Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Gledajući rezultat..bod na gostovanju kod Napolija...extra.Međuti igra Rome bi se opisala kao "ne zna se čiji je u čijoj".Ovdje se stvarno ne zna ko gdje goni.Džek nije imao nijednu šansu,ali ako ćemo realno većinu vazdušnih duela je dobio,spustio loptu koja je završila u autu ili kod protivnika.Sredina je ta koja pravi igru,a Roma niti ima brzinu,niti povezanost,svaki pas na silu,i kada treba da se odigra oni uspore,vraćaju stoperima koji onda nabijaju preko cijelog stadiona na Džeku i tako u nedogled.Hamšik fulao 2 zicera i Napoli ima za čime da žali,Roma još da se lupi nogom u d u pe i zapjeva kako su igrali bod im je kao titula.
Osim je lijepo objasnio, kad ne mozes da trcis sve taktike i tehnike padaju u vodu...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
treba bjezat kod svaba, ovdje se nece nadavati
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Tesko je svakom napadacu na svijetu istaci se kad mu ekipa razmislja prvenstveno o svom golu.Dzeko ulozio dosta truda,borio se,ali je imao zestog cuvara zaista s kojim je poprilicno tesko izlazio na kraj.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
A ciji je to posao da radi ?Dado je napisao/la:Nema se Dzeko ovdje sta pitati. Florenzi, Rudiger, Falque pa i Pjanic zivi odron. Niko lopte u 16 nezna ubaciti. Na sredini igraju obojke. Niko muhda nema da provuze loptu kroz sredinu.Adinjo je napisao/la:Sad kad dodje kuci pod hitno negdje nek ide da mu ko salije stravu.
Ja ne znam sta mu je, ko da je negdje ograis'o.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Rios je napisao/la:Tesko je svakom napadacu na svijetu istaci se kad mu ekipa razmislja prvenstveno o svom golu.Dzeko ulozio dosta truda,borio se,ali je imao zestog cuvara zaista s kojim je poprilicno tesko izlazio na kraj.
Ne pije to vode kod ultrasa druze. Nemaju oni stpljenja. Kako su ljetos docekali, tako ce ga i otjerati.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma dobro, nije imao prilika pa ga je glupo prozivati za to, ali je imao bas dosta izgubljenih lopti i pogresnih pasova. Onom starom dzeksonu nije niko loptu mogao uzeti kad se zagradi, a sada je vec neko vrijeme gledajuci sa tog aspekta los, danas i protiv Batea je skoro svaki duel izgubio.
Mislio sam da je poslije onog niza golova procepio, al' od onog baraza je stvarno los, upao je u tu letargiju kao citava Roma.
Bod ko kuca, osim marisanja i kartona nisu nista pokazali.
Mislio sam da je poslije onog niza golova procepio, al' od onog baraza je stvarno los, upao je u tu letargiju kao citava Roma.
Bod ko kuca, osim marisanja i kartona nisu nista pokazali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nevjerujem,da ce dzeko docekati ljeto u romi,njegovo vrijeme je isteklo.nema on vise sta da trazi u ligama 5tice
-
Sunderland
- Kontakt:
Ovaj uhljup na klupi unistava Romu.Pjanic,Dzeko,De Rossi,Salah,Naigholan,Iturbe,kakav potencijal covjek ima,ja odavno po imenima nepamtim jacu Romu,i nemogu opucati po golu.nemoze biti da je uvjek do igraca,frajer nezna i gotovo,bolje da ga otpuste,dok nije sezona otisla u ****.
Dzeko se borio,Ali treba reci da su ga veceras istukli posteno.uredu,ponekada setka po terenu,Ali frajer se vraca nazad do 16,a Salah glumi budalu na centru.
Ova ekipa treba promjenu na klupi,da se razbudi,inace imaju strasnu ekipu,ali kada imas neznalicu za trenera,jednostavno bolje i nemoze.
Dzeko se borio,Ali treba reci da su ga veceras istukli posteno.uredu,ponekada setka po terenu,Ali frajer se vraca nazad do 16,a Salah glumi budalu na centru.
Ova ekipa treba promjenu na klupi,da se razbudi,inace imaju strasnu ekipu,ali kada imas neznalicu za trenera,jednostavno bolje i nemoze.
Sloboda je moja nacija
-
Nerminovic
- Kontakt:
0:51 objasnio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DragonGirl
- Kontakt:
Ovdje očito fali hemije i kompaktnosti na terenu, među igračima, fali ta uigranost jer ništa ne vrijede kvalitetni pojedinci bez dobre organizacije. Sve se uglavnom svodi na "Izbij, nabij u prazno pa gdje završi, dodaj prvom do sebe, opucaj." Jednostavno, grupa jako dobrih igrača od kojih je uglavnom svaki u nekom svom svijetu.
Fali njima Žervinjo
- provokatorII
- Kontakt:
Bori se, ujeda, ali nije ni blizu dobroj formi. Jasno je da od suigraca nema nikakvu podrsku, ali je u posljednjih par utakmica promasio 3-4 dobre prilike koje bi Edin u prosjecnoj formi realizovao zatvorenih ociju.
Ne znam da li se moze uopste vise vratiti u svoju prepoznatljivu formu, jer sa 30 godina bi trebao biti na vrhuncu, a ne djeluje mi bas tako.
