Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Muzika
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
16 asapa,10 kendrka i nece nikad snimit nesto ovako.
Kakva stvar.

16 asapa,10 kendrka i nece nikad snimit nesto ovako.
Kakva stvar.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne razumijem ljude koji ne mogu uživati u nečemu što obožavaju a da ne popljuju bez potrebe nešto drugo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nema labavo kod Anthraxa, samo u kost
[youtube][/youtube]
nema labavo kod Anthraxa, samo u kost
- theboss_RD07
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zuhältertape 4 nadjebo sve sto je ikad postojalo i sto ce nekad postojati, svakog repera i svaki album koji je ikada izbacen

Zuhältertape 4 nadjebo sve sto je ikad postojalo i sto ce nekad postojati, svakog repera i svaki album koji je ikada izbacen
⭐
Nije bas bez potrebe s obzirom da svako malo neki od spomenutih Asapa,Lilova,Kendrika proglasi samog sebe za rep bozanstvo a sto je jos gore maloumni se prime na to.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem ljude koji ne mogu uživati u nečemu što obožavaju a da ne popljuju bez potrebe nešto drugo.
Tako da s vremena na vrijeme treba ipak napomenut da je pravi hip hop stvar proslosti,a da je ovo novo nesto sasvim drugo.
Hipsterska posla,sta ces.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stvarno mislis da Kendrick ne pravi takozvani "pravi hip hop"?Dzoni je napisao/la:Nije bas bez potrebe s obzirom da svako malo neki od spomenutih Asapa,Lilova,Kendrika proglasi samog sebe za rep bozanstvo a sto je jos gore maloumni se prime na to.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem ljude koji ne mogu uživati u nečemu što obožavaju a da ne popljuju bez potrebe nešto drugo.
Tako da s vremena na vrijeme treba ipak napomenut da je pravi hip hop stvar proslosti,a da je ovo novo nesto sasvim drugo.
Hipsterska posla,sta ces.
Eo za @Džonija malo old school-a
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stole > Kendrick
@Džoni potvrdi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stole > Kendrick
@Džoni potvrdi
[youtube][/youtube]
Kendrick Lamar
Kendrick Lamar
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Liricki ne los lik,al kad vec poredimo tj. pljujemo,jos uvijek bruku iza klasika iz sta znam 90ih i pocetko 00.
Uglavnom od ove nove ekipe ubjedljivo najbolji.
Ako vec pricamo o hip hopu onda moramo spomenut da je to stvar od 4 elementa,ti to znas normalno.
Spominjem to iz razloga sto medju njih spadaju i beatovi (tacnije miksing i DJing) a oni su za mene najveci problem danasnje scene i nesto sto mi ustvari najvise smeta,jer bas odudara.
Evo uzmimo za primjer (cisto jer trenutno slusam nju)
[youtube][/youtube]
I uporedi sa ovim (prva koja je naleetila od njeg)
[youtube][/youtube]
ovo jednostavno nije hip hop.
Za mene nije ****.
Mozda sam neznalica,ustvari nek bude da jesam iako pratim (al bas pratim) jace od dekade al to naravno nista ne mora znacit.
@Makaš nedavno skino na telefon album "Spremni za rat" Nered i Stoka,klasik domaceg repa.
Fino se podsjetit.
Stole > Kendrik,definitivno.
[youtube][/youtube]
zaljubljen sam u ovu stvar
Ako vec pricamo o hip hopu onda moramo spomenut da je to stvar od 4 elementa,ti to znas normalno.
Spominjem to iz razloga sto medju njih spadaju i beatovi (tacnije miksing i DJing) a oni su za mene najveci problem danasnje scene i nesto sto mi ustvari najvise smeta,jer bas odudara.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za mene nije ****.
Mozda sam neznalica,ustvari nek bude da jesam iako pratim (al bas pratim) jace od dekade al to naravno nista ne mora znacit.
@Makaš nedavno skino na telefon album "Spremni za rat" Nered i Stoka,klasik domaceg repa.
Fino se podsjetit.
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro Kanye na stranu, on pravi drugačiju muziku, ja govorim o Kendricku. Ne vidim kako on može ne biti "real hip-hop". Preporučio bih ti da skineš To Pimp a Butterfly i poslušaš posljednju pjesmu, Mortal Man. Dopast će ti seDzoni je napisao/la:Liricki ne los lik,al kad vec poredimo tj. pljujemo,jos uvijek bruku iza klasika iz sta znam 90ih i pocetko 00.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za mene nije ****.
Fino se podsjetit.
[youtube][/youtube]
Btw. kad smo već kod pravog hip-hopa, 18.12. album godine Pusha T
Da je Stole amerikanac Kendrick i 50 centi bi radili u McDonald's-uDzoni je napisao/la:@Makaš nedavno skino na telefon album "Spremni za rat" Nered i Stoka,klasik domaceg repa.
Fino se podsjetit.
[youtube][/youtube]
Znači ipak slušaš Stoleta .. moram priznati da sam sumnjao jer nisam upratio da si ga postavljao na temi ovdje, ali dobro je, ima nas koji slušamo kvalitetan rep.
Za Biggija
Big L takođe piša svakog repera današnjice
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima li iko jači live?

[youtube][/youtube]
Ima li iko jači live?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Rajaz je napisao/la: Znači ipak slušaš Stoleta .. moram priznati da sam sumnjao jer nisam upratio da si ga postavljao na temi ovdje, ali dobro je, ima nas koji slušamo kvalitetan rep.
Za Biggija![]()
Big L takođe piša svakog repera današnjice
Odrasto na tome.
Stole,Nered,Bizzo,Dooks,al prije svih Woo i Target kao Tram11 i Bahatee normalno.
S tim da mi je target bio vazda najbolji, a i sam Stole u jednoj pjesmi kaze:"kad sam cuo Targeta majk sam morao da ščepam".
Neku noc se ponovo iskiido na ovu stvar:
[youtube][/youtube]
Sto se tice danasnje domace scene,vrijedi spomenut Krankšvester (al to je neki Trep) i ovog lika:
[youtube][/youtube]
bengalka **** mame
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.