FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- luca toni 9
- Kontakt:
FC Bayern München
Kako lose, ljudi su imali vise suteva od nas, i prilike su im bile zrelije nego nama.
Kimmich nista ne kombinuje na sredini, valjda Vidal preuzme njegovu rolu a Thiago udje. Ili da Xabi udje umjesto Kimmicha.
Napad odsjecen...bekova ko i da nema.
Shvatam donekle, povrede su nas pokosile - to i danasnja klupa pokazuje.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kimmich nista ne kombinuje na sredini, valjda Vidal preuzme njegovu rolu a Thiago udje. Ili da Xabi udje umjesto Kimmicha.
Napad odsjecen...bekova ko i da nema.
Shvatam donekle, povrede su nas pokosile - to i danasnja klupa pokazuje.
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Re: FC Bayern München
kakav je ovo sponzor na dresovima sta je ovo?
Zivim za dan kad ce rafinha napustit Bayern
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bravo Lewa 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- luca toni 9
- Kontakt:
Kakva rokada Pepa
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedva nekako.
Lewy.
Lewy.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sve pohvale za drugo poluvrijeme i pristup, prvo nije vrijedno pomena.
Kapiten napokon da ošuta jednu prema golu, i prije je bio u izglednim situacijama za gol ali je nekako uvijek vraćao loptu saigračima.
Nadam se da će ga ovo potaknuti da češće šutira.
Lewa i Muller ne mogu jedan bez drugog, odlično se nadopunjuju, Thiago i Kimmich bili dobri zajedno, kasnije Kimmich igrao više lijevog beka.
Treba reći da će nam dobro doći zimska pauza, lista povrijeđenih je duga a pad u igri je vidljiv.
Kapiten napokon da ošuta jednu prema golu, i prije je bio u izglednim situacijama za gol ali je nekako uvijek vraćao loptu saigračima.
Nadam se da će ga ovo potaknuti da češće šutira.
Lewa i Muller ne mogu jedan bez drugog, odlično se nadopunjuju, Thiago i Kimmich bili dobri zajedno, kasnije Kimmich igrao više lijevog beka.
Treba reći da će nam dobro doći zimska pauza, lista povrijeđenih je duga a pad u igri je vidljiv.
I am not yet born; O hear me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Humanitarna akcija za djecu u regionu Bayerncoelho41 je napisao/la:kakav je ovo sponzor na dresovima sta je ovo?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Cisti kvalitet i klasa.Lewa
Onako u trku, iz teske situacije, ga hladnokrvno metnu.
Individualna klasa Lewe je presudila danas, jedna jako loša utakmica sreća pa smo imali raspoloženog Neuera inače mrka kapa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jako teska utakmica za gledanje, no sa obzirom da je Lewa bio o sebi pri sebi, zabio je onaj vodeci gol, uskoro i Lahm daje gol..
Kad dodje do toga da Lahm daje gol znamo da se nesto cudno desavalo na utakmici, i zaista je bilo tako, osim krace klupe radi povreda, ovako losu utakmicu prepisujem tome da su nasi igraci u mislima vec sa svojim porodicama i proslavljaju nastupajuce praznike..
Ali eto 2-0 pobjeda i Neuer je bio na vrhuncu, uglavnom jesenji prvaci smo.. a nadam se postepenom povratku i ostalih igraca pa da mozemo napasti Ligu prvaka..
Kad dodje do toga da Lahm daje gol znamo da se nesto cudno desavalo na utakmici, i zaista je bilo tako, osim krace klupe radi povreda, ovako losu utakmicu prepisujem tome da su nasi igraci u mislima vec sa svojim porodicama i proslavljaju nastupajuce praznike..
Ali eto 2-0 pobjeda i Neuer je bio na vrhuncu, uglavnom jesenji prvaci smo.. a nadam se postepenom povratku i ostalih igraca pa da mozemo napasti Ligu prvaka..
FC Bayern !!!!!
Može li neko odgovoriti kakva je sada povreda Riberyja? Šta je tačno kod Coste i Robbena? Kod prvog se i neki 'unfall' spominje.
Benatia je haman truho skroz, pa ne mogu vjerovati da se svako malo povrijeđuje. Inače je igrač koji bi mogao izrasti u veliku klasu.
Iako je jako dobar u skoku (kao i Marti) iritiraju me oni pramašaji u napadu, gdje su obojica totalno neefikasni iako veoma često dolaze do izglednih prilika.
Benatia je haman truho skroz, pa ne mogu vjerovati da se svako malo povrijeđuje. Inače je igrač koji bi mogao izrasti u veliku klasu.
Iako je jako dobar u skoku (kao i Marti) iritiraju me oni pramašaji u napadu, gdje su obojica totalno neefikasni iako veoma često dolaze do izglednih prilika.
Vom Jäger zum Gejagten
haman da je obnovio staru povredu onu s kojom se mulio 8 mjeseci, citiram Goal. com:
""Opterećenje se treba povećavati, ali pomalo, od 15 do 30 minuta", rekao je liječnik Christoph Lill o tome koliko treba igrati Franck Ribery koji je devet mjeseci bio 'out' zbog ozljede kosti potkoljenice.
Usprkos toj preporuci, Pep Guardiola ga je stavio u početni sastav protiv Dinama u Ligi prvaka u srijedu. Izdržao je 1. poluvrijeme jer mu je stradao mišić pa neće igrati do kraja godine.
"To je bio riskantan potez jer ga dugo nije bilo, a odradio je tek nekoliko treninga sa suigračima", izjavio je isti liječnik nakon cijele situacije.
A Riberyju se puno toga događa i izvan terena. Na sudu je sa CNN-om, a u petak je dobio presudu i zbog slučaja s bivšim agentom prilikom transfera iz Galatasaraya u Marseille 2005.
