FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Benko sigurno ima ponudu, ali mu se malo ne ide u Aziju, samo ako se slucajno odustane od transfera ostaje, ali su male sanse da ostane
Mosa RajvoSa
Pa jest jbg..Kad ovaj nikad ne treniraLocust je napisao/la:Razgovarao sam sa Ikandeom njegov zadnji dan u Sarajevu.
Kaže da je Ješić ludak (očekivano), al **** to, kaže da je Reis nenormalno dobar igrač, jedan od tehnički najboljih igrača sa kojima je trenirao.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nas je Ikande kostao negdje oko 200 000 a da se niko ni pocesao nije. Ni Real ne baca pare tako a imamo jos Ikandea. Meni nas klub u zadnje vrijeme lici na drzavne firme.Rinuka je napisao/la:Pa jest jbg..Kad ovaj nikad ne trenira
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opet se oni brinu za pare u klubu.. Nema se o cemu pricat pa hajmo crnjacit o bilo cemu 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Upravo to ! "Bacanje para" al' u svoje i djepove ovih "igraca" sto dolaze i odigraju 2 utakmice u klubu. Ovo je za mene pranje para dovodjenjem ovako igraca koji ne odigraju ni 2 utakmice i odjednom se pojave neke suspenzije i raskidi ugovora na stetu kluba . Neki ljudi u klubu su dobrihh para uzeli za par ovih igraca sto su se prosetali kroz klub.hzkosevo je napisao/la:Nas je Ikande kostao negdje oko 200 000 a da se niko ni pocesao nije. Ni Real ne baca pare tako a imamo jos Ikandea. Meni nas klub u zadnje vrijeme lici na drzavne firme.Rinuka je napisao/la:Pa jest jbg..Kad ovaj nikad ne trenira
Moj post se odnosio iskljucivo na Ikandea..Ja ne vjerujem da neko baca pare u svoje dzepove..Podrzavam ovu upravu, i mislim da je ovo ''ciscenje'' trebalo i prije odraditihatunic je napisao/la:Upravo to ! "Bacanje para" al' u svoje i djepove ovih "igraca" sto dolaze i odigraju 2 utakmice u klubu. Ovo je za mene pranje para dovodjenjem ovako igraca koji ne odigraju ni 2 utakmice i odjednom se pojave neke suspenzije i raskidi ugovora na stetu kluba . Neki ljudi u klubu su dobrihh para uzeli za par ovih igraca sto su se prosetali kroz klub.hzkosevo je napisao/la:Nas je Ikande kostao negdje oko 200 000 a da se niko ni pocesao nije. Ni Real ne baca pare tako a imamo jos Ikandea. Meni nas klub u zadnje vrijeme lici na drzavne firme.Rinuka je napisao/la:Pa jest jbg..Kad ovaj nikad ne trenira
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Da skratimo
nasa uprava je lutala i egoisticno nije htjela da slusa savjete SD-a i drugih SPORTSKIH radnika....
kda im je doslo iz gujce u glavu, onda su shvatili, poslusali savjete doveli STRUCNI STAB i krenuli sistemski rad u sportskomm segmentu, sad STRPLJENJA
nasa uprava je lutala i egoisticno nije htjela da slusa savjete SD-a i drugih SPORTSKIH radnika....
kda im je doslo iz gujce u glavu, onda su shvatili, poslusali savjete doveli STRUCNI STAB i krenuli sistemski rad u sportskomm segmentu, sad STRPLJENJA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da se ovo desilo na jednom ili dva igraca bilo bi jasno ko dan da nema namjere nikakve. Mi imamo kisu takvih igraca i redovno ih tjeramo i dovodimo nove. Boga molim da amidza proceslja mislim da bi svega bilo. I sebe sam dugo ubjedjivao da nisam u pravu i da nije onako kako izgleda ali mogu podnijeti sve kada je Sarajevo u pitanju ali da sam budala nisam.hatunic je napisao/la:Upravo to ! "Bacanje para" al' u svoje i djepove ovih "igraca" sto dolaze i odigraju 2 utakmice u klubu. Ovo je za mene pranje para dovodjenjem ovako igraca koji ne odigraju ni 2 utakmice i odjednom se pojave neke suspenzije i raskidi ugovora na stetu kluba . Neki ljudi u kluobu su dobrihh para uzeli za par ovih igraca sto su se prosetali kroz klub.
Ja kaem ne dovodi u odbranu strance , gore nam trebaju , na krilima i u vezi , dole naši mogu zadovoljit .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Registrovan 2 dana i odmah mi nekakvu tenziju unosi ovdje,pustite se vi para,uvjerili smo se do sad 1000 puta da na tom polju ne trebamo brinuti.
Nemojte počinjati neke teme na koje će se većina nas iznervirati, koji q pišete o tome kad 98% nas nema nikakvih informacija o tome i samo naglabamo i unosimo bespotrebnu nervozu.
Nemojte počinjati neke teme na koje će se većina nas iznervirati, koji q pišete o tome kad 98% nas nema nikakvih informacija o tome i samo naglabamo i unosimo bespotrebnu nervozu.
Sabrine mi moje!
