Svima je jasno da odštetu nikakvu Deportivo neće dobiti, tako da je raskid ugovora jedini način da se ovo riješi a onda kao slobodan igrač može potpisati s kim hoće i kad hoće.BSBosna je napisao/la:Ne moze on otici kada god je njemu cejf, mora sacekati do zimskog prelaznog roka, koji pocinje prvog dana narednog mjeseca. Valjda nisi ni ti totalna neznalica sa ovakvim stvari.HankMoody je napisao/la:Opet nije ni među 18 pozvanih, ne znam zašto ne ode više, ili mu je fino ne igrati a uzimati pare...
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
1) Nije totalno van ekipe vise kao sto je bio na pocetku sezonu. Izborio je mjesto na klupi dva-tri puta u ligi i odigrao je 90 minuta u kupu ove sedmice. Sigurno ce odigrati i revans ako je spreman. Nije vise prvi niti drugi izbornik u svojoj poziciji u ekipi po ko zna zasto, ali nije skroz ispao iz planove od ovo sto smo vidjeli zadnji tri-cetiri sedmica zato nevjerujem da bih Deportivo volili da ga spuste tako lako nekome druge za sada.HankMoody je napisao/la:Svima je jasno da odštetu nikakvu Deportivo neće dobiti, tako da je raskid ugovora jedini način da se ovo riješi a onda kao slobodan igrač može potpisati s kim hoće i kad hoće.BSBosna je napisao/la:Ne moze on otici kada god je njemu cejf, mora sacekati do zimskog prelaznog roka, koji pocinje prvog dana narednog mjeseca. Valjda nisi ni ti totalna neznalica sa ovakvim stvari.HankMoody je napisao/la:Opet nije ni među 18 pozvanih, ne znam zašto ne ode više, ili mu je fino ne igrati a uzimati pare...
2) Mozda tu nema nikakvih konkretni ponuda za njega za sada, sigurno zato sto nije jos poceo zimski prelazni rok. Situacija mozda se promjeni naredni mjesec, ali za sada sigurno nema nista niti ima neke prica i ako jeste.
3) Da bi raskino ugovor sa Deporom i potpisao odmah za novi klub, ne bih mogao biti registrovan dok ne pocinje zimski prelazni rok pa bih bila ista situacija kao ova gdje je trenutno sad u Spaniji.
Nema tu jos puno cekati, neki dvadesetak dana pa moze naci novi klub ako neko zeli njegove servise. Ako je mogao pretrpiti ovu situaciju za voliko, onda moze i sacekati jos nekoliko sedmica pa onda donijeti odluku o njegovom stanje u ekipu. Ali nije ni za sada toliko lose kao sto je bile ranije, barem je ponekad na klupi u ligi i igra kupske tekme. Izdrzao je kada je bilo najgore i kada je najvise bilo potrebno da igra zbog EP kvalifikacionih utakmica, moze i izdrzati sada za jos jedan mjesec (gdje Depor ima samo jos 2-3 utakmica prije pauza itekako).

Evo na spisku je za sutrašnju utakmicu protiv Barce

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Pa i u maju im je bio jedan od najvećih "krivaca" za opstanak koji su izborili upravo protiv Barce. Ajde Medeni makar poluvrijeme protiv Katalonaca 

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Valjda mu je sad jasno da mora podhitno mjenjati klub u januaru.HankMoody je napisao/la:Naravno da opet ni minutu nije dobio.
#15.10.2013 !!!
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ma neće, voli taj ovako ne raditi previše a dobijati pare.edoo3 je napisao/la:Valjda mu je sad jasno da mora podhitno mjenjati klub u januaru.HankMoody je napisao/la:Naravno da opet ni minutu nije dobio.
Vjeruj da me ne bi iznenadilo, samo nije ni Deportivo lud plaćat ga a ništa od njega a jedan je od onih sa najvećom plaćom u klubu, posudba neka u drugu ligu najvjerovatnije .HankMoody je napisao/la:Ma neće, voli taj ovako ne raditi previše a dobijati pare.edoo3 je napisao/la:Valjda mu je sad jasno da mora podhitno mjenjati klub u januaru.HankMoody je napisao/la:Naravno da opet ni minutu nije dobio.
#15.10.2013 !!!
Deportivo ga mora plaćati do kraja sezone, htio, ne htio. 

