FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo tek ustao mamuran glava mi puca!!nemogu da vjerujem, ja jos uvijek nemogu da vjerujem sta se desilo juce jednostavno mislim jos uvijek da sanjam zena mi otisla na posao moram do komsince da me ustine da znam da nesanjam hahahha!!sampioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sampioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ljudi nije me bilo sinoc na netu, pa evo da cestitam upravi, igracima i naravno Bosanskom Murinju
, naravno i svima vama forumasima ss.ba ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
joj iako sam promukao od juce kad odem sa megafonom ovom komsiji inace zakletom pitaru pod balkon i dreknem se sampioneeeeeeeee sampioneeeeeeee hahahha dosta je on mene teroriso ovig godina sad cu da mu demoliram balkon kosto je i on moj hahahahha
Ako su nam ovo moguci protivnici, onda ce biti jako tesko.

× Plava krv ispod koze ×
Stole, pita te pile jel sad vjerujes u plavo proljece 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ovdje ima ekipa koje se mogu proci ali ima i ekipa koje se vrlo tesko mogu proci. Moramo srece imati, jbgMaliMemo je napisao/la:Ako su nam ovo moguci protivnici, onda ce biti jako tesko.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
cestitke za titulu,face ste
ne dajte osima,ne dajte igrace,pa da se i do godine ovako ganjamo...sezona je bila prejaka
p.s.srecno u evropi!!!

ne dajte osima,ne dajte igrace,pa da se i do godine ovako ganjamo...sezona je bila prejaka
p.s.srecno u evropi!!!
DUPLA MAJSTORE

evo da i ja cestitam svim svojim "kolegama" manijacima i upravi igračima i Sir Amaru Osimu, grlo sam sjebao sinoć na tekmi totalno, ali to je nebitno jer je srce sretno.
ŠAMPIONI DRŽAVE CIJELE BOJE PLAVO BIJELE
ŠAMPIONI DRŽAVE CIJELE BOJE PLAVO BIJELE
Semper Fidelis

Eto da i ja čestitam svoj braći plave vjeroispovjesti četvrtu po redu TITULU i prvu zvjezdicu na dresu.
Otkud Mimo picajzla, posra' mi se na čejf
DRŽAVA ŽELJO
Otkud Mimo picajzla, posra' mi se na čejf

DRŽAVA ŽELJO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ 100 pobjeda
Još da hoćemo imati sreće sa protivnicima : r

Još da hoćemo imati sreće sa protivnicima : r
Amar je još prije 10-ak godina rekao da je u našoj ligi potrebno 60 bodova za titulu. Rekao je da treba pobjediti sve kući i donjeti sa strane onoliko bodova koliko je gostovanja. Dakle, radi se o 60 bodova. Ako šta kući zezneš navućeš sa strane i to je to.
Od mogućih protivnika najbolje bi nam pasao Šerif. Hoćemo Šerifa. Ako ne može on onda bi nam pasali Bohemians, Ekranes, Aktobe pa i AIK. U nekoj sredini sa kakvim takvim šansama bi mogli doći u obzir Omonia, Žilina pa i BATE. Sve ostalo bi bila velika senzacija.
Od mogućih protivnika najbolje bi nam pasao Šerif. Hoćemo Šerifa. Ako ne može on onda bi nam pasali Bohemians, Ekranes, Aktobe pa i AIK. U nekoj sredini sa kakvim takvim šansama bi mogli doći u obzir Omonia, Žilina pa i BATE. Sve ostalo bi bila velika senzacija.
Željezničar win Bosnia-Herzegovnian title race
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 92043.html
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 92043.html
Misliš da bi Sheriff odgovarao? Nisu bili loši prošle godine, imali su dobrih rezultata. Mislim da bi Bohemiana i Ekranas bolje dogovarali?čamac je napisao/la:Od mogućih protivnika najbolje bi nam pasao Šerif. Hoćemo Šerifa. Ako ne može on onda bi nam pasali Bohemians, Ekranes, Aktobe pa i AIK. U nekoj sredini sa kakvim takvim šansama bi mogli doći u obzir Omonia, Žilina pa i BATE. Sve ostalo bi bila velika senzacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
SA KOJEG JE OVO FORUMA...........ibrakadabra je napisao/la:Dok naši nazovi sugrađani napadaju ljude u kolicima i iz mraka bacaju suzavac da bi pokvarili proslavu,evo nekih komentara iz susjednih država.
•pozdrav iz Crne Gore...cestitke cuvenom Zelji..svaka cast
(Cetinje, 24. maj 2010 01:36)
•auuuuuuuuuu sto ovi manijaci dele lekcije. bravo za ambijent! steta sto se neigra liga bivsih prvoligasa SFRJ, bilo bi vise para, lepsi fudbal, bilo bi zara, i dinamike na tribinama, a i pecke na forumima.
manijaci, puno uspeha u lp.
(zvezdas, 24. maj 2010 00:46)
- bistrikboy
- Kontakt:
Bohemians je od ovih najslabiji,ali trebace srece da ih dobijemo,ako vec budemo igrali s nekim jakim onda nek to bude Salzburg ili Dinamo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Bohemians je od ovih najslabiji,ali trebace srece da ih dobijemo,ako vec budemo igrali s nekim jakim onda nek to bude Salzburg ili Dinamo...
Jarane da se upotpunosti razumijemo jesuli ovo protivinici u 2 pretkolu ?