FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 13 dec 2015, 00:22

Nešto kontam.. Ma j ebo ovaj vikend ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 dec 2015, 00:28

Ajzea je napisao/la:Nešto kontam.. Ma j ebo ovaj vikend ;)
bas hahaha :thumbup:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 13 dec 2015, 00:38

Al napraviste od Ibricica u najmanju ruku Pogbu. Ja kontam fulio temu, da nisam kod malenih, pa sam tamo navikao kako oni to lagano od kalasija naprave Dani Alvesa, al od nas se nisam nadao. I to od provjerenih forumasa. Od stare slave se ne zivi da ste mi zivi i zdravi, a on je kur.c.u za usi pao i to odavno. Al hajd, molim bo.ga da grijesim.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 dec 2015, 00:48

Malo je otazavajuci faktor stanje na tabeli pa se mora sad malo vise zapeti i skrpiti na brzinu ekipa koja će izboriti Evropu, ali ova država je puna Visci, Duljevica, Subica, a vjerovatno i poneki Dzeko viri iza ćoška i tu treba davati lovu i ne žaliti ni feninga. Zeljo treba biti klub koji će biti u samom vrhu interesovanja svih najboljih mladih fudbalera u drzavi, to košta ali se i isplati visestruko

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 00:51

Joj cirkusa tema. Onaj prodaje dresove papka iz Sanskog mosta kao da ce Ronaldo doci. Ali uzivio se racuna. Pa koji bi Zeljovac kupio dres s Ibricicem hbt :crazy: Nema vama pomoci generalno...Ako dode levat uzet ce cifru, a ja da kupujem dres a oni evropu ne vide ocima. Pa niko nije puko Bog te mazno..

Duga ce ovo pauza biti, cirkusa ce biti vise nego prethodnih godina.Bekricu vrati se!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 dec 2015, 00:55

milanribar je napisao/la:Joj cirkusa tema. Onaj prodaje dresove papka iz Sanskog mosta kao da ce Ronaldo doci. Ali uzivio se racuna. Pa koji bi Zeljovac kupio dres s Ibricicem hbt :crazy: Nema vama pomoci generalno...Ako dode levat uzet ce cifru, a ja da kupujem dres a oni evropu ne vide ocima. Pa niko nije puko Bog te mazno..

Duga ce ovo pauza biti, cirkusa ce biti vise nego prethodnih godina.Bekricu vrati se!!
ima li ista u danasnjem Zeljeznicaru da se tebi svidja, ista priblizno pozitivno ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 13 dec 2015, 00:56

Pa ti milane nemas dres nikako, nemoj folirati :) #jesuismilan

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 00:58

Sta se ima kome svidjati ili ne, ovo su sve lupetanja. Niti ce doci Ibricic, niti ce se prodavati dresovi, smijesna prica. Gdje vi zivite, da pisete ove gluposti, u Hong Kongu. Molit Boga da ti se vrate igraci tipa Bekrica, dovesti jos nekog igraca, ionako nemamo sanse za evopu 30%, to je realno. A mozete vi sanjati grupnu fazu lige prvaka, Ibricica i prodati 4.000 dresova. De ba, jeste normalni.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 13 dec 2015, 01:00

Imas li dres ooo presvijetli i najmudriji mile? :) #jesuismilan

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 13 dec 2015, 01:05

milanribar je napisao/la:Sta se ima kome svidjati ili ne, ovo su sve lupetanja. Niti ce doci Ibricic, niti ce se prodavati dresovi, smijesna prica. Gdje vi zivite, da pisete ove gluposti, u Hong Kongu. Molit Boga da ti se vrate igraci tipa Bekrica, dovesti jos nekog igraca, ionako nemamo sanse za evopu 30%, to je realno. A mozete vi sanjati grupnu fazu lige prvaka, Ibricica i prodati 4.000 dresova. De ba, jeste normalni.
Sve dok imamo takve u drzavi, necemo ni prodavati, ni bodriti Zelju na pravi nacin a ni biti velik klub, razmisljajuci globalno i malo sire od ovih seoskih lola koje nam inace vode klubove u drzavi. ;) Tipican si primjer jednog zaostalog, zatucanog, ruralnog mentaliteta, štaš ba ti, ebo to, smiješan si. ;) Žalosno je stvarno s kim ja dijelim zrak.

25.000 ljudi dodje kad je Zeljo u modi, a kad nije, kad je u kurcevom tonalitetu, takvom kakvog ga ti predstavljas, onda dodje 200 ljudi na stadion. Eh tu ideju prenesi i na ovo sto ja pricam, probaj razumjeti.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 13 dec 2015, 01:11, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA ZELJO

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 13 dec 2015, 01:08

Bistro ribar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 01:13

Shvatio sam ja tebe sta si ti htio napisati, ali nisam siguran gdje ti zivis u Peking ili Rajlovcu. U Pekingu se prodaju dresovi, ali u Bosni ne. Posebno nekog iz Sanskog mosta koji navija za Hajduk i zivi za Hajduk.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 13 dec 2015, 01:20