Kako god bilo, ostaje nas najbolji igrac svih vremena do pojave nekog boljeg, a pljuvacima i na ovoj temi zelim da se dobro napasu govana.
Ne znam da li se moze uopste vise vratiti u svoju prepoznatljivu formu, jer sa 30 godina bi trebao biti na vrhuncu, a ne djeluje mi bas tako.
Kako god bilo, ostaje nas najbolji igrac svih vremena do pojave nekog boljeg, a pljuvacima i na ovoj temi zelim da se dobro napasu govana.
Loše loše...
Ne može se reći da se ne trudi, dobio je dosta duela al' sve se to svodi na bukvalno ništa ako uz to ne dolaze golovi. Treba im promjena trenera i pozitivan šok, to je jedino što ih može trznuti iz ove letargije.
Što duže Garcia ostane to će im LP biti upitnija, o Scudettu ne treba ni razmišljati. Jedina pozitivna stvar u svemu ovome je ta što Garcia prepoznaje Edinov trud i zalaganje.
Ne može se reći da se ne trudi, dobio je dosta duela al' sve se to svodi na bukvalno ništa ako uz to ne dolaze golovi. Treba im promjena trenera i pozitivan šok, to je jedino što ih može trznuti iz ove letargije.
Što duže Garcia ostane to će im LP biti upitnija, o Scudettu ne treba ni razmišljati. Jedina pozitivna stvar u svemu ovome je ta što Garcia prepoznaje Edinov trud i zalaganje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni je bio loš.
Na stranu to što je Roma bila očajna i što su igrali protiv ekipe koja je po trenutnoj formi među najboljim u Evropi, mogao je on to bolje.
Taktički je bio solidan, to mi je jedino pozitivno, fino je markirao igrača koji je bio ispred odbrane Napolija i čuvao prostor na svim dijelovima terena, od krila do duboko u Rominom dijelu terena.
Ostalo tanko, pogotovo sa loptom i u duelima.
Na stranu to što je Roma bila očajna i što su igrali protiv ekipe koja je po trenutnoj formi među najboljim u Evropi, mogao je on to bolje.
Taktički je bio solidan, to mi je jedino pozitivno, fino je markirao igrača koji je bio ispred odbrane Napolija i čuvao prostor na svim dijelovima terena, od krila do duboko u Rominom dijelu terena.
Ostalo tanko, pogotovo sa loptom i u duelima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dzeki treba odmor. Jer nije navikao toliko cesto igrati. Zato je i nesigurniji nego inace. Daleko je Wolfsburg prije pet, sest sezona. A i proslu sezonu je sto zbog povreda sto zbog lose forme odigrao jako malo.
04/11/15 - Bayer Leverkusen ( liga prvaka )
08/11/15 - Lazio ( derbi )
13/11/15 - Irska
16/11/15 - Irska
21/11/15 - Bologna
24/11/15 - Barcelona ( liga prvaka )
29/11/15 - Atalanta
05/12/15 - Torino
09/12/15 - BATE ( liga prvaka )
13/12/15 - Napoli
Znaci 10 utakmica za 40-tak dana. Sljedece dvije utakmice. Ako je ovaj njihov trener ima imalo pameti ( ko sto nema ) ostavit ce Dzeku na klupi u kupu nebi li bio odmoran protiv Genove. Pa makar igrao i bez klasicnog napadaca. Ako ne mogu dobiti jednu Speziu bez njega onda ne treba ni da igraju. A ko da vidim prepast ce se kiksa protiv "neugodne" Spezie ( i otkaza ) i krenuti ce sa Dzekom na sve ali nista.
16/12/15 - Spezia ( kup )
20/12/15 - Genoa..
13/11/15 - Irska
16/11/15 - Irska
21/11/15 - Bologna
29/11/15 - Atalanta
05/12/15 - Torino
13/12/15 - Napoli
Znaci 10 utakmica za 40-tak dana. Sljedece dvije utakmice. Ako je ovaj njihov trener ima imalo pameti ( ko sto nema ) ostavit ce Dzeku na klupi u kupu nebi li bio odmoran protiv Genove. Pa makar igrao i bez klasicnog napadaca. Ako ne mogu dobiti jednu Speziu bez njega onda ne treba ni da igraju. A ko da vidim prepast ce se kiksa protiv "neugodne" Spezie ( i otkaza ) i krenuti ce sa Dzekom na sve ali nista.
20/12/15 - Genoa..
Ako on (ili bilo ko drugi ko se bavi sportom) ne moze odigrati 10 utakmica za 40-ak dana, treba se prestati baviti tim poslom..Ajax je napisao/la:Dzeki treba odmor. Jer nije navikao toliko cesto igrati. Zato je i nesigurniji nego inace. Daleko je Wolfsburg prije pet, sest sezona. A i proslu sezonu je sto zbog povreda sto zbog lose forme odigrao jako malo.
13/11/15 - Irska
16/11/15 - Irska
21/11/15 - Bologna
29/11/15 - Atalanta
05/12/15 - Torino
13/12/15 - Napoli
20/12/15 - Genoa..
Pa sta bi da je rudar jbt, da svaki dan kopa po 10 sati..Bjaaaziii
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Lako je njima oni imaju svoj voz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- JohnCleese
- Kontakt:
"Dzeko i Pjanic su igrac manje na terenu": I. Osim
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I Edin i Mire startaju protiv Spezie u kupu 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.