FK Željezničar (opšte diskusije)
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Forum pun no lifera zeljnih paznje i toga da bas oni budu ti koje ce forumska djeca postovati kao donosioce tajnih informacija. Pa koji balavci, neispunjeni u zivotima totoalno. 
FORZA ZELJO
- milanribar
- Kontakt:
Zato si mi ti bas ispunjen, pa nemas pametnijeg posla nego da otvaras oci tim neispunjenim balavcima, bas si mi cool. Opet valjas gluposti.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa covjek vam je prvi rekao i za Kramarica.Gator je napisao/la:Napisao si 1 ime i to je Ibričić. I neka si u redu, ali nema dalje rasprave. Ako znaš još napisi ili nemoj nikako.
Jbt željni ste pažnje na je.benom forumu.
Nije u opste poenta u Duski i njegovim informacijama nego u ublehama Superu i Piletu.
Izlevaceni milion puta i opet obraza niti malo nemaju.
Mada, slazem se sa Duskom da je Super dobar momak, nije papak i obrazovan je. On mi je cak i drag.
P.S. Ibricic ako je na 50 posto forme, tata je za nasu ligu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
I dalje ne shvatam kakvu satisfakciju vam predstavlja da li su upućeni jedni ili drugi, to je trenutno najmanje važno, ustvari bolje je reći i potpuno nebitno. Očigledno je da je @pile upućen u neka dešavanja i da ima info više, isto kao što je i @jurisicduska upućen i tu sva priča završava. Ja sam dobio saznanja o nekim igračima sa kojima se pregovara, ali o Ibričiću nisam pojma imao niti mi je isti bio na kraj pameti do onog momenta kada mi je @pile poslao PP, nedugo zatim je uslijedila i javna objava od strane @jurisicduska. Ionako ništa nije zvanično do onog momenta kada zvanična stranica ne objavi vijest o dolasku ili odlasku nekog igrača, sve do tada su špekulacije ili su jednostavni u fazi pregovaranja, sve se može iskomplikovati pa i to. Ne znam da li se sjećate onog propalog transfera koji je objavljen i na zvaničnoj stranici, a čemu su prethodile prijeteće poruke nekakvih džibera što je na kraju i uslovilo nepotpisivanjem ugovora nekadašnjeg reprezentativca.
Radoznalost je sasvim normalna osobina, daleko od toga da je rijetka, i naravno da mnoge od nas povuče znatiželja za mogućim dolascima, odlasci nas baš toliko i ne dotiču, i sasvim je normalna pojava da neko razmišlja o nekoj extra vijesti koju neko najavi, u ovisnosti od toga da li si siguran koliko je taj neko pouzdan naravno. Helem, ne vidim svrhu ove rasprave kada je očigledno da su i jedni i drugi upoznati više od nas koji smo malo manje upućeni ili nikako..
Radoznalost je sasvim normalna osobina, daleko od toga da je rijetka, i naravno da mnoge od nas povuče znatiželja za mogućim dolascima, odlasci nas baš toliko i ne dotiču, i sasvim je normalna pojava da neko razmišlja o nekoj extra vijesti koju neko najavi, u ovisnosti od toga da li si siguran koliko je taj neko pouzdan naravno. Helem, ne vidim svrhu ove rasprave kada je očigledno da su i jedni i drugi upoznati više od nas koji smo malo manje upućeni ili nikako..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma vidi, svi mi volimo mahalsku baciti i cuti. To su cinjenice.
Ne sporim ja da Pile nesto zna. Ali, sto bi se reklo, izlijece pred rudu.
Super isto tako. On je samo malo vise zeljan paznje i senzacije. Od silne zelje nekad ispadne presmjesan.
Nemoj zezati, nakon onog Kanibala, zasluzio je da mu se natovarimo na vrat i da ga mezimo.
Ne sporim ja da Pile nesto zna. Ali, sto bi se reklo, izlijece pred rudu.
Super isto tako. On je samo malo vise zeljan paznje i senzacije. Od silne zelje nekad ispadne presmjesan.
Nemoj zezati, nakon onog Kanibala, zasluzio je da mu se natovarimo na vrat i da ga mezimo.
