Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Pobjeđen Betis sa 1-0, moglo je biti i vise golova ali Griezmann nije imao svoj dan, promasio 3 nepromasive sanse i jos jedan cisti penal nije dosuđen nad njim. Bitna je pobjeda u gostima kojom Atletico prestize Real na 2. mjestu 
- Donnie Darko
- Kontakt:
svaki put kad vidis da su poveli 1:0, znas ko je strijelac sa sigurnoscu od 95% 

Jos jedna utakmica u kojoj protivnik nije postojao na terenu. Slicno kao i protiv Galate u srijedu totalna dominacija, trebala je biti puno veca pobjeda ali promasaji se nastavljaju cetvrtu utakmicu za redom, obrana barem nepogresiva te vec petu utakmica za redom bez primljenog gola, a u zadnjih 10 utakmica u svim natjecanjima 7 pobjeda i 3 remija uz 3 primljena gola. Danas igralo dosta mladih igraca, nakon Tiagove povrede u sredini su igrali Koke, Carrasco, Oliver, Saul te u napadu Vietto i Griezmann.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Tiago broken leg
Vidjelo se odmah po njegovoj reakciji da je ozbiljna povreda, iako u pocetku nije djelovalo kao tako strasna povreda, jer je sam sebe ozljedio, u bolnici ipak utvrđena lom potkoljenices. Mozda je i sezona za njega vec gotova 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico kad postigne prvi gol,pobjednik je 90% siguran.Jer odbrana igra na izuzetno visokom nivou.Ako ostane ovaj rezultat do kraja meča,bit' će im ovo 4 uzastopna pobjeda u ligi,rezultatom 1:0.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
0-2 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taktički i dalje najjača ekipa u Evropi.Ozbiljniji su oni konkurent Barci nego Real.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vazna pobjeda, jos jedna bez primljenog gola. I napokon proradili prekidi, nakon dugo vremena gol poslje kornera. Obrana odlicna ponovo, kao i Oblak, tek 6 primljenih golova u 14 utakmica. 
mnogo ovo podsjeca na sezonu 2013/14
Vidjet cemo moze li ekipa biti konstantna s pobjedama, ipak treba ucikovitiji napad da bi se mogla ponoviti sezona 13/14. Od 5 napadaca samo Griezmann zabija.
Gol u najboljem mogucem trenutku.Valjda ih sad Cholo posloži u poluvremenu jer ovo u prvom je bilo prilicno slabo.Bez ikakve konkretne prilike praktički sve do 46. i šuta Carrasca pa Saulovog gola nakon kornera.
Izbori
Izbori
Imenjak pogadja i Cholo je sve blizi mjestu s koje u Italiji konkurente gleda njegov buduci klub 
Izbori
Izbori
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva golčina Griezmanna 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ekipa sa najmanje primljenih golova u ligi petice. 7 primljenih u 15 utakmica.
CHOLO

CHOLO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico marljivo skuplja bodove.Nema tu neke lepršavosti u igri,ali to nije ni važno sve dok se pobjeđuje.Ali kakvu odbranu imaju,to je nevjerovatno.Primili samo 7 komada u ovako jakoj ligi te 3 gola u LP-a ja mislim.Samo još PSG ima takav učinak.
Stigao Kranevitter, zadnji vezni iz Rivera. Mogao bi biti dugogodišnja zamjena za Thiaga.

Rayo slomljen u zavrsnici utakmice, na kraju igraci koji su usli sa klupe napravili kljucne poteze. Thomas odlican, definitivno najbolja zamjena za Tiaga, dobar i u defanzivi i prema naprijed, odlicna asistencija danas za Correu, uglavnom ne smije da ide na posudbe sada kad je uspio iskoristiti sanse, pogotovo ne u Dinamo Zagreb.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.