Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Na kraju ce i Rubin Kazan da ponudi 40 mil....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gori smo mi od ''novinara''kad svaku upijamo.
Gdje god da ode kao prvo nece za klikere a drugo 99,9% niti ce sjediti na klupi.Ovaj tip igraca sigurno ne.
Cak ni 00.1%da ostane u Vukovima nebi smatrao kao tragediju.Znaci opet pice na titulu
a on kudikamo vise vremena bi imao za repke.
Gdje god da ode kao prvo nece za klikere a drugo 99,9% niti ce sjediti na klupi.Ovaj tip igraca sigurno ne.
Cak ni 00.1%da ostane u Vukovima nebi smatrao kao tragediju.Znaci opet pice na titulu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
I to je već prožvakanoPonos Torina je napisao/la:Na kraju ce i Rubin Kazan da ponudi 40 mil....![]()
Edin Dzeko zu Rubin Kazan? http://www.transfermarkt.de/de/geruecht ... 74511.html
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:24.05.2010.Berbatov i 32 miliona eura za Džeku
21.05.2010."Chelsea će dovesti dva pojačanja" (Džeko)
19.05.2010.Cesc u Barcu, Džeko u Arsenal?
19.05.2010.Dovođenjem Robbena i Džeke vratiti ambicije
16.05.2010.Juve do kraja mjeseca šalje ponudu? Video
14.05.2010.Redknapp: Prodajom igrača dovesti Džeku
14.05.2010.Želje Pijetlova su Džeko, Cole i Carrick
07.05.2010.Kraljevi žele Džeku!
06.05.2010.City iz prikrajka vreba Džeku
06.05.2010.Na Stamford Bridgeu se traži napadač (Džeko)
03.05.2010.Džeko je preskup, ali Stara dama ne odustaje
Ta mi je najjača.
Rubin je jaka ekipa, no ipak hladnoća je ta koja spriječava neke igraču da dođu, pa čak ih ni novac ne može ugrijati, osim ako se zovete Kevin, no razumijem ga, ko ne bi za onoliko platu.
Sada malo realnosti.
Real, City, Bayern, Chelsea, United , Juventus su timovi koji imaju love za igrača koji se zove Edin Džeko, sada možemo špekulisati 100 dana, no ipak bolje malo sačekati pa vidjeti. Mislim da će se to nakon Svjetskog prvenstva objaviti.
No , baš je meni zanimljivo čitati ove špekulacije o Edinu na 100 različitih portala
Dzeko aj ako citas predji vise matere ti bilo gdje 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- NoName
- Kontakt:
Dobar, dobar. Toliko je dobar da ide u potpisjuznjak> je napisao/la:Dzeko aj ako citas predji vise matere ti bilo gdje
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
"BERBATOV I 72 MILIONA"Ponos Torina je napisao/la:"PRODAJTE HUNTELAARA I DOVEDITE DŽEKU"![]()
![]()
"Navijam za Elf, ali dovedite Džeku" http://sportsport.ba/ino_fudbalp-36909.htm
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 24 maj 2010, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ljudi moji , on će u Bayern.
Sada sam srezao timove gdje će otići i ostala su još dva, ali sada mislim ozbiljno Bayern ili Real Madrid.
Sada sam srezao timove gdje će otići i ostala su još dva, ali sada mislim ozbiljno Bayern ili Real Madrid.