500 dresova je 25.000 KM, na Zeljinu tekmu u Evropi je ove sezone doslo 25.000 ljudi, koliko je 500 od 25000 u procentima? Samo treba ideja, nesto novo sto ce privuci ljude, jer smo mi takvi, moras nas znati privuci. Takvi poput tebe crnjace u svim situacijama. Da smo makar nekad probali, pa nek i propadne, ne bi se zavalio neke pare ali bi znao da si probao. Ali takvim poput tebe ponudi bilo kakvu ideju, pa makar i 100% sigurnu kojom ces od 1KM napraviti 100.000 KM, ti bi opet rekao de ba, sta je s tobom, sta ti znas, znas li ti gdje zivis, smijesan si, ja bi to bolje, de ba pusti to i slicne retardirane uzrecice koje su normalne kod zatucanih ljudi bez ikakve vizije u zivotu. ;)

Izadji iz okvira seoskog razmisljanja!
FORZA ZELJO

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 01:23

Slazem se ja s tobom, tvoja ideja je odlicna ali da primjenis na igraca kojeg navijaci vole. Jedan papak iz Sanskog mosta, hajducko srce, i ti mislis da bi s njegovim imenom neko kupio dres. Prodala bi se tri dresa. Ja shvatam tebe, vidim da ti imas viziju u zivotu i dosao si na forum da predocis, pa to je divno. Takvi ljudi treba vise, vidi se da si skolovan, ali moras malo skontati sta pises.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 13 dec 2015, 01:26

MA JEL BITNO UOPSTE KO SE KAKO ZOVE?! Nek kaze par dana prije da je od malena navijao za Zelju i da se raduje susretu sa navijacima, nek ucini dobar gest i posjeti navijaca kao sto rade mnogi nasi igraci i nek napuni srca ljudi, koga boli briga. Sto se hvatas uvijek negativnog. Nek naprave i specijalnu ediciju dresova, bez imena, nek se samo potpisuju igraci, bilo sta. PRESTANI SE BAVITI TRIVIJALNOSTIMA, radi ka tome da siris pozitivnu energiju i predlazes nove ideje, da smo svi takvi i radimo samo ono sto nas se tice i zbog cega samo Zelji moze biti bolje, ne bi imao probleme kakve danas imas da ljude za rukav moras vuci da idu na utakmicu.
FORZA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 dec 2015, 01:29

@kenan_tm87 :bow:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 01:30

Sve ja tebe razumijem, i sve si ti UPRAVU ali ovo je klub koji vec 3 godine stagnira u svakom smislu te rijeci. To se moze primjeniti u klubovima u kojima uprava radi posao kako treba, ulaze, pravi marketing i sve ostalo.

Kad ti kazes ide stabilizacija kluba i poslije 3 godine dodu opet s nova 2 miliona duga jedino ti moze pomoci Asli Kol ili Tores. A Ibricic ispad taj lik na kojem mi mozemo uzeti pare i primjeniti takve ideje, nema sanse. Zivio ti meni prijatelju.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 dec 2015, 01:34

Realno klub stagnira 20 godina, nije to nikakva novost. Jedino su rezultati i posjeta varirali od odličnog do katastrofalnog, klub je uvijek isti ne mrda nigdje :mrgreen:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 13 dec 2015, 01:38

Pa zato i pricam o tome da bi se pocelo razmisljati izvan okvira seoskog upravljanja klubom! Tvoje razmisljanje se uklapa u razmisljanje tih koji vode nas klub vec godinama. Uklapa se u to da ce oni i sutra razmisljajuci tako kao ti opet napisati "derssing room", "evropa leguae", brukati se sa prezentacijama, itd. Hajde da mi navijaci budemo nekad pokretaci novih ideja, hajmo mi navijaci promijeniti njihova razmisljanja, hajmo mi navijaci skupiti pare pa napraviti neku web stranicu o necemu pozitivnom vezanom za klub, hajmo mi siriti nove ideje, hajmo mi nesto kad oni ne znaju! Nemoj samo crnjacenja i pljuvanja! Pljunem i ja, ali objektivno, ali onda i predlozim i ucinim nesto da bude bolje. Ja sam uzeo 5 clanskih cijeloj porodici, uzeo 2 dresa, 5 salova do sad, majica, itd. IAKO znam da vecina toga i ne ide Zelji. Pisao sam 100 puta kako mozemo mi navijaci nesto uraditi, organizovati se, bitno je siriti pozitivnu pricu i ne gusiti ionako ono sto je blizu zagusenja.

P.S. Nisam ti ja nikakav prijatelj, ja se sa takvim ljudima ne druzim.
FORZA ZELJO

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 dec 2015, 01:42

Ne kontam te jarane, koga ba gusim ? Pa idi u klub pa njima prezentuj sta imas, sta ovdje palamudis. Ja ti kazem kakva je situacija u klubu, i pisem onako kako jeste, a nista ja necu promjeniti sto cu ovdje iznijeti 100 dobrih ideja kao da to neko ovdje cita. Ovdje je bitno ko ce pogodit kojeg igraca, da li ces biti kao neko blizak klubu, i bitno je pisati kako je sve dobro u klubu bez ijedne kritike, a to nije gusenje. To je prodavanje magle.

Ja tebi kazem ti otidi s idejama u klub, nabit ce te nogom na sjever ces izletit iz prostorija.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20 i 6 gostiju.