Ovaj čovjek je oličenje tipičnog balkanskog mentaliteta.HankMoody je napisao/la:Deportivo ga mora plaćati do kraja sezone, htio, ne htio.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Mene samo interesuje jel njega boli ona stvar sa njegovim statusom u klubu ili on zaista želi promjenu sredine.
Druže sad će mu 31. godina, ne treba se mnogo nervirati oko njega. Da budem iskren, ne znam šta nam više Haris može ponuditi? Meša najavljuje promjene, podmlađivanje, sumnjam da će to zaobići Medunjanina, on će biti među prvima čija će minutaža drastično biti ugrožena.HariTz je napisao/la:Mene samo interesuje jel njega boli ona stvar sa njegovim statusom u klubu ili on zaista želi promjenu sredine.
Za njega bi bilo najbolje da se vrati u Holandiju, u neki prosječan klub gdje će sigurno igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što se tiče repke, moje mišljenje da je on je svoje odradio prije 2-3 godine. On je meni drag igrač, msm slab sam na ovakve tipove igrača koji apsolutno sve znaju sa loptom.
Znam da je mogao nekad i pucat' na veće, kasno je sada, ali bilo bi fino kada bi postao jedan od glavnih kotačića u nekom respektabilnom klubu. Az Alkmaar bi bio odličan izbor.
Znam da je mogao nekad i pucat' na veće, kasno je sada, ali bilo bi fino kada bi postao jedan od glavnih kotačića u nekom respektabilnom klubu. Az Alkmaar bi bio odličan izbor.
- DragonGirl
- Kontakt:
Njegove stvarne ambicije će se pokazati vrlo vjerovatno ubrzo. Ako zaista ima želju da se i dalje bavi fudbalom, pa gdje god, otići će već u januaru, mada u svakom trenutku može tražiti raskid ugovora, ali ako ostane onda mu očito i nije previše stalo, ne znam kako drugačije objasniti onda takav potez. Što se reprezentacije tiče, njega Meša očito izrazito gotivi i mislim da u njemu i dalje vidi veoma bitnog igrača, kako, zašto, zbog čega, ne znam, ali imam takav dojam.
Ma, mi ovdje gledamo samo sa fudbalskog aspekta. Možda mu je sad sve u Španiji.. mislim na porodicu i tako te stvari, možda jednostavno prima ogromnu platu zbog koje ni ne pomišlja na prelazak dok ne bude morao itd itdDragonGirl je napisao/la:Njegove stvarne ambicije će se pokazati vrlo vjerovatno ubrzo. Ako zaista ima želju da se i dalje bavi fudbalom, pa gdje god, otići će već u januaru, mada u svakom trenutku može tražiti raskid ugovora, ali ako ostane onda mu očito i nije previše stalo, ne znam kako drugačije objasniti onda takav potez. Što se reprezentacije tiče, njega Meša očito izrazito gotivi i mislim da u njemu i dalje vidi veoma bitnog igrača, kako, zašto, zbog čega, ne znam, ali imam takav dojam.
Može on još toga ponuditi, u ligama petice ne, ali u nekim respektabilnim ligama što da ne. Belgija, Holandija pa i Turska..
Hajde da vidimo može li noćas uraditi nešto što će mu omogućiti minutažu i u ligi...
Nemam pojma sto ga vise pratite kad vise nikad ne igra prvenstvene utakmice i vjerovatno odpada iz bazu igraca za reprezentaciju pred narednim kvalificikacijama. Isto ko da pratis Senad Repuh koji i sad igra i prije je nastupao za reprezentaciju a odavno nema nikakve veze sa repkom vise. Tako je i sada sa Haretom.
Njemu je sada pod hitno potreba promjena kluba, sve je na njemu i mišljenja sam da on još može igrati dobar fudbal. Mislim da bi mu najbolje bilo da potpiše za AZ Alkmar naravno ako bi postojao obostrani interes.
(aka. simon )
Haase je napisao/la:Njemu je sada pod hitno potreba promjena kluba, sve je na njemu i mišljenja sam da on još može igrati dobar fudbal. Mislim da bi mu najbolje bilo da potpiše za AZ Alkmar naravno ako bi postojao obostrani interes.
Naravno da može, Hare je dobar fudbaler, i ukoliko napravi transfer i bude standardan u novom klubu ja sam siguran da će i dalje dobijat Mešin poziv jer evidentno je koliko ga Meša gotivi.Njemu samo treba utakmica u nogama jer je on u formi drugi igrac.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Haase je napisao/la:Njemu je sada pod hitno potreba promjena kluba, sve je na njemu i mišljenja sam da on još može igrati dobar fudbal. Mislim da bi mu najbolje bilo da potpiše za AZ Alkmar naravno ako bi postojao obostrani interes.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.