- NoName
- Kontakt:
"DAJEMO MESSIJA, INIESTU I 200 MILIONA EURA ZA DŽEKU"
http://www.marca.com/news/barcelona/we- ... dzeko.html
"CHELSEA ĆE KUPITI SRNU ZA 25 MILIONA PA ĆE GA PONUDITI U RAZMJENU + 40 MILIONA ZA DŽEKU"
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/chelse ... 92941.aspx
http://www.marca.com/news/barcelona/we- ... dzeko.html
"CHELSEA ĆE KUPITI SRNU ZA 25 MILIONA PA ĆE GA PONUDITI U RAZMJENU + 40 MILIONA ZA DŽEKU"
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/chelse ... 92941.aspx
Hahahaha, kupiti pa kao razmjena
Shakthar želi prodati Srnu da bi skupili dovoljno novca za dovođenja Edina Džeke
Shakthar želi prodati Srnu da bi skupili dovoljno novca za dovođenja Edina Džeke
- miralem444
- Kontakt:
ljudi ja mislim da je gotova tu stvar edin dzeko je novi clan real madrida...iako nisa zadovoljan tim ja bih vise volio manchester ali mislim da je tu gotova prica ...sretno dijamantu nass
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ima veze. On je veoma vezan za Radnik, čak mislim da je jedno vrijeme bio i u upravi. Mnogo mladih igrača iz Radnika je odveo vani, a i sad ima igrač u Radniku kojima je on menadzer, pa je moguće da je i ovaj Bašić(kapiten) bio "njegov" igrač.NoName je napisao/la:Rahmet Mirzi, svaki ugašeni mladi život je jedna velika tragedija. Samo mi nije jasno kakve on ima veze sa Irfanom pa se zbog toga odgađaju pregovori.
- NoName
- Kontakt:
OK, hvala za info.Strauss je napisao/la:Ima veze. On je veoma vezan za Radnik, čak mislim da je jedno vrijeme bio i u upravi. Mnogo mladih igrača iz Radnika je odveo vani, a i sad ima igrač u Radniku kojima je on menadzer, pa je moguće da je i ovaj Bašić(kapiten) bio "njegov" igrač.NoName je napisao/la:Rahmet Mirzi, svaki ugašeni mladi život je jedna velika tragedija. Samo mi nije jasno kakve on ima veze sa Irfanom pa se zbog toga odgađaju pregovori.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
gledaj sto brisu postove koji su na njihov racun.. na racun sportsport... pa smijesni ste vise sa ovim spekulacijama... vidim da ne znate za salu...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
sreo je Džeku neki dan kod vječne vatre ...pitam ga: znaš li đe ćeš? kaže on : evo pošo na fuka 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Avis: Dzeko til møde i Madrid
Wolfsburg-stjernen Edin Dzeko er angiveligt på vej til Real Madrid. Bosnieren er netop nu i Spanien
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/ud ... 350998.ece
U danskim dnevnim novinama pisu da je Dzeko na putu za Real i da se upravo nalazi u Spaniji na pregovorima
Wolfsburg-stjernen Edin Dzeko er angiveligt på vej til Real Madrid. Bosnieren er netop nu i Spanien
U danskim dnevnim novinama pisu da je Dzeko na putu za Real i da se upravo nalazi u Spaniji na pregovorima
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Vrlo moguće. Benzema nije pokazao dovoljno a Higuaina se žele riješiti i sam je to izjavio. Samo ne znam zašto momak odlično igra.adnan_hzsa je napisao/la:Avis: Dzeko til møde i Madrid
Također, Man Utd daje 32m + Berbatova za dijamanta i ne znam da li su iz Wolfsburga zadovoljni ovom ponudom. Meni se čini korektnom
- miralem444
- Kontakt:
ma po meni dzeko je 2 klase od higuaina..ja bih volio da higuain predje u wolf. pa bi vidjel ko nebi dao 15 golova u sezonii sta vam je pa svi njegovi golovi su bili samo postavi nogu gotov svi.. a vidjeli smo dzekine mislim..a definitivno real sa dzekom kakom ronaldom ce harat harat ..tesko se mojoj barci bem ti misa..OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Vrlo moguće. Benzema nije pokazao dovoljno a Higuaina se žele riješiti i sam je to izjavio. Samo ne znam zašto momak odlično igra.adnan_hzsa je napisao/la:Avis: Dzeko til møde i Madrid
Također, Man Utd daje 32m + Berbatova za dijamanta i ne znam da li su iz Wolfsburga zadovoljni ovom ponudom. Meni se čini korektnom![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, guillermo, hansbosna, izdzezveubrazil, Proximic, riki46, Serha i 62 gosta.