2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Ovaj poraz će Goldenu više dobrog donijet. Konačno mogu da se rasterete i više neće svaka utakmica biti gdje protivnici ginu da bi oni bili prvi koji će ih zaustavit
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da Bog da svaku do kraja izgubili, sta ima veze.topnik1 je napisao/la:Ovaj poraz će Goldenu više dobrog donijet. Konačno mogu da se rasterete i više neće svaka utakmica biti gdje protivnici ginu da bi oni bili prvi koji će ih zaustavit
Dick-riders everywhere
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 dec 2015, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinski si editovao post, sviđa mi se 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa istina, nekim vise zao sto su ovi sjebali streak k'o da su im njihove ekipe, sta me libo za njima i ostalim ekipama, samo me Rakete interesuju. Ono postoje ekipe koje su mi simpa ali nista da ih pratim ili navijam nesto za njih libo me. I naravno igrace neke gotivim ali za njihovim ekipama svejedno.topnik1 je napisao/la:Rutinski si editovao post, sviđa mi se
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uvijek je zanimljivo pratiti rekorde kako se ruše, koja god ekipa da je u pitanju.
Ma ti si pogledo vise tekmi Gsw nego Sunsa ove godineDonnie Darko je napisao/la:Uvijek je zanimljivo pratiti rekorde kako se ruše, koja god ekipa da je u pitanju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedine dvije ekipe u ligi vrijedne gledanjaalemsa je napisao/la:Ma ti si pogledo vise tekmi Gsw nego Sunsa ove godineDonnie Darko je napisao/la:Uvijek je zanimljivo pratiti rekorde kako se ruše, koja god ekipa da je u pitanju.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaki put kada je Milwaukee nekoj ekipi prekinuo najduzi streak u sezoni ta ekipa je u konacnici osvojila titulu, 7-8 puta..
Donnie Darko je napisao/la:Jedine dvije ekipe u ligi vrijedne gledanjaalemsa je napisao/la:Ma ti si pogledo vise tekmi Gsw nego Sunsa ove godineDonnie Darko je napisao/la:Uvijek je zanimljivo pratiti rekorde kako se ruše, koja god ekipa da je u pitanju.![]()
Poraz je morao kad tad doci. S tim da cisto sumnjam da ce ih previse poljuljati s obzirom da pucaju od samopouzdanja. Cak ce im i dobro doci jer ce ih mentalno dosta rasteretiti s obzirom da su zadnjih 10ak utakmica igrali pod ogromnim pritiskom.
Iduce sedmice igraju s Bucksima ponovo, bice fun to watch.
Iduce sedmice igraju s Bucksima ponovo, bice fun to watch.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Netsi su meni najdosadnija ekipa za gledati ove sezone. Cista katastrofa.
Volim pogledati Toronto, Milwaukee, Utah... I Kingse
Volim pogledati Toronto, Milwaukee, Utah... I Kingse
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Je li ovo Francis?alemsa je napisao/la:
Zar ga droga vise nije ubila!
Allez
mekgrejdi i frensis
Valjda se svuko s droge, vjerovatno pushi vutru ali od teskih droga je valjda operisanAmmare je napisao/la:Je li ovo Francis?alemsa je napisao/la:
Zar ga droga vise nije ubila!
zar nije bo mccaleb trebao igrati za hornetse?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Otpustili su ga nakon ljetne ligefilip13 je napisao/la:zar nije bo mccaleb trebao igrati za hornetse?
tuzlak1987 je napisao/la:Svaki put kada je Milwaukee nekoj ekipi prekinuo najduzi streak u sezoni ta ekipa je u konacnici osvojila titulu, 7-8 puta..
zanimljiv podatak
@filip13
Otpusten par dana prije pocetka sezone iz Pelicansa u paketu sa Jeff Adrienom
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
JoseMourinho je napisao/la:Otpustili su ga nakon ljetne ligefilip13 je napisao/la:zar nije bo mccaleb trebao igrati za hornetse?
ja kao da sam nekad negdje procitao da je potpisao ugovor
ozy je napisao/la:@filip13
hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.