Sam si svjedok koliko se puta do sada neka informacija ispostavila dezinformacijom.. Kada bolje razmislim, to možda i nisu dezinformacije već se u međuvremenu nešto izjalovi i dogovor propadne u trenu što je u fudbalu jako čest slučaj. Pile je možda nekad i izletio pred rudu te najavio nešto od čega na kraju nije bilo ništa, što ne mora značiti da se nešto nije dešavalo već je propalo iz ovog ili onog razloga.. Vjerovatno je upravo to i razlog zbog kojeg neka imena ne iznosi javno, već pojedincima napiše na PP ili im javi nekim drugim načinom, nije bitno.. Ja i poštujem to što sada ne iznosi imena, razumljivo bi mi bilo i kada meni ne bi mogao reći nešto što se sprema jer je svjestan da bi bio predmet ismijavanja kada bi se nešto izjalovilo, što ne mora značiti da pregovora nije ni bilo.
Super je znao ime "kanibala" kao i još par forumaša, i ja između ostalog, i pronašao sam njegovu fotografiju na društvenoj mreži na kojoj se jasno vidi da momak ima zavidno razvijenu muskulaturu.. Šta se sa njegovom definicijom desilo u međuvremenu to ni on sam ne zna vjerovatno..
Da su upućeni i jedan i drugi to niko ne može osporiti, da su sada mudriji što se tiče objava po forumu, jesu i to dosta mudriji..
Super je znao ime "kanibala" kao i još par forumaša, i ja između ostalog, i pronašao sam njegovu fotografiju na društvenoj mreži na kojoj se jasno vidi da momak ima zavidno razvijenu muskulaturu.. Šta se sa njegovom definicijom desilo u međuvremenu to ni on sam ne zna vjerovatno..
Da su upućeni i jedan i drugi to niko ne može osporiti, da su sada mudriji što se tiče objava po forumu, jesu i to dosta mudriji..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Nijedan ni drugi nemaju pojma. Lupaju kako stignu.
Kanibal, jede malu djecu, frajer osusen ko grana u velikom parku 

Ostavljam ovo ovdje za jednog dečka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... nak/167777
Brkoo je napisao/la:
Najbolje je pojedine novinare sa ovog portala opisao upravo novinar sa ovog portala a na forumu poznat kao moderator, @aleksandar_veliki :
"Ljidi, shvatili smo sve, papci su ljudi zaposleni ovdje, glupani, kreteni, uzimaju lovu, placenici, snobovi, bezvrijedni misevi... Pa, cemu onda uzrujavanje?"
Ovo je doticni moderator napisao i ja se slažem u potpunosti sa njim..
Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
ahahahah vjerujes novinskim nabadanjima.amypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
51%--------49%
Bavi se ti majstorima s Mijanmaara i frajerom kojeg je htio Napoli kako mi jedan pitar rece - Deni Simeunovicamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
kakv ba napoli sve su to njanjavska lupetanja on nije mogao igrati ni u svinjskom redovno zadnjih 6 mjeseci bas pravo pojacanje za fk mijanmarcikazubo je napisao/la:Bavi se ti majstorima s Mijanmaara i frajerom kojeg je htio Napoli kako mi jedan pitar rece - Deni Simeunovicamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
51%--------49%
Al kad rece njega je Napoli htio izjalovilo se zbog menadzra nisam mogao sebi doci, a covjeka nema u kombinacijama zrinje preko pola godinezeka_tm87 je napisao/la:kakv ba napoli sve su to njanjavska lupetanja on nije mogao igrati ni u svinjskom redovno zadnjih 6 mjeseci bas pravo pojacanje za fk mijanmarcikazubo je napisao/la:Bavi se ti majstorima s Mijanmaara i frajerom kojeg je htio Napoli kako mi jedan pitar rece - Deni Simeunovicamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.![]()
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Jesi li vidio belaja. Nas kradu a vi ispred nosa otimate igrace Napoliju.. Jeste sila.. Treba vam napraviti zaseban podforum jer ste vi ovu premijer ligu davno prekucali..amypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
BUDI ŽELJO !!!
Sta fali Simeunovicu momak ima 23 god,zvijer od igraca.
To sto je imao problema sa trenerom to je vec neka druga stvar.Valjda ga ne gotivis sto vam je na Grbavici pravio dar mar.
Decko zeljan igre, ima da grize u Sarajevu.Sa Duljom ce ciniti najjaci krilni par lige.
Decko zeljan igre, ima da grize u Sarajevu.Sa Duljom ce ciniti najjaci krilni par lige.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Napoli ulazi oslabljen u borbu za scudeto.
dell21 je napisao/la:Napoli ulazi oslabljen u borbu za scudeto.
-
teteac8684
- Kontakt:
Lorenzo Insigne i Dries Mertens odahnuli...