Bez pravog FA cete jako tesko ista napravit. Ova ekipa Bostona nikad nece biti contender, koliko god se dobro razvijala. Zeznuta sitaucija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa problem je što mi ne možemo dovesti, jer ljudi neće da dođu u Boston, kao grad i regiju, jer nije privlačan, ni marketinški, a ni geografski (dovoljno je pogledati historiju i bit će jasno ovo što pričam), mislim na superstare, ne ove role igrače.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što se mene tiče i ne moramo, nije da nismo navikli da na to, draže mi je vidjeti tim što sad igra i ostavlja srce na terenu, nego nekog egoistu kojemu je jedini cilj pumpanje individualne statistike 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek' si mi rek'oLillard je napisao/la:Rio sereš
Slobodno prijavi postove, nek me banuju jer govorim istinu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sada Cousins jeste npr sa reputacijom neozbiljnog momka. Po meni on nije za Bostona, nije taj mentalitet i model igraca u pro ekipi iz Bostona ali opet vam treba neki superstar. Ako je to ne mora znaciti odmah da je on egoista..rio_Ferdy88 je napisao/la:Što se mene tiče i ne moramo, nije da nismo navikli da na to, draže mi je vidjeti tim što sad igra i ostavlja srce na terenu, nego nekog egoistu kojemu je jedini cilj pumpanje individualne statistike
Kada bi dobili prvi pick sada mogli bi uzeti momka koji bi bio dobar fit za tako ozbiljnu fransizu..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa Bostonu fali bas taj jak centar, Cousins bi im sjeo ko kec na desetku, al Boogie je budala, nece njega niko dovest. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bostonu fali go-to scorer. Ne nuzno centar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jadan Paul George ili Jimmy Butler, nisu egoisti ali odskacu kvalitetom.. Bez obzira koja pozicija taj igrac bio. To je dovoljno kvalitetnom treneru da napravi nesto opasno na istoku..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Upravo tako...Donnie Darko je napisao/la:Bostonu fali go-to scorer. Ne nuzno centar.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Re: Odg: 2015/2016 NBA Sezona
Jbemu cuj igraci nece u Boston kao grad. Precijenjeno je to, nisu svi Melo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije taj faktor sigurno. Celticsi su konzervativni, ne napadaju da dovedu svakog moguceg dostupnog jakog igraca kao Dallas, Houston, Lakersi..
Oni ako shvate da zele nekog jako napasti ce da ga dovedu, a isto i gledaju dosta ljudske osobine pri draftu i potpisivanju.
Oni ako shvate da zele nekog jako napasti ce da ga dovedu, a isto i gledaju dosta ljudske osobine pri draftu i potpisivanju.
Znam da se Ameri generalno loze ko malo djeca na statistike, ali ovo je neki novi nivo dickridinga

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ameri se bas i ne loze na statistiku. To mediji potenciraju statistiku, jer vecinu vremena nemaju o cemu pricati, pa razabiru statistiku po cijeli dan, ali obicne ljude vala to bas i ne tangira.
Postovanje treba zaraditi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Danas sam vidio Townsove procente šuta sa svih dijelova parketa (umalo da kažem travnjaka
). Brutalno.
Zamolio bih @NEZALAGANJE da postavi, znam da on dobro barata sa tim statistikama, svako malo je postavljao Leonardove
Nadam se da će se Embiid uspješno oporaviti. Mogli bi imati strašnu grupu visokih igrača za nekoliko godina. Za promjenu.
Zamolio bih @NEZALAGANJE da postavi, znam da on dobro barata sa tim statistikama, svako malo je postavljao Leonardove
Nadam se da će se Embiid uspješno oporaviti. Mogli bi imati strašnu grupu visokih igrača za nekoliko godina. Za promjenu.
Donnie Darko je napisao/la:Danas sam vidio Townsove procente šuta sa svih dijelova parketa (umalo da kažem travnjaka). Brutalno.

samo odes na NBA.com/stats , profil od igraca pa stats na njegovom profilu i kliknes na FGA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hvalamiki_92 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Danas sam vidio Townsove procente šuta sa svih dijelova parketa (umalo da kažem travnjaka). Brutalno.
samo odes na NBA.com/stats , profil od igraca pa stats na njegovom profilu i kliknes na FGA
Ova slika koju sam ja vidio je malo drugačija bila, odnosno drugačije su ove zone bile, veće i manje ih je bilo, tako da je sve bilo zeleno
Ali i ovako je brutalno za rukija
Stavljao sam ja neki dan u temu za rookie siru sliku shot charta a evo i nesto slicno

Uskoro ocekujem i catch and shoot trice

- Donnie Darko
- Kontakt:
Eh to. U pm kakva će ovo igračina biti ako bude imao sreće sa povredama.ozy je napisao/la:Stavljao sam ja neki dan u temu za rookie siru sliku shot charta a evo i nesto slicno
On i Wiggins
Porzingis bi mogao isto da bude igracina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pisao sam nedavno o tome.Ukratko,ako trenira i radi ovo sa zalijecenom povredom,nema nikakvih losih posljedica,naprotiv.I jacanje nogu nema veze sa stopalom,jer je ono specificno zbog silnih koscica u njemu.Tu se moze samo cekati da to samo zaraste i nadati se najboljem.Clutch je napisao/la:Samo me strah da bi ovakva transformacija mogla negativno uticati na stopalo. Sigurno da je ojacao i noge ali opetmiki_92 je napisao/la:odlicno, zastrasujuce izgleda![]()
samo da ne bude vise povreda![]()
transformacija
http://imgur.com/a/ZkBWc![]()
Mozda bi @NEZALAGANJE mogao nesto vise reci o tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.