Sad kod novih ne znam da li to pomaže, ali tu oznaku da je došlo u kontakt sa vodom vratiti sigurno ne možeš, ona promjeni boju čini mi se cim je dotakne voda i to je to nema nazad
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znam prije i meni jednoj je pomoglo tako mobitel koji je upao u vodu nisam upalio nego ostavio u riži preko noći i onda ujutru ga upalio najnormalnije 
Sad kod novih ne znam da li to pomaže, ali tu oznaku da je došlo u kontakt sa vodom vratiti sigurno ne možeš, ona promjeni boju čini mi se cim je dotakne voda i to je to nema nazad
Ta tackica se nalazi ispod baterije ja mislim, i ona pocrveni, i ne moze se sigurno ukloniti i garancija sigurno ne vazi 
To sam viđao ja mislim ko S4, S5, S6...
To sam viđao ja mislim ko S4, S5, S6...
Mia San Mia
Meni reče lik nešto spominje oksidaciju, pojma nemam da se to nekako zaobiđe.. nisam ga najbolje shvatio.
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Uzeo sam prekjucer ovaj tablet sto sam spominjao, znaci tablet je yebena drama s obzirom koliko je jeftin...toliko je fluidan i u sekundi ulazi u sta god zelim da mi neces povjerovati dok ne vidisJoseMourinho je napisao/la:Mozes ali vjerovatno je to teško sranje od tableta
Ali sve ostalo-tablet je drama
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobra masina, razmisljao sam o njemu ozbiljno jedno vrijeme.. Ima displej da se najezisschweinsteiger je napisao/la:Nabavio G Flex 2
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzivaj dok je zimaschweinsteiger je napisao/la:Nabavio G Flex 2
- JoseMourinho
- Kontakt:
Mobitel/ta let prikopcavanje na TV, je li samo treba onaj kabal, hdmi i USB ustekati u TV, a vamo onaj mali u mobitel/tablet?
Da li mora biti beka specijalna opcija na mobitelu/tabletu ili može svaki?
Da li mora biti beka specijalna opcija na mobitelu/tabletu ili može svaki?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trebao si uzeti,ako si imao priliku,bas je masinaFrancescoTotti je napisao/la:Dobra masina, razmisljao sam o njemu ozbiljno jedno vrijeme.. Ima displej da se najezisschweinsteiger je napisao/la:Nabavio G Flex 2
HahahahaQUARESMA 18<<< je napisao/la:uzivaj dok je zimaschweinsteiger je napisao/la:Nabavio G Flex 2
Citao sam dosta o tom "zagrijavanju",ali popravili su to s updateom na 5.1.1,ja npr. jos uvijek nisam osjetio nesto posebno.Baterija jedino "osjetno topla" ako se mobitel puni i koristis ga u isto vrijeme.
Vise sam nekako htio Lumiu 930,ali ovo mi je bila bolja opcija sad
#miasanmia
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kad otvorim neki link koji je na fb objavljen malo nakon sto ga ucita zatvori ga i vrati na fb. Zna li neko do čega je?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Je li imao iko iskustva sa naručivanjem mobitela preko ebaya? Pošto vidim da je to tamo drama jeftino u odnosu na ove naše cijene, pa reko jel neko poručivao da vidim kolko poštarine dođe, jel mobitel bude OK i slično?
Sve je to lutrija. Znaju zayebat, zna sve bit uredno. Ja lično ne naručujem ništa što je većeg iznosa.steelcity je napisao/la:Je li imao iko iskustva sa naručivanjem mobitela preko ebaya? Pošto vidim da je to tamo drama jeftino u odnosu na ove naše cijene, pa reko jel neko poručivao da vidim kolko poštarine dođe, jel mobitel bude OK i slično?
Da bi bio siguran (mada nikad 100 % ne možeš biti) pogledaš profil prodavača. Koliki je procenat zadovoljnih mušterija, koliko je artikala prodao, komentare ostalih na njega i to. Naravno, što više prodanih stvari, što veći procenat, veće su i šanse da dobiješ sve uredno.
Kolega mi je naručio Iphone i bilo je sve ok, samo je čekao malo duže (dva mjeseca).
Što se tiče poštarine, sve zavisi. Imaš free shipping, što znači besplatna poštarina a imaš sad, od 2-3 KM do lupam 15-20 KM. Naravno sve zavisi odakle šalju. Besplatnoj poštarini uglavnom treba duže da dođe.
Ako misliš na kineske telefone, imaš brdo stranica specijalizovanih za njih, a koje prihvataju PayPal kao način plaćanja, a baš i ne znam da se ovi brendirani isplate s eBaya.. Kako god, imaš 10% carine, 17% PDV-a i 15-ak KM kojekakvih taksi, pa bujrum, zato i jest toliko neisplativo 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pokazuje mi na Storage da Photos&Videos zauzimaju 1.2 GB memorije, a kad gledam foldere ovamo ne ispada vise od 250-300 MB... Sta bi moglo biti?
Ma recimo gledam, telefon koji je kod nas 400 maraka, na ebayu se može nać za oko 200 KM, i plus sve to što ima, bude nekih 300 maraka, opet kontam nije nimalo loše stoju u džep ostavit... Samo me zanima kako oni određuju carinu i pdv, jel to oni kažu hajmo reć da je košto recimo 4 stoje (košto i košta kod nas), i onda lupe carinu i pdv na to?
Ili ovi od kojih naručujem moraju poslat račun, da se vidi tačno kolko je plaćen?
A msm ima dosta ovih prodavača kojima je rejting ono haman 99%, msm da su oni poprilično sigurni za naručit...
Ili ovi od kojih naručujem moraju poslat račun, da se vidi tačno kolko je plaćen?
A msm ima dosta ovih prodavača kojima je rejting ono haman 99%, msm da su oni poprilično sigurni za naručit...
Pa ja mislim da se to određuje po nekom njihovom katalogu, tako da dobijes prosjecnu vrijednost telefona.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
cuo sam da moze, e sad nemoj da bude ja slago, ovaj jedan momak mi je bar prico uzeo izvod iz banke da pokaze cijenu narudzbe tj. koliko je platio pa iso tamo peglo se po toj cijeni da mu obracunaju jer su htjeli po dosta vecoj 
Pametno pametno, moglo bi se raspitat oko toga vidišJoseMourinho je napisao/la:cuo sam da moze, e sad nemoj da bude ja slago, ovaj jedan momak mi je bar prico uzeo izvod iz banke da pokaze cijenu narudzbe tj. koliko je platio pa iso tamo peglo se po toj cijeni da mu obracunaju jer su htjeli po dosta vecoj
Ma ima sad puno ovih po piku što prodaju Kineze, isplatilo se to nekad pravo, pogotovo ako prođe bez carine, al' sumnjam da sad ide baš tako dobro, još oni imaju i servise i garancije, a ti im ništa sem kineske garancije ne moćeš ponuditi.. Pokušaj kako god, u krajnjoj liniji možeš biti na nuli, a ako bude išlo kako treba lako je opet kupovati 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ja sam to i mislio za sebe kupovat, nisam mislio preprodavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.