ljudi nego ljubav koja se prenosi s koljena na koljeno. Mnogo generacija je iza nas a akobogda mnogo ce ih biti i ispred nas
slika

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 11 dec 2015, 13:26

Samo pravilno utrošite pare dobijene od Goška i eto vas brzo nazad u Pl. ..za par godina ste opet u Pl.Do tada će biti puno derbija u Rodoču,Vrapčićima,Čapljini,sanskom mostu,Bihaću,Lukavcu,Simin Hanu itd...sretno u zwajtari!!! :guz: :guz:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 13:43

zeza je napisao/la:Samo pravilno utrošite pare dobijene od Goška i eto vas brzo nazad u Pl. ..za par godina ste opet u Pl.Do tada će biti puno derbija u Rodoču,Vrapčićima,Čapljini,sanskom mostu,Bihaću,Lukavcu,Simin Hanu itd...sretno u zwajtari!!! :guz: :guz:
Hocemo solinas hvala na sugestiji . Vazda smo te uvazavali kao jednog od najkvalitetnijih i najinteligentnijih forumasa :urnebes: :urnebes: :rol:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 dec 2015, 14:45

Cocaine je napisao/la:
zeza je napisao/la:Samo pravilno utrošite pare dobijene od Goška i eto vas brzo nazad u Pl. ..za par godina ste opet u Pl.Do tada će biti puno derbija u Rodoču,Vrapčićima,Čapljini,sanskom mostu,Bihaću,Lukavcu,Simin Hanu itd...sretno u zwajtari!!! :guz: :guz:
Hocemo solinas hvala na sugestiji . Vazda smo te uvazavali kao jednog od najkvalitetnijih i najinteligentnijih forumasa :urnebes: :urnebes: :rol:
Nije ti to Solinas :facepalm:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 12 dec 2015, 16:40

Kad se Velež bude borio za opstanak u prvoj Federalnoj taman ce im Gosk dati bodove za opstanak :rol: :rol: :rol: :rol: :opaopa: :opaopa:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 dec 2015, 19:47

Blackmore2 je napisao/la:Kad se Velež bude borio za opstanak u prvoj Federalnoj taman ce im Gosk dati bodove za opstanak :rol: :rol: :rol: :rol: :opaopa: :opaopa:
Brato razvalio si :opaopa: ej nije zayebancija ali jesi li razmišljao da se pođeš bavit stand up komedijom. Ono "Stand up with Ševal iz Bjelimića" :urnebes: :urnebes: :rol: :tokralju:

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 12 dec 2015, 20:49

Momci dragi velez se druge godine bori sa brotnjom igmanom blagajom kamesnicom ne sa goskom

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 14 dec 2015, 11:12

PACO je napisao/la:Momci dragi velez se druge godine bori sa brotnjom igmanom blagajom kamesnicom ne sa goskom
Zar je toliko napredovao za polusezonu??
Svaka čast!!Nenadjebivo :bih: :opaopa: :opaopa:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 14 dec 2015, 13:54

Velež ostaje u ligi 100%!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.