NK Zvijezda Gradačac

Ilatso
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Ilatso » 13 dec 2015, 06:49

theboss_RD07 je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:Glupost bi bila da pokusas zazivit temu sa dobro jutro...a oduvijek je bilo da tkz bombama uvijek se dize prasina ...naravno sto sam odmah i demantovao a ko imalo prati ovu ligu i zvijezdu zna da ce se tek poslije nove god dovodit igraci... ;-)
Jes vidio al bomba ozivi temu.. :lol: :lol:
Naravno da je tema nk zvijezda malo aktivnija za razliku od tebe koji sam spominjes bombe i kako samo treba napisat dobro jutro,da imalo znas o zvijezdi i o ovoj ligi znao bi da ce se za nove igrace poslije nove god znat...zato nabavi sebi kera i dvije koze i zajedno sa njima na pasu...

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 13 dec 2015, 06:53

crvenobijeli je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:S jednim igracem je sve vec dogovoreno....
S diattom je usmeni dogovor :)
Ok dobar potez nase uprave...znao sam za diattu da se s njim dog al nisam znao da je i usmeno..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 dec 2015, 09:37

Ilatso je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:Glupost bi bila da pokusas zazivit temu sa dobro jutro...a oduvijek je bilo da tkz bombama uvijek se dize prasina ...naravno sto sam odmah i demantovao a ko imalo prati ovu ligu i zvijezdu zna da ce se tek poslije nove god dovodit igraci... ;-)
Jes vidio al bomba ozivi temu.. :lol: :lol:
Naravno da je tema nk zvijezda malo aktivnija za razliku od tebe koji sam spominjes bombe i kako samo treba napisat dobro jutro,da imalo znas o zvijezdi i o ovoj ligi znao bi da ce se za nove igrace poslije nove god znat...zato nabavi sebi kera i dvije koze i zajedno sa njima na pasu...
De ba ne ofiraj se majke ti. Ti ces meni pricat koliko ja znam o Zvijezdi koliko ne. Nit me poznajes, nit si pricao samnom, a sudis. Ja makar sudim na osnovu ovih gluposti koje ti napises. A ti? : :urnebes:
Samo nisam toliko glup ko ti da nesto napisem pa sam sebe demantujem 5 minuta kasnije, samo da bi ozivio temu :rol: :rol: :rol:

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 13 dec 2015, 11:14

Eto sad znas kolko si glup kad pises da sam sebe demantujem nakon 5 min nigdje veze u ostalom jedini ti nisi skontao a demantovao sam kroz par odg na to sto sam napisao i da je sve to bilo fora ali ti si zagrizo pravo jer nemas pojma o zvojezdi i ovoj ligi zato cekaju te koze na pasi usput i posasni...;-) na tebe mislim theboss_RD07

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 dec 2015, 11:46

Kad naucis povezat jednu smislenu recenicu, onda se javi. Necu da diskutujem s likom kojem je koeficijent inteligencije jednak broju postova. :rol:

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 13 dec 2015, 13:11

theboss_RD07 je napisao/la:Kad naucis povezat jednu smislenu recenicu, onda se javi. Necu da diskutujem s likom kojem je koeficijent inteligencije jednak broju postova. :rol:
Tako je povuci se cobane jedan i nastavi bit aktivan na forumu da bi popravio svoj licni koficijent intelegencije.... :salut:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 13 dec 2015, 20:40

Ljudi moji samo vi na forumu znate za diattu, pa nema pojma on uopste nije u kombinacijama za pojacanje, daj boze da grijesim ali niko ga ni spominjao nije. Direktor je imao zadatak da kontaktira par igrača ali je direktor jos kod kuce trebao bih tokom sljedece sedmice da se pojavi i da zasuce rukave, znam tacno koja su se imena spominjala medju njima sigurno nije Maletic i Diatta iako raja bi volila da vidi maletica.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 dec 2015, 21:27

Ako imena o kojim se radi kao mogućim pojačanjima budu kao većina njih sa početka sezone jadni smo ti mi. A oni nemoraju razmišljat o Bubi samo on je za većinu onih koje su oni doveli igracina. I nama bi legao ko budali samar. Ali poznavajuci našu trenutno upravu i njihovu sposobnost možemo očekivati nešto tipa Bašića, Pirica, Pavica isl.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 dec 2015, 21:53