"Nije to još gotovo", stoji između ostalog u priopćenju.
Sud je poništio prvotnu presudu kojom je Francuz agentu trebao platiti 2.7 milijuna eura nakon iznenadnog raskida ugovora, vjerojatno da izbjegne plaćanje provizije, ali i dalje mora platiti, samo milijun manje, dakle 1.7 milijuna eura."
""Opterećenje se treba povećavati, ali pomalo, od 15 do 30 minuta", rekao je liječnik Christoph Lill o tome koliko treba igrati Franck Ribery koji je devet mjeseci bio 'out' zbog ozljede kosti potkoljenice.
Usprkos toj preporuci, Pep Guardiola ga je stavio u početni sastav protiv Dinama u Ligi prvaka u srijedu. Izdržao je 1. poluvrijeme jer mu je stradao mišić pa neće igrati do kraja godine.
"To je bio riskantan potez jer ga dugo nije bilo, a odradio je tek nekoliko treninga sa suigračima", izjavio je isti liječnik nakon cijele situacije.
A Riberyju se puno toga događa i izvan terena. Na sudu je sa CNN-om, a u petak je dobio presudu i zbog slučaja s bivšim agentom prilikom transfera iz Galatasaraya u Marseille 2005.
"Nije to još gotovo", stoji između ostalog u priopćenju.
Sud je poništio prvotnu presudu kojom je Francuz agentu trebao platiti 2.7 milijuna eura nakon iznenadnog raskida ugovora, vjerojatno da izbjegne plaćanje provizije, ali i dalje mora platiti, samo milijun manje, dakle 1.7 milijuna eura."
- luca toni 9
- Kontakt:
Pep poslije utakmice: "Najbolji protivnik protiv kojeg smo igrali ove sezone. Imali smo problem u organizaciji igre, ali ulazak Thiaga je to rijesio. Na kraju je nasa kvaliteta presudila."
Ja bi rekao da je bitnije bilo sto je promijenio sistem u 3-6-1 (sa Mullerom u sredini, i Comanom na krilu).
Ja bi rekao da je bitnije bilo sto je promijenio sistem u 3-6-1 (sa Mullerom u sredini, i Comanom na krilu).
Kako sada stvari stoje, osvojili smo jesenju titulu, peti put u nizu i što je ponovo novi rekord BL-a
Dovoljna je razlika između nas i Žutih da se koliko toliko osjeti napetom u borbi za titulu. Od trećeg pa nadalje, to nas nikako ne može dokučiti što me u jednu ruku i raduje i rastužuje
No, bitno je da se pobjednički igra. Na domaćem terenu smo nedodirljivi. 9 pobjeda uz gol razliku 32:3. Sa strane smo donijeli 5 pobjeda i po remi i poraz. Ne možemo puno cjepidlačiti, s obzirom da pod Pepovim mandatom, uvijek imamo dio ekipe na bolovanju i mora se krpiti sa onim što ima.
Pošto vidim da dozivamo Costu koji nas je sviHu oduševio svojim partijama, evo jednog videa gdje su njegove bravure okupljene na jedno mjesto
[youtube][/youtube]
A također, jedan drugi zanimljiv video je objavljen, nešto u vidu najgorih proslava postignutih golova. Trebamo se dičiti i tim videom i listom iz prostog razloga što i tu dominiramo sa 2 igrača
[youtube][/youtube]
No, bitno je da se pobjednički igra. Na domaćem terenu smo nedodirljivi. 9 pobjeda uz gol razliku 32:3. Sa strane smo donijeli 5 pobjeda i po remi i poraz. Ne možemo puno cjepidlačiti, s obzirom da pod Pepovim mandatom, uvijek imamo dio ekipe na bolovanju i mora se krpiti sa onim što ima.
Pošto vidim da dozivamo Costu koji nas je sviHu oduševio svojim partijama, evo jednog videa gdje su njegove bravure okupljene na jedno mjesto
[youtube][/youtube]
A također, jedan drugi zanimljiv video je objavljen, nešto u vidu najgorih proslava postignutih golova. Trebamo se dičiti i tim videom i listom iz prostog razloga što i tu dominiramo sa 2 igrača
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Juve. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zadovoljan protivnikom biće to dvije strašne utakmice. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako za kogaSaurman je napisao/la:Zadovoljan protivnikom biće to dvije strašne utakmice.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Centre forward
- Kontakt:
Sudar velikana (naš @Pep se ne bi složio
).
Biće to dobre tekme siguran sam, Mandžo se vraća u Minhen,
s jedne strane, a s druge strane moRe bit' da će nam on pravit' dosta problema, čisto da dokaže neke stvari.
Blagi favoriti jesmo, samo da budu svi zdravi i nema zime.
Biće to dobre tekme siguran sam, Mandžo se vraća u Minhen,
Blagi favoriti jesmo, samo da budu svi zdravi i nema zime.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sjajne 2 utakmice siguran sam, proslogodisnji finalista, ne moze proci bez respecta bar kako ja to vidim, i siguran sam da cemo morati pokazati dosta toga da izbacimo Juve, kao sto ce i oni dobro zasukati rukave ak zele nas izbaciti..
Povratak u Mincen meni dragog Mandze, i povratak Comana ajmo reci u Torinu
Sve u svemuu, IDEMOOO JAKO 
i naravno Vidal povratak i ratnika u Torino, nadam se da ce se tu najvise pokazati
Povratak u Mincen meni dragog Mandze, i povratak Comana ajmo reci u Torinu
i naravno Vidal povratak i ratnika u Torino, nadam se da ce se tu najvise pokazati
Zadnja izmjena: BavaracZenica, dana/u 14 dec 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.