Nesto smjesnije odavno nisam procitao.Pa ti "savjeti" SD i "sportskih strucnjaka" su i doveli do ovoga da imamo 40 igraca na platnom spisku,od cega njih 15 nisu ni marke zaradili svojim igrama,odnosno zajebavanjima.Pantelija je napisao/la:Da skratimo
Pa su se dovodili igraci poluinvalidi da se niko ni u zajebanciji nije sjetio da se urade ljekarski pregledi,koji bi SIGURNO pokazali povrede kod pojedinih igraca.Pa su se slusali savjeti "strucnjaka" pa se dovede Ikande,za koga se znalo da je sifra i da je iz svakog kluba otisao zbog istog razloga,glave i pameti, sto se i kod nas ispostavilo da je tako.
Ali sada kad se sve sumira ispade da su samo pojedini u upravi krivi za ovolike propuste,a kada su se ti igraci bezglavo dovodili,jedini zasluzan i "idol nacije" je bio SD.Zajebi tu pricu i pogledaj malo realno i nepristrasno.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
u maju predlozio jesica i strucni stab, dakle poslije titule, NISU prihvatili
doveo jesica i strucni stab
alispahic je bio na LJEKARSKOM, doktori nisu uradili svoj dio posla
vozdra
vozdra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Da ne granamo be potrebe o tome.Odmah je trebalo tuziti tu polikliniku i zavrsiti s njima,a usput traziti odstetu jer su oni taj pregled odradili cisto kao reklamu.Pantelija je napisao/la:u maju predlozio jesica i strucni stab, dakle poslije titule, NISU prihvatili
vozdra
Ok doveo jesica,ali sta je sa 25 njih koji su protutnjali kroz klub,nisu odigrali svi zajedno 25 utakmica,a dale se poprilicne pare za njih.
O tome ja pricam,sada ispade uspjeh dovodenje Jesica,a sve ostale fule idu na dusu Uprave.
Vozdra

gledam postavu CZa i pitam se kad ćemo mi imati ovakve mudonje u napadu , ko zna možda Cezar i Reis to budu možda i ne ... a ovi nisu nešto puno skuplji od naših igrača na TMu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Počnite navijati za klub ne za igrače.
Prestanite pričati o igračima koji trenutno nikakve veze nemaju sa klubom.
Sačekajte prelazni rok pa sudite jesu li dobri odlasci ovoliki.
Probajte da iz dosade ne stvarate negativnu atmosferu rušilačkog karaktera jer nema potrebe.
Dajte prilike ovoj priči novoj da zaživi, treneru da pokaže šta zna, novim igračima da se uklope.
Nemojte pljuvati igrače koji odlaze kakvi god bili, mi smo normalan klub, sa srećom im da Bog da igrali svi i ligu prvaka bez obzira ko su.
Pozdrav.
Probajte da iz dosade ne stvarate negativnu atmosferu rušilačkog karaktera jer nema potrebe.
Dajte prilike ovoj priči novoj da zaživi, treneru da pokaže šta zna, novim igračima da se uklope.
Nemojte pljuvati igrače koji odlaze kakvi god bili, mi smo normalan klub, sa srećom im da Bog da igrali svi i ligu prvaka bez obzira ko su.
Pozdrav.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- moustapha
- Kontakt:
S obzirom na neke poteze, meni je Jesic ulio toliku sigurnost da miran cekam pripreme. Jednostavno, imam osjecaj da pravimo tim u skladu sa nekim davno odredjenim vizijama. Igraci ce biti i prolaziti, daj Boze da bude vise primjera Cimirota, pa da ostanemo vezani za njih i kada napuste Sarajevo.
#divovi
Moramo pricati moraju se promjeniti neke stvari zelimo li evropsko Sarajevo a zelimo svi do jednoga. Meni nema niko ispred kluba niko ma kako se zvao. Zna se zbog koga dolazimo na Kosevo i zbog koga dobijam sijede. Necu i ne treba zatvarati oci pred losim stvarima a bilo ih je i ima ih jos. Onaj ko zeli dobro klubu ne baca milione okolo nego ih donosi u klub. Samo Sarajvo i niko vise.
Ja ne volim da me neko pravi budalom znas li kolika je cifra sa ovim igracima koji su prosli kroz klub kao kroz autobusku stanicu. To su milioni koji su izasli iz kluba. Kada ce neko odgovarati za takve stvari tada ce i klub napredovati toliko da ce postati bosanski Dinamo.
Ja ne volim da me neko pravi budalom znas li kolika je cifra sa ovim igracima koji su prosli kroz klub kao kroz autobusku stanicu. To su milioni koji su izasli iz kluba. Kada ce neko odgovarati za takve stvari tada ce i klub napredovati toliko da ce postati bosanski Dinamo.
Zadnja izmjena: hzkosevo, dana/u 12 dec 2015, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
jurisicduska je napisao/la:Počnite navijati za klub ne za igrače.
Pozdrav.

- Evolution87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Počnite navijati za klub ne za igrače.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gleda li neko ovu utakmicu Manchestera?
Stadion Bormoutha, ili kako se vec zove, 11500 kapacitet. Ljepota. Upravo ono sto nama treba.
Pun ko sipak, atmosfera odlicna.
A neki bi pravili stadion od 30 000 pa da vjecito prazan zjapi.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Stadion Bormoutha, ili kako se vec zove, 11500 kapacitet. Ljepota. Upravo ono sto nama treba.
Pun ko sipak, atmosfera odlicna.
A neki bi pravili stadion od 30 000 pa da vjecito prazan zjapi.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, PAPE3, samoFKS, sarajevo19461987, senad82, Varijantas8, Zagor i 94 gosta.