Po meni...ova trojka bi bila dobra i dovoljna na postojeće-Buba,Brzi i Stokić.....mada od ove trojice realan je jedan.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 dec 2015, 21:58

reddragon001 je napisao/la:Ljudi moji samo vi na forumu znate za diattu, pa nema pojma on uopste nije u kombinacijama za pojacanje, daj boze da grijesim ali niko ga ni spominjao nije. Direktor je imao zadatak da kontaktira par igrača ali je direktor jos kod kuce trebao bih tokom sljedece sedmice da se pojavi i da zasuce rukave, znam tacno koja su se imena spominjala medju njima sigurno nije Maletic i Diatta iako raja bi volila da vidi maletica.
Grijesis djecace,kapiten mi je to rekao licno,i za plate sto kasne,njemu licno 2 ili 3 posto sam dobar snjim nebi bilo logike da me laze,ali et mi piski vjerujemo piska zna najbolje...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 dec 2015, 09:10

Ilatso je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Kad naucis povezat jednu smislenu recenicu, onda se javi. Necu da diskutujem s likom kojem je koeficijent inteligencije jednak broju postova. :rol:
Tako je povuci se cobane jedan i nastavi bit aktivan na forumu da bi popravio svoj licni koficijent intelegencije.... :salut:
Hahahah dobar pokusaj. Javi se opet kad u glavi budes imo nesto malo vece od kikirikija. A i u gacama isto

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 14 dec 2015, 11:25

Ilatso je napisao/la:
Hahahah dobar pokusaj. Javi se opet kad u glavi budes imo nesto malo vece od kikirikija. A i u gacama isto
Cobane pozdravi kod kuce svoje neka ti kazu koliki je kikiriki...pozdravljam ih ja opet sve redom...i ti sa svojom intelegencijom mozes me poljubit u :guz: a ljepsa polovina u kikiriki

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 dec 2015, 13:30

Hahaha e jesi mozak, svaka ti cast :rol: :rol: Idi polij se kiselinom, mozda tad budes bar upola zanimljiv za gledat :urnebes:

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 14 dec 2015, 13:52

theboss_RD07 je napisao/la:Hahaha e jesi mozak, svaka ti cast :rol: :rol: Idi polij se kiselinom, mozda tad budes bar upola zanimljiv za gledat :urnebes:
Naravno da sam mozak cobane...a i da se polijem kiselinom kikiriki bi odgovarao znas vec kome...pozdravi ih od mene...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 dec 2015, 17:51

E jest vama dvojici dosadno..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 dec 2015, 18:38

Za plate ti ne mogu reci dali kasne ili ne jer nisam upucen u te stvari trenutno. Ali ti sigurno kazem da Buba nije ni blizu Zvijezde uostalom ne dovodi kapiten igrače. I ja bi volio vidjeti Bubu na Banji Ilidzi ponovo i sve komentirane na forumu igrače to su sve majstor do majstora ali iskreno mislim da nema od tog nista, necu nista vise da pisem ali ponasanjem ljudi koji primaju platu ponajvise direktorom sam razočaran. Igrače treba zvati pa makar im i lagati o uslovima samo da se pridobije potpis tako radi i zeljo i sarajevo i svi.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 dec 2015, 19:37

Gdje je sada višak iz Slobode,ljudi nas preveslase za Ordagića...uostalom ko će znati ko je tu dobar bio,al ajd.

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 14 dec 2015, 20:13

vatreni je napisao/la:Gdje je sada višak iz Slobode,ljudi nas preveslase za Ordagića...uostalom ko će znati ko je tu dobar bio,al ajd.
Tako to ide danas, nase iz uprave levate vjecito nazalost

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 dec 2015, 21:30

Ilatso je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Hahaha e jesi mozak, svaka ti cast :rol: :rol: Idi polij se kiselinom, mozda tad budes bar upola zanimljiv za gledat :urnebes:
Naravno da sam mozak cobane...a i da se polijem kiselinom kikiriki bi odgovarao znas vec kome...pozdravi ih od mene...
De izadji malo sa foruma, zaostao si. Ti fazoni za porodicu su bili jaki u osnovnoj skoli. Jedino ako i dalje nisi u njoj :urnebes: A sto se tebe tice zanimljiv si ko ramazanski program na TVu :rol:

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 14 dec 2015, 21:41

Ilatso je napisao/la:
De izadji malo sa foruma, zaostao si. Ti fazoni za porodicu su bili jaki u osnovnoj skoli. Jedino ako i dalje nisi u njoj :urnebes: A sto se tebe tice zanimljiv si ko ramazanski program na TVu :rol:
Stalno sam na forumu takav mi posao za racunarom :D , dok ti cuvas ovce i koze to ti dolikuje bolje nisi ni zasluzio cim u sve ovo ubacujes ramazan fukaro jedna...pozdravi opet... ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.