FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
trupko i tuce

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ista im je prirodna pozicija i obojica moraju vući loptu. ranio bih se da jedan od njih igra krilo. a imali bi dvije ubjedljivo najveće plate. ne bi to bilo pametno, možda jedino ako ovaj potpisuje na samo pola godine...ali sve je i dalje "ako".
Joj sad listam naslovnu kad Seoski fudbal objavio grešku Ćuluma, omiljenog igrača za poređenje. 
bilo kojeg igrača da dovedeš na njegovu poziciju daćeš mu za pola godine (6 mjeseci) 15-ak hiljada KM-čićaChWilla je napisao/la:nama fokus treba biti upravo na tome, da se obezbjedi evropa po svaku cijenu, i u skladu sa tim treba i gledati na stvari. ako se dovede neki takav igrač, to će biti veliki promašaj i zavala ako u tome ne uspijemo. nama ne trebaju sami naslovi i pompa, ustvari trebaju i oni, ali evropa nam treba mnogo više. npr. hiljadu juga i hiljadu sjevera na svakoj tekmi više je 12.000 KM, x 6 = 72.000, realno je da bi on vratio veći dio te svoje plate kroz to. ali opet bi bilo promašaj ako ne dođemo do cilja.
Koliko sam skontao Ibra bi izašao 4 puta više, odnosno 50-ak hiljada više
tako da vodeći se ovom tvojom računicom, bili bi i u plusu
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Dok je ova uprava Tomicu nema nazad i to opravdano. Ma koliko god on bio kvalitet i pomogao nam u borbi za titulu.
ako će nam evropu donijet, a takav igrač pravi prevagu, onda nek u ugovor stavi da odigra 7 utakmica koje mu se čejfnu. bez evrope ćemo gledati ovakve koje pile neće da čuje.
Ko hoće da pogleda kako igraju Plave dame
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Taman tako.Ipee je napisao/la:ako će nam evropu donijet, a takav igrač pravi prevagu, onda nek u ugovor stavi da odigra 7 utakmica koje mu se čejfnu. bez evrope ćemo gledati ovakve koje pile neće da čuje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ebo ti takav klub koji ce se sa jednom sezonom bez evropskih utakmica raspasti i dovoditi igrace tipa Livaje. Doci ce pare od Dzeke i eto para od Evrope.
Pokusati naravno moraju uciniti sve da dovedu 3,4 odlicna igraca koji ce poboljsati igru u svim segmentima, odbrani, tranziciji, lucidnosti, organizaciji i koja ce traziti vise respekta prema njoj.
Da su pametni, kao sto nisu, dovedes Ibricica, najavis mega bla bla press konferenciju, odmah uz to i podjelu paketica, pa otvorenje novog fanshopa isti dan, tu da se vrsi dodjela paketica, prije toga press sa predstavljanjem Ibricica i stavis u ponudu 200 dresova Ibricica u svim velicinama. Tako se planski radi da izvuces maksimalnu korist. Pa odmah napravis extra ponudu polusezonskih da privuces navijace, itd. itd. itd. Glavne su ideje koje ne kostaju puno a donose mnogo.
Pokusati naravno moraju uciniti sve da dovedu 3,4 odlicna igraca koji ce poboljsati igru u svim segmentima, odbrani, tranziciji, lucidnosti, organizaciji i koja ce traziti vise respekta prema njoj.
Da su pametni, kao sto nisu, dovedes Ibricica, najavis mega bla bla press konferenciju, odmah uz to i podjelu paketica, pa otvorenje novog fanshopa isti dan, tu da se vrsi dodjela paketica, prije toga press sa predstavljanjem Ibricica i stavis u ponudu 200 dresova Ibricica u svim velicinama. Tako se planski radi da izvuces maksimalnu korist. Pa odmah napravis extra ponudu polusezonskih da privuces navijace, itd. itd. itd. Glavne su ideje koje ne kostaju puno a donose mnogo.
FORZA ZELJO
Nikad bitnije pripreme, bilo bi dobro odigrati neki dobar turnir vani po dobrim terenima. Zna li ko ide li se u Turski ili Istru?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Kad je realizovan transfer Bajica pricalo se da ce nam oni platiti pripreme tamo u Turskoj.Ima li sta od toga ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
djedovic01
- Kontakt:
Upravo tako, pa svi bi uzeli dres od Ibricica, to garantujem da bi i tih 200 puklo samo tako, a pri tome su i Novogodisnji praznici, puklo bi i 500 komada hladno. Ljudi iz kluba, citajte forum, ima dobrih idejakenan_tm87 je napisao/la:Ebo ti takav klub koji ce se sa jednom sezonom bez evropskih utakmica raspasti i dovoditi igrace tipa Livaje. Doci ce pare od Dzeke i eto para od Evrope.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nek je cijena dresa 50 KM puta 500 ljudi(mada mislim da bi dosta više raje kupilo dres) dobiješ cifru od 25 hiljada KM, napravit spektakularnu press konferenciju, proširiš furku po medijima i fb sa parolom imaš li i ti Ibrin dres ? to su neke sitnice koje bi nam donijele dodatnu finansijsku korist..
@kenan_tm87, je objasnio..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da se varas da bi 500 ljudi kupilo Ibrim dres. Bi mozda da je IbrahimovicBrkoo je napisao/la:Nek je cijena dresa 50 KM puta 500 ljudi(mada mislim da bi dosta više raje kupilo dres) dobiješ cifru od 25 hiljada KM, napravit spektakularnu press konferenciju, proširiš furku po medijima i fb sa parolom imaš li i ti Ibrin dres ? to su neke sitnice koje bi nam donijele dodatnu finansijsku korist..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Da Dzeko dodje ne bi prodali 500 njegovih dresova.. I bez evrope ostajes bez glavnog sponzora.. Prezivili bi mi kao i mnogo puta do sada ali bi prostora za trosenje bilo puno manje.. Evropa je prioritet kao i prosle godine i ja sam ubijedjen da je mozemo izboriti i kroz prvenstvo ako ovaj prelazni rok odradimo kako treba..
BUDI ŽELJO !!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Iskreno mislim da bi i više od 500 ljudi kupilo dres. Bitna je medijska kampanja, moramo znati kako da lansiramo određen proizvod, na pinku, obn-u, hayatu itd,stalno reklamirati, da se svaki sat vrti reklama, plus na kalman i rsg radiu. Uz dres staviti i polugodišnje i godišnje karte, npr. uz kupljen dres dobijete gratih godišnju kartu a cijena toga je 90 KM. Mi prodajemo članske karte i citavu akciju vode navijači preko neke stranice i onda se cudimo sto imamo 2000 i kusur članova. Marketing treba dodatno unaprijediti i nadam se da ce se i na tom polju nakon skupštine stvari podici za par nivoa..vrbanjusa je napisao/la:Mislim da se varas da bi 500 ljudi kupilo Ibrim dres. Bi mozda da je IbrahimovicBrkoo je napisao/la:Nek je cijena dresa 50 KM puta 500 ljudi(mada mislim da bi dosta više raje kupilo dres) dobiješ cifru od 25 hiljada KM, napravit spektakularnu press konferenciju, proširiš furku po medijima i fb sa parolom imaš li i ti Ibrin dres ? to su neke sitnice koje bi nam donijele dodatnu finansijsku korist..
@kenan_tm87, je objasnio... Ali da bi bilo kupovine slazem se, samo u puno manjoj kolicini od 500.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Hehe, druže, tu sam, pratim.Minjore je napisao/la:i da, sta je s onim covjekom pod nikom @rodom s Mejtasa, imal ga igdjei @robertobaggio jel ziv
Nego stigle me obaveze, posao, selidba, ženidba, ali evo preživio sam.
FK Željezničar 1921
Ipee je napisao/la:ako će nam evropu donijet, a takav igrač pravi prevagu, onda nek u ugovor stavi da odigra 7 utakmica koje mu se čejfnu. bez evrope ćemo gledati ovakve koje pile neće da čuje.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ne treba ici sa pesimizmom da se nece prodati, nego da hoce, i raditi sve na tome da se proda. Izjave igraca i strucnog staba ne kostaju nista a mozes bombardovati medije na taj nacin. Zato se to sve mora planski i NA VRIJEME raditi.Hadzijalagic je napisao/la:Da Dzeko dodje ne bi prodali 500 njegovih dresova.. I bez evrope ostajes bez glavnog sponzora.. Prezivili bi mi kao i mnogo puta do sada ali bi prostora za trosenje bilo puno manje.. Evropa je prioritet kao i prosle godine i ja sam ubijedjen da je mozemo izboriti i kroz prvenstvo ako ovaj prelazni rok odradimo kako treba..
Znaci odmah sada najavis uplate za paketice, plavog djeda mraza, najavis otvaranje fan shopa sa prisustvom SVIH igraca npr. koji ce dijeliti autograme i slikati se sa navijacima. Stavis u ponudu majice sa Thiagom na njoj, sa Ibricicem, stavis dresove Ibricica po 50 KM, stavis polugodisnju 20 KM, napravis nekakvu akciju salova i kapa u kompletu, itd. itd. Mogucnosti su neogranicene, samo opet naglasavam, priremiti se NA VRIJEME i raditi planski.
U 12h press konferencija, predstavljanje Ibricica i jos jednog igraca, plana priprema, pozivanje navijaca da podrze novog Zelju koji ce raditi i djelovati u saradnji sa navijacima i najava nove skupstine koja ce ciniti sve za boljitak kluba, u 13h zvanicno otvaranje fan shopa, organizovati nagradnu igru za sve kupce koji taj dan odluce nesto kupiti u fan shopu, stavis gore vec nabrojane artikle, tako ces prodati i vise od tih 500 artikala, ne moras taj dan ali puknuce u tih par dana 100%. Nakon toga, dok traje kupovina navijaca, organizujes slikanje navijaca sa igracima kluba na terenu npr. ili na tribinama. U 16h pocinje npr. podjela paketica u plavom salonu, slikanje sa peharima i plavim djeda mrazom, tusni i sliku za 5KM, profesionalnu, obradjenu, vrsi uclanjenje novih clanova, pa svu tu djecu uclani po akciji za 10KM, pa poslije podjela paketica roditelji imaju poseban kutak u fanshopu namijenjen najmladjim, itd. itd. Koliko ovo sve kosta sto ja pricam? Vrlo malo, a promocija i marketing nemjerljivi. Samo treba ideja i volja da se RADI.
FORZA ZELJO
bice ove zime antalijaZZtop10 je napisao/la:Kad je realizovan transfer Bajica pricalo se da ce nam oni platiti pripreme tamo u Turskoj.Ima li sta od toga ?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.