Pusti se tih pitarskih informacija o 6 mjeseci nije jos ni pricano i duzini ugovora.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi sta vam je? Ibro je igracina za ove nase lige.
Porediti Ibru I Tomu moze samo prvacic.
Sta fali 6 mjeseci ako ga mogu dovest neka ga dovedu.
Mozda mu se svidi ta nasa filozofija I vidi kako smo golemi pa zavrsi karijeru u Želji. Salu na stranu ali Ibro je dobitak ne samo na terenu .
Jos bi volio da Stana I rumeni se vrate znam da Stana ima ugovor sa Olimpicom. Igrac poput Nyeme bi nam lego ko budali samar.
Jel otisao Antolovic?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mislim da sam procito na faktor da je pisalo 6 + ako odemo u Europu I to da odigra. Jbga takve su glasine okolo.pile87 je napisao/la:Pusti se tih pitarskih informacija o 6 mjeseci nije jos ni pricano i duzini ugovora.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi sta vam je? Ibro je igracina za ove nase lige.
Porediti Ibru I Tomu moze samo prvacic.
Sta fali 6 mjeseci ako ga mogu dovest neka ga dovedu.
Mozda mu se svidi ta nasa filozofija I vidi kako smo golemi pa zavrsi karijeru u Želji. Salu na stranu ali Ibro je dobitak ne samo na terenu .
Jos bi volio da Stana I rumeni se vrate znam da Stana ima ugovor sa Olimpicom. Igrac poput Nyeme bi nam lego ko budali samar.
Jel otisao Antolovic?
Eto vidis znaci nije istina. Opet samo kazem I da je 6 mjeseci nije ni to lose.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ali ako je istina da on zeli da igra sest mjeseci i eventualno europu ako je izborimo a da onde ide u instranstvo, plus sto bi sigurno imao podobru platu za razliku od ostalih - onda nam ne treba.pile87 je napisao/la:Pusti se tih pitarskih informacija o 6 mjeseci nije jos ni pricano i duzini ugovora.
On je u godinama, njegova forma je jako upitna a nama treba spreman igrac za nastavak sezone. Ako ce mu Zeljo biti teren za podizanje forme i zagrijavanje da bi kasnije otisao u instranstvo - neka hvala, ima mlađih momaka koji bi za manje para obavili posao.
P.S. Da on ima ponudu za instranstvo ne bi ni razmisljao o Zelji, manite se "ljubavi" prema klubu i slicnih stvari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ako Edis skonta da mu treba dok su pripreme samo neka ga to je osnov svega. Da nema para ne bi se ni pricalo s njim licno nemam neko misljenje o tome moze ispasti i na dobro i lose, uzdam se u to da znaju sta rade. A Edis nije neko ko ce tolerisati igraca koji ne trci tako da sve sto je do sada uradio bilo je dobro.Elegant je napisao/la:Ali ako je istina da on zeli da igra sest mjeseci i eventualno europu ako je izborimo a da onde ide u instranstvo, plus sto bi sigurno imao podobru platu za razliku od ostalih - onda nam ne treba.pile87 je napisao/la:Pusti se tih pitarskih informacija o 6 mjeseci nije jos ni pricano i duzini ugovora.
On je u godinama, njegova forma je jako upitna a nama treba spreman igrac za nastavak sezone. Ako ce mu Zeljo biti teren za podizanje forme i zagrijavanje da bi kasnije otisao u instranstvo - neka hvala, ima mlađih momaka koji bi za manje para obavili posao.
P.S. Da on ima ponudu za instranstvo ne bi ni razmisljao o Zelji, manite se "ljubavi" prema klubu i slicnih stvari.
- JoseMourinho
- Kontakt:
De ljudi ne budite smjesni ako treba nek potpise ugovor na 3 mjeseca pa yebote shvatite da je čovjek igračina velika, najbolji igrač lige automatski, nije mi jasno to spuštanje ibricica ko da je yebote Marko basara, a ne čovjek koji ima 40 nastupa za repku i koji je prekuco hrvatsku ligu 
Samo strpljenje do nove godine bi se trebalo znati hoce li biti novi igraca, da ne letimo pred rudu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa svi znamo sa ce biti novih igraca,samo spominju se svaki dan novi(stari) ,danas je to Tomic,ne znam od kud to ali dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Spekulacije kvazi portala.....Format je napisao/la:Pa svi znamo sa ce biti novih igraca,samo spominju se svaki dan novi(stari) ,danas je to Tomic,ne znam od kud to ali dobro.
Pa bolje da Ibricic potpise na 6 mjeseci nego Livaja na 6 godina. Kako god okrenes neces zaradit na transferu, ali bar ces neko vrijeme imat vrhunskog igraca za nase uslove.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nemojte ga spominjat ko Boga vas molim taman sam ga zaboravio bio...exbabilon je napisao/la:Pa bolje da Ibricic potpise na 6 mjeseci nego Livaja na 6 godina. Kako god okrenes neces zaradit na transferu, ali bar ces neko vrijeme imat vrhunskog igraca za nase uslove.
Sada vam ni Ibričić ne valja? Ma vraćaj nam Livaju, ništa drugo i ne zasluzujemo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Yebo ti nas ovakve, kakvog smo mi dominatora otpustili. Vrati se Joco, oprosti namAjzea je napisao/la:Sada vam ni Ibričić ne valja? Ma vraćaj nam Livaju, ništa drugo i ne zasluzujemo..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja fino kazem ne spominji ga a ti opet imam traume od njega zamalo sam prestao pratiti fudbal radi njega jer je statisticki najbolji bek lige.Ajzea je napisao/la:Sada vam ni Ibričić ne valja? Ma vraćaj nam Livaju, ništa drugo i ne zasluzujemo..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Da se ja pitam Ibricica na pola godine + klauzula da možemo produžiti još godinu. Ako produžimo godinu onda minimalna otkupna nekih 50.000-100.000€, ako se pokaze i ode na ljeto imamo nekih para, ako se ne pokaze ne aktiviramo klauzulu i gotovo
Ovu cijenu sam lupio
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
E upravo to treva nam.neko tipa Nyeme da im noge lomi i udara svom snagom. Joooj kad se sjetim Culuma mozda bije igrao tu poziciju ali on nije bio u glavu dobar ufff..Hadzijalagic je napisao/la:Ni Amir ni Blagojevic nisu taj tip igraca. Treba nam destruktivac isto kao sto nam treba i desetka.. Mora neko trcati i obavljati prljav posao u sredini i na taj nacin omoguciti Amiru ili Jovanu vise slobode i prostora da idu o ofanzivu gdje su, pogotovo Amir, korisniji.. Eldar je to koliko toliko odradjivao prosle sezone i Amir je puno bolje izgledao nego ove, bar po mom misljenju..AeGon099 je napisao/la:ne bih rekao da je tako. po meni, Amir i Jovan korektno obavljaju posao na tim pozicijama..teteac8684 je napisao/la:Nama je generalno potrebniji igrac tipa Zolotic, kad je rijec o igracima koji su vec bili tu...Ili Nyema...
Kralj price
mora koštati, ima kvalitet i reference da košta. a mora imati i ponuda, kad vidiš kakvi ih imaju.Elegant je napisao/la:Ali ako je istina da on zeli da igra sest mjeseci i eventualno europu ako je izborimo a da onde ide u instranstvo, plus sto bi sigurno imao podobru platu za razliku od ostalih - onda nam ne treba.pile87 je napisao/la:Pusti se tih pitarskih informacija o 6 mjeseci nije jos ni pricano i duzini ugovora.
to je potez koji ima više različitih rizika, koji nisu mali, i sam to pišem. ali ako je moguće mislim da vrijedi pokušati jer je i potencijalna korist velika, počev od vraćanja atmosfere i publike sa čim kuburimo evo treću godinu. a i ti rizici su manji ako potpisuje na kraće.
Kome Ibro ne valja? Ko je te napisao ja to jos nisam procitao. Ovdje se polemika vodi 6 mjeseci +Europa dok pile govori da to nije tacno. Da jos o duzini ugovora se nije pricalo.
Ibro valja nego sta a Livaja je otisao na livadu da opusti mozak.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja ti kazem da se jos nije ni pricalo o duzni ugovora. Sto se mene tice najbitnije je obezbjediti evropu kako i sta nek izmisle ali je mora biti.MuhamedTM je napisao/la:Kome Ibro ne valja? Ko je te napisao ja to jos nisam procitao. Ovdje se polemika vodi 6 mjeseci +Europa dok pile govori da to nije tacno. Da jos o duzini ugovora se nije pricalo.
Logicno je da jedan igrac ala Ibricic kosta i logicno je da je to dosta para za nase uslove koje tesko mozes vratiti, ekipe koje uzmu bolje igrace vrate dio ulozenog kroz dresove, posjete, marketing itd kako kod nas to ne postoji ocigledno je da je Ibro svjesna investicija koja naravno kosta.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 dec 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
a jes' ga i ovdje preforsirao pa da ga mora opuštati...
nama fokus treba biti upravo na tome, da se obezbjedi evropa po svaku cijenu, i u skladu sa tim treba i gledati na stvari. ako se dovede neki takav igrač, to će biti veliki promašaj i zavala ako u tome ne uspijemo. nama ne trebaju sami naslovi i pompa, ustvari trebaju i oni, ali evropa nam treba mnogo više. npr. hiljadu juga i hiljadu sjevera na svakoj tekmi više je 12.000 KM, x 6 = 72.000, realno je da bi on vratio veći dio te svoje plate kroz to. ali opet bi bilo promašaj ako ne dođemo do